Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχουμε ένα καφενείο εδώ στην γειτονιά και βάζει ψησταριά έξω στο πεζοδρόμιο και γεμίζει ο τόπος κάπνα.

Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνει η κάπνα μέσα στο σπίτι, εάν έχεις απλώσει ρούχα βρωμάνε μετά. Και να πω ότι το κάνει περιστασιακά να πω εντάξει αλλά όταν έχει καλό καιρό (δηλαδή 10 μήνες τον χρόνο) αυτό γίνεται κάθε απόγευμα και μερικά πρωϊνά κιόλας.

Τον έχουμε πιάσει διάφοροι από την γειτονιά με καλό τρόπο αλλά αυτός τον χαβά του.

Δεν θα έπρεπε αφού βάζει ψησταριά να έχει σύστημα με καμινάδα και να πηγαίνει πάνω; Τι μπορώ να κάνω σε νομικά πλαίσια αφού με το καλό δεν χαμπαριάζει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκίμασε να πάρεις την αστυνομία.

Ξέρω φίλο που έψηναν στο μπαλκόνι και οι γείτονες φώναξαν την αστυνομία και ήρθε να τους πει να σταματήσουν.

Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό επειδή είναι μαγαζί.

Και επίσης τι σκατά ψήνει το καφενείο; Κερνάει και κεμπαμπ μαζί με τους καφέδες;

Δημοσ.

Εκτος μαγαζιού λογικα απαγορεύεται να κάνεις οτιδήποτε ,για αρχη παρε ενα τηλέφωνο στο τμημα να δεις τι θα σου πουν :) αν σου πουν οτι έρχονται  αυτη η καποιο αλλο τμημα πχ υγειονομικό τοτε οκ προχορα το , αν σου πουν θελει μηνύσει μην κανεις τιποτα γιατι θα μπλεξεις :(

Δημοσ.

Κανε μια στο δημο για καταπατηση πεζοδρόμιου που θα ρθουνε για να βγαλουν λογαριασμο . Σιγα μη καθεσαι να τσακωνεσαι καθε μερα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnTehGreek είπε

Και επίσης τι σκατά ψήνει το καφενείο; Κερνάει και κεμπαμπ μαζί με τους καφέδες;

στην επαρχια το κανουν συχνα συνηθως ψηνουν μεζε για το κρασι και την μπυρα πχ σουβλακια η μπριζολες λοκανικα κλπ

Δημοσ.

Αρχικα παιζει να μην εχει καν αδεια για να μπορει να ψηνει, μαγειρευει κτλ. Ολα αυτα θελουν εγκαταστασεις που αμφαβαλλω οτι εχει. Με την αστυνομια λογικα θα βρεθει ακρη ή τελος παντων οποιος ελεγχει αδειες μαγαζιων.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Anorymous είπε

στην επαρχια το κανουν συχνα συνηθως ψηνουν μεζε για το κρασι και την μπυρα πχ σουβλακια η μπριζολες λοκανικα κλπ

Πωω... έτσι τα 'λεγε η γιαγιά μου :-)

(με την καλή έννοια το λεω, οχι ειρωνικά :))

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sargio01 είπε

Πωω... έτσι τα 'λεγε η γιαγιά μου :-)

(με την καλή έννοια το λεω, οχι ειρωνικά :))

ε καμια φορα τα λεω λοκανικα αντι για λουκανικα, έχω ένα φίλο που τις μπριζόλες τις λέει μπριτζόλες :P

Δημοσ.

Ψήνει συνήθως κρεατικά π.χ. χοιρινές, σουβλάκια.

Θα δοκιμάσω με αστυνομία πρώτα και να πω τι; Ψήνει ο καφενετζής ελάτε να του κάνετε παρατήρηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Uberalles_gr είπε

Ψήνει συνήθως κρεατικά π.χ. χοιρινές, σουβλάκια.

Θα δοκιμάσω με αστυνομία πρώτα και να πω τι; Ψήνει ο καφενετζής ελάτε να του κάνετε παρατήρηση;

Παρε την αστυνομια και πες αυτα που μας ειπες και εδω για να σου δωσουν οδηγιες πως πρεπει να κινηθείς :) στο μονο που εχω ενσταση μην σου πουν να κανεις μήνυση :( 
Η αλλη λυση να πας κατω και να του πεις, η θα μου δινει 2-3 κοψιδια καθε φορα που ψηνεις η θα σε δωσω στεγναααααα :P :P 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχει καφενείο και όχι ταβέρνα όπως λες, και μόνο που ψήνει είναι παράνομο καθώς χρειάζεται άλλη άδεια. 

Εφόσον βλέπεις ότι δε χαμπαριαζει, δώσε λίγο τσαμπουκα και νεύρο και πες του ότι μη με κάνεις να προχωρήσω παρακάτω, έχω μιλήσει και με άλλους και τα λοιπά, ακόμα και να μην έχεις σκοπό να το προχωρήσεις ίσως ταρακουνηθει λίγο. 

Ε αν και εκεί δεν καταλάβει προχωρα. Γίνεται και σε μένα αυτό , σπάνια βέβαια, αλλά είναι ενοχλητικό, ειδικά όταν μυρίζουν τα ρούχα.

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.

Αν καλεσεις την αστυνομια και βασικα το 100,  οπωσδηποτε θα συμβουν 2 πραγματα. Το πρωτο ειναι οτι θα μαζεψει αμεσα την ψησταρια και τα συμπραγκαλα και το δευτερο ειναι οτι θα κανουν μια εκθεση για το συμβαν που κληθηκαν. Αυτην την εκθεση, μια δυο ημερες μετα πηγαινεις και την ζητας ( θα σου πει το περιπολικο απο που και πως ) και με αυτη ανα χειρας, τουτεστιν ακλονητη αποδειξη, εχεις κανει το πρωτο βημα.

Απο εκει και μετα, εαν ο τυπος δεν συμμαζευτει και καταλαβει, εαν θες ειτε τον κουβεντιαζεις με καλο τροπο και του λες οτι ενοχλεισαι και οτι ειναι ηδη εκτεθειμενος, ειτε αν δεν θελεις προχωρας στο αμεσως επομενο βημα, ας πουμε μια δυο εβδομαδες μετα και ξανακαλεις το 100. Θα επαναληφθει φυσικα το ιδιο σκηνικο, θα ξαναπαρεις αλλη μια εκθεση και με αυτες τις δυο εαν ο τυπος ειναι στοκος και δεν καταλαβει επιτελους οτι παιζει κυριολεκτικα με την φωτια και συνεχισει το ιδιο βιολι, θα πας στον Δημο που ανηκετε και θα κανεις καταγγελια εγγραφως και με συνημμενες τις 2 εκθεσεις-αναφορες του 100.

Απο οσο ξερω, παλαιοτερα εστω, οι Δημοι στις 3 παραβασεις παιρνει την αδεια λειτουργιας. Ετσι με την καταγγελια και μονο θα εχει τουλαχιστον μια πιστοποιημενη παραβαση.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...