ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω γιατι είμαι άσχετος με τα ρεύματα έχω ryzen 1700x πάνω σε asus b350 strix χωρίς OC. Bλέπω καμια φορα στο hwinfo το core voltage πηδάει στο 1.4+ V Είναι φυσιολογικό αυτό? Στα αρχή ηταν στο auto στα bios το ρευμα (1,350V) ;έκανα και μια αλλαγή σε offset -0,050 αλλα καμία διαφορα. Σε stress test που εχω δοκιμάσει το 1.3 δεν το ξεπερνάει πάντως, ουτε οταν κανω render Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από ZahosDoganos
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Λόγω turbo το κάνει αυτό. Βάλε το χειροκίνητα 1.35 ή και χαμηλότερα και δες. 1
akoinonitos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω γιατι είμαι άσχετος με τα ρεύματα έχω ryzen 1700x πάνω σε asus b350 strix χωρίς OC. Bλέπω καμια φορα στο hwinfo το core voltage πηδάει στο 1.4+ V Είναι φυσιολογικό αυτό? Στα αρχή ηταν στο auto στα bios το ρευμα (1,350V) ;έκανα και μια αλλαγή σε offset -0,050 αλλα καμία διαφορα. Σε stress test που εχω δοκιμάσει το 1.3 δεν το ξεπερνάει πάντως, ουτε οταν κανω render κοιτας την μετρηση απο το cpu η απο την μητρικη? αυτο που σου εχω σημειωσει ειναι το σωστο Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos 2
ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, akoinonitos είπε κοιτας την μετρηση απο το cpu η απο την μητρικη? αυτο που σου εχω σημειωσει ειναι το σωστο αυτή τη μέτρηση κοιτάω και γω, μαξ ας πουμε εχει παει μεχρι 1,45
akoinonitos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Κοιτα θεμα δεν θα εχεις ,αν ομως θες εχεις δυο επιλογες ,η να βαλεις την ταση manual και να στρεσαρεις να δεις αν εισαι οκ η καντου ενα overclock στα 3,8 - 3,9 αν δεν σε πειραζει η καταναλωση.
ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Κοιτα θεμα δεν θα εχεις ,αν ομως θες εχεις δυο επιλογες ,η να βαλεις την ταση manual και να στρεσαρεις να δεις αν εισαι οκ η καντου ενα overclock στα 3,8 - 3,9 αν δεν σε πειραζει η καταναλωση. κατάλαβα.. απ όσο έχω ψάξει στην μητρική μου manual δεν μπορώ να βάλω. Μόνο με αυτο το offset mode που δεν έχω δει διαφορά με το auto 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Λόγω turbo το κάνει αυτό. Βάλε το χειροκίνητα 1.35 ή και χαμηλότερα και δες. αυτο προσπαθώ να βρώ πως μπαινει manual μηπως μια φωτο απο τα bios αμα ποστάρω θα βοηθούσε?
akoinonitos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ZahosDoganos είπε κατάλαβα.. απ όσο έχω ψάξει στην μητρική μου manual δεν μπορώ να βάλω. Μόνο με αυτο το offset mode που δεν έχω δει διαφορά με το auto Όταν λες δεν εχεις δει διαφορα με το offset τι εννοεις? Ποσο offset εβαλες?
ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Όταν λες δεν εχεις δει διαφορα με το offset τι εννοεις? Ποσο offset εβαλες? Εννοούσα οτι περίμενα μετα την αλλαγή απο auto σε offset να μην κανει αυτα τα πηδηματα σε 1.4+ αλλα μετα είδα και το μνμ του sheo που λεει έιναι απο τουρμπο. Ετσι το έχω τωρα
akoinonitos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οσο εχεις το performance boost ενεργοποιημενο και κανει boost τον ενα πυρηνα παλι τα ιδια θα βλεπεις πανω κατω ,οταν θα εχει φορτο σε ολους τους πυρηνες τοτε θα παρει το vcore την τιμη που του εδωσες. Η αστο default η απενεργοποιησε το performance boost και ανεβασε ολους τους πηρυνες στα 3.8 ,λογικα θα παιζουν εκει με 1.3v περιπουκαι ισως και λιγοτερο Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos 1
ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οσο εχεις το performance boost ενεργοποιημενο και κανει boost τον ενα πυρηνα παλι τα ιδια θα βλεπεις πανω κατω ,οταν θα εχει φορτο σε ολους τους πυρηνες τοτε θα παρει το vcore την τιμη που του εδωσες. Η αστο default η απενεργοποιησε το performance boost και ανεβασε ολους τους πηρυνες στα 3.8 ,λογικα θα παιζουν εκει με 1.3v περιπουκαι ισως και λιγοτερο Ok το επιασα, θα δοκιμάσω να κάνω και το 2ο που είπες. Το performance boost από που γίνετε disable?
akoinonitos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε Ok το επιασα, θα δοκιμάσω να κάνω και το 2ο που είπες. Το performance boost από που γίνετε disable? λογικα θα ειναι στην καρτελα advanced -> amd cbs Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από akoinonitos 1
ZahosDoganos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε λογικα θα ειναι στην καρτελα advanced -> amd cbs Ωραια, ευχαριστώ. Λύθηκαν οι απορίες μου τωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα