Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά εντόπισα πότε παρουσιάζεται το πρόβλημα
το σπίτι είναι αρκετά παλιό και τα ηλεκτρολογικά του δεν είναι τα καλύτερα,ειδικά στις δυνατότητες κατανομής του φορτίου.Όταν ανάβει το φώς της κουζίνας,έχω παρατηρήσει πολλές φορές,στιγμιαία παρεμβολή στο σήμα της τηλεόρασης και κάποιο στιγμιαίο παράσιτο στα ηχεία υπολογιστή που είναι στο διπλανό δωμάτιο

στο δικό μου pc που είναι σε μακρινό δωμάτιο δεν επηρεάζει κάτι,ούτε και στις υπόλοιπες συσκευές που έχω,αλλά όταν ανάβει το φώς της κουζίνας,το μόνιτορ αναβοσβήνει στιγμιαία όταν το σήμα που δέχεται είναι από το displayport,στα dvi/vga δεν το κάνει ποτέ:wacko:

τα πάντα στο σπίτι είναι πάνω σε πρίζες και πολύπριζα ασφαλείας(χωρίς σταθεροποίηση τάσης)

update1:

στην κουζίνα το φωτιστικό που δημιουργεί το πρόβλημα,είναι με λάμπα φθορίου (ballast+starter),το έβγαλα και έβαλα ένα φωτιστικό με απλή λάμπα και εξαφανίστηκαν οι παρεμβολές με το αναμμά του,σε όλες τις συσκευές :huh:

δεν αναβοσβήνει η οθόνη πρός το παρόν,ελπίζω να έφταιγε αυτό και να μην χρειαστεί να ασχοληθώ άλλο

update2:

τώρα αναβοσβήνει η οθόνη κλείνοντας το φώς του μπάνιου που είναι δίπλα:lol::lol::lol:

δεν ξέρω τι φταίει,το κάνει μόνο με το displayport (gpu HD5850)

παραδίνομαι,επιστρέφω στο dvi:lol:

Επεξ/σία από musiccc444
Δημοσ.

δοκίμασα ένα samsung monitor,στην ίδια πρίζα με την dell και με το ίδιο καλώδιο displayport

δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα,ούτε με τα φώτα ούτε με τίποτα

επόμενο βήμα θα ήταν να τροφοδοτηθεί η dell μέσω σταθεροποιητή τάσης και μεθεπόμενο ο εξορκισμός:lol:

εφόσον όμως με dvi/vga δουλεύει απροβλημάτιστα,δεν χρησιμοποιώ το displayport και τέλος

Δημοσ.

Η δικιά μου δεν έχει βγάλει το παραμικρό.

Εξαρχής συνδεδεμένη με DP.

Από settings (σε περίπτωση που βοηθάει)

DP 1.2 Enable
Response Time Fast

Δημοσ.

U2417H με HDMI παρουσιάζεται και σε μένα μερικές φορές μαύρη οθόνη. Δεν είχα δώσει σημασία μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται ότι είναι πρόβλημα οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα τελικα ειναι θεμα του καλωδιου του HDMI.με αλλο HDMI δουλευει κανονικα.

Επεξ/σία από LabrakisG1992

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...