Evolution9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους.Εχω αυτο το Monitor μαζι με GTX 980. Το εχω συνδεμενο με display port σε Mini display Port και δε μου εχει επιλογη να διαλεξω 144hz. Ουτε απο τον Nvidia control panel Ουτε απο τα win10 display settings. Μου εχει μονο επιλογη 60 hz. Εχω δοκιμασει παρα πολλα και δε εχω βγαλει ακρη. Εκανα clean install τους drivers της NVIDIA με DDU . μεχρι και φορματ εκανα αλλα το προβλημα παραμενει. Κανεις καμια ιδεα?
musiccc444 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 έχεις εγκαταστήσει τους drivers της οθόνης;
Evolution9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ναι και απο τα win 10 αλλα και manual απο το αρχειο
musiccc444 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 μήπως χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και δεύτερο monitor στο pc που είναι στα 60hz;
musiccc444 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 -δές αν έχεις εγκαταστήσει τους πιο πρόσφατους drivers της οθόνης και της κάρτας γραφικών -τσέκαρε στο bios οτι είναι επιλεγμένη η gpu/pci express ως πρώτη επιλογή -στο nvidia control panel δές οτι έχεις θέσει την ανάλυση της οθόνης εκεί που λέει "pc",πρός τα κάτω στην λίστα με τις αναλύσεις και όχι στην αρχή που λέει "uhd,hd,sd" -δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ulmb γιατί είναι διαθέσιμο για μικρότερες συχνότητες,αν δεν μπορείς να το ρυθμίσεις,απενεργοποίησε πρώτα το g sync για να αποκτήσεις πρόσβαση στο ulmb -δοκίμασε άλλο καλώδιο δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο,κανονικά θα έπρεπε με displayport να σου έχει διαθέσιμα τα 144hz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα