Tania_wwd Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τι συμβαίνει με τα latest windows 10 updates και του drivers ; Φαίνεται ότι οι Drivers σε intel & nvidia δεν λειτουργούν με τα latest win updates. Στον device manager, εμφανίζει error και για τα δύο, και δεν γίνεται τίποτα ακόμα και αν κάνεις uninstall & reinstall τους drivers. Συνεχίζει να υπολειτουργεί η Intel αλλά η nvidia δεν αλλάζει status με τίποτα. Υπάρχουν δύο θέματα που εντόπισα. 1. Είτε σκάνε οι drivers της nvidia ανά περίπτωση χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής της περίπτωσης και οι οθόνες δεν παίζουν για δευτερόλεπτα, και μετά εμφανίζει Display driver stopped responding and has recovered. Και μετά όλα καλά 2. Ξαφνικά δεν λειτουργεί 1 από τις δύο οθόνες και οι drivers της nvdia δεν λένε να παίξουν...
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Αν μας έλεγες και κάποια πράγματα για το σύστημα σου θα ήταν καλύτερα. Γενικά όμως υπάρχει θέμα με την nvidia και την ΑΤΙ και τα 1709 σε παλαιότερες κάρτες γραφικών που δουλεύουν μόνο με συγκεκριμένους drivers. Τα 10άρια προσπαθούν να στήσουν νεότερους drivers που μπορεί να μην υποστηρίζονται από την άρτα γραφικών. Το έχω δει σε κάποια παλιά λάπτοπ με 10άρια. Εκεί χρειάστηκε να διαγράψω τους drivers με το ddu, να μπω ασφαλή λειτουργία και να στήσω τους legacy drivers που ξέρω ότι δουλεύουν. Μετά στις ιδιότητες τους συστήματος (δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Ιδιότητες) και... [/img] 1
Tania_wwd Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Μου έδωσαν και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=3ulQYC_HP9s , δεν το δοκίμασα, θα δω και αυτο που μου έδωσες και θα επανέλθω σχετικά. Δεν έδωσα περισσότερες πληροφορίες, γιατί συμβαίνει σε διάφορα συστήματα. Σε laptop παλιά ή νέα δεν έχω δει πρόβλημα ακόμα. Κυρίως σε Dell desktops & TurboX workstations, με "μπαλόματα". Θα δω αναλυτικά και αυτά που μου έδωσες, αλλά και general infos για να επανέλθω με καλύτερη περιγραφή. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, Tania_wwd είπε Μου έδωσαν και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=3ulQYC_HP9s Στο DDU αναφέρονται και αυτοί. Το ανέφερα κι εγώ πριν ;)... Στις 7/1/2018 στις 12:33 ΜΜ, micos000 είπε Εκεί χρειάστηκε να διαγράψω τους drivers με το ddu
Tania_wwd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Τίποτα τελικά. Δεν παίζει με την καμία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα