spiros211 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Παίδες καλημέρα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Μια ερώτηση προς τους ατμιστες Όταν περνούμε ένα άρωμα αυτό το θεωρούμε σαν 50/50 pg/vg ή σκέτο pg ή σκέτο vg; Πολλα,σχεδόν όλα δεν γράφουν!! Το ρωτάω αυτό γιατί θέλω να βγάζω τα υγρά 70/30 vg/pg και δεν ξέρω τι να υπολογίσω με το άρωμα Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μου πει Έχω 2×10ml tribeca halo αρωμα,γράφει 25% αραιωση,οπότε με αυτά φτιάχνω 80ml,to 70vg αντιστοιχεί σε 56vg(ωραία ως εδώ) αλλά αυτά τα 20ml του tribeca αφού δεν γράφει τελικά ως τι τα υπολογίζω;
Baator Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα αρώματα στις μίξεις πιάνονται πάντα ως 100% PG. Αν δεν βάζεις νικοτίνη στα υγρά σου και θες να είναι όντως 25% το άρωμα σου (πολύ μου φαίνεται, αλλά για να το λένε...) τότε θα βάλεις 56 ml όπως λες σκέτη vg, τα 20 ml του αρώματος και 4 ml σκέτη pg. Αν βάζεις νικοτίνη, τότε πες μου τι συγκέντρωση έχει η νικοτινούχα βάση σου και τι αναλογία vg/pg και τι συγκέντρωση νικοτίνης θες να πετύχεις και θα σου πω τι πρέπει να κάνεις. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από Baator
spiros211 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Οκ αυτό μου φτάνει ότι υπολογίζονται σαν pg... Νικοτινες παίζουν ξέρω και σκετη vg και 50/50 Οπότε κομπλέ κατάλαβα τώρα για τον υπολογισμο https://vapormania.gr/Halo-aroma-άρωμα-Tribeca Στο link είναι το άρωμα που έχω για αυτό λέω 25% Σε ευχαριστώ πολύ φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα