GiorgosVontz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 θα μπω να δω. τωρα μπηκα και απο την εφαρμογη και τους στελνω ενα formal mail να δουμε τι θα γινει...
Iamthagod Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Εντάξει οι τύποι δεν παίζονται. Πήγα και εγώ με τη σειρά μου στην τράπεζα ζητώντας τους επίσημο statement το οποίο και μου έδωσαν στο οποίο αναγράφεται και το όνομα αλλά και ο αριθμός της κάρτας. Επίσης το υπέγραψαν, το στάμπαραν κιόλας ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΑΤΑΚΙ στο άμαζον αυτά δεν άρκουν. Τελικά βρήκατε άκρη με τη virtual mastercard της εθνικής;;;
spy_vlsi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Αν κανει καποιος λογαριασμο στο amazon.com ο λογαριασμος ειναι και για τα υπολοιπα της ευρωπης? πως παει με τους λογαριασμους? πρεπει να εχεις διαφορετικο στο καθενα? πχ 1 στο αγγλικο ,ενα γερμανικο κοκ??
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Αν κανει καποιος λογαριασμο στο amazon.com ο λογαριασμος ειναι και για τα υπολοιπα της ευρωπης? πως παει με τους λογαριασμους? πρεπει να εχεις διαφορετικο στο καθενα? πχ 1 στο αγγλικο ,ενα γερμανικο κοκ?? ΟΧΙ Κάνεις σε ενα και παίζει σε όλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα