Amaretos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Να σας περιγράψω κάτι απιστευτο που δεν μπορω να το εξηγήσω με τιποτα. Εχω αγοράσει 30 μετρα UTP καλώδιο για να μεταφέρω internet απο το ισογειο στον 2ο. Παιρνω την κουλουρα οπως ειναι, παω την κουμπώνω πάνω στον router , βαζω στην αλλη ακρη ενα Access Point,μου δινει wifi με 28Mbs περιπου, το κανω το τεστ 3-4 φορες την ιδια ταχυτητα πανω κατω. Ολα καλα, το AP δεν βγαζει παραπάνω. Ωραια λεω, αρχιζω ξετυλιγω και απλωνω το καλώδιο το ανεβαζω στο μπαλκόνι, το στερεωνω στους τοιχους κλπ, κουμπώνω το ΙΔΙΟ AP, και μου δινει wifi 18mbs αντε 19mbs. H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα...... παει κανενος το μυαλο καπου? Γιατι εμενα μου ειναι εντελώς ανεξήγητο.
villasg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Amaretos είπε Εχω αγοράσει 30 μετρα UTP καλώδιο για να μεταφέρω internet απο το ισογειο στον 2ο. CAT ? μπας και περναει διπλα απο τιποτα περιεργο ( φρεαρ ασανσερ πχ ) και εχει παρεμβολες ?
Amaretos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι τιποτα, cat5-e, απλα περναει πισω απο το pc και 2 οθονες...ουτε καν δλδ. Ξερω οτι δεν υπάρχει εξηγηση, απλα εγραψα τον προβληματισμο μου Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Amaretos
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Όταν είναι κουλούρα περνάει και επαγωγικά από την μια σπείρα στην άλλη (ίσως) και δεν χάνει τόσο πολύ παρά το μήκος. Είναι το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό, πέρα από το παραπάνω, να κάνει κάτι παρεμβολές στην πορεία. 1 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Γιατι CAT5 και οχι 6 Εγω εβαλα CAT6 γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα να ψαχνω να βρω καναλι για ασυρματο πηρα 15 μετρα το εβαλα απο βεραντα και τωρα εχω 48 απο 50 vdsl
Weiss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θα έδινα μερικά χρήματα παραπάνω και θα έβαζα εξωτερικού χώρου CAT6 - έχει καλύτερη μόνωση και θα αντέξει περισσότερο σε υγρασίες -ήλιο κτλ. 1
Amaretos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ συμφωνω για το.cat 6 αλλα το προβλημα δεν νομιζω οτι ειναι στην ποιοτητα του καλωδιου, ειναι περιεργο αλλη ταχυτητα κουλουρα, αλλη απλωμενι. Btw LLEFTERIS ποιο AP εχεις και σου βγαζει 48 wifi? Η μιλας για ενσυρματο στην βεραντα? Επισης δεν το χτυπαει καθολου ηλιος το καλωδιο παει ολο συριζα καθετα μεταξυ μπαλκονιων και το υπολοιπο μεσα στην πυλωτη. Δεν εχω και ενα λαπτοπ ευκαιρο να δοκιμασω ποσο ερχεται ενσυρματο μονο το καλωδιο. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Amaretos
Amaretos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Update σημερα παρατήρησα, οτι το καλώδιο μου περνάει σε ενα σημειο κοντά (5 ποντους) απο ενα καλώδιο ρευματος χοντρο που φευγει απο την κολωνα . Κανει παρεμβολές το ρεύμα στο καλώδιο δικτυου?
deenoo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Amaretos είπε Update σημερα παρατήρησα, οτι το καλώδιο μου περνάει σε ενα σημειο κοντά (5 ποντους) απο ενα καλώδιο ρευματος χοντρο που φευγει απο την κολωνα . Κανει παρεμβολές το ρεύμα στο καλώδιο δικτυου? ναι κάνει, καλύτερα να πάρεις ftp η ακόμα καλύτερα sftp για να μην έχεις καθόλου παρεμβολές, το utp δεν έχει καμιά θωράκιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα