Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Technicolor TG788v v3


koskappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κατάφερα και εγώ , μετά από προσπάθεια 1 μήνα και με τη βοήθεια ενός εξαιρετικού υπαλλήλου στο 13800 η αλλαγή στο 789 θα γίνει απο βδομάδα. Το παλιό δεν το θέλουν καν, το βάζω στην άκρη και αν ποτέ χρειαστεί το έχω καβάτζα, έτσι μου είπαν να κάνω :)

 

Επεξ/σία από mogolfiero
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Μπορείς να το ξεκλειδώσεις με αυτόν τον τρόπο πολύ εύκολα σε 2 λεπτά....   http://forum.kitz.co.uk/index.php/topic,20343.msg361981.html?#msg361981   OpenWRT φοράει και μπαίνεις με SSH

Παραθέτω αυτά που τους έγραψα στο email (στο οποίο μου απάντησαν τηλεφωνικά μετά από ένα μήνα σχεδόν) και μου άλλαξαν το TG788v3 με το TG789vacV2 "Καλησπέρα σας, πρόσφατα αναβάθμισα τη γραμμή i

Technicolor TG788v3 Root Password      

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • Super Moderators
On 01/11/2019 at 21:00, mogolfiero said:

Τα κατάφερα και εγώ , μετά από προσπάθεια 1 μήνα και με τη βοήθεια ενός εξαιρετικού υπαλλήλου στο 13800 η αλλαγή στο 789 θα γίνει απο βδομάδα. Το παλιό δεν το θέλουν καν, το βάζω στην άκρη και αν ποτέ χρειαστεί το έχω καβάτζα, έτσι μου είπαν να κάνω :)

μια χαρα αναβαθμιση.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 12/11/2019 στις 2:55 ΜΜ, poulinos είπε

μια χαρα αναβαθμιση.

Μέρα με τη νύχτα η διαφορά ναι. Το interface ειναι αμεσότατο και το 5G δεν πιάνεται. Είδα μεταφορές αρχείων μέχρι 60mb/sec ασύρματα! Απίθανο

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
On 20/11/2019 at 21:52, mogolfiero said:

Μέρα με τη νύχτα η διαφορά ναι. Το interface ειναι αμεσότατο και το 5G δεν πιάνεται. Είδα μεταφορές αρχείων μέχρι 60mb/sec ασύρματα! Απίθανο

to 789 ειναι απλα καμια σχεση με το 788v3.οχι μονο για το dual band αλλα οπως ειπες το Interface δεν κολλαει κτλ.το ιδιο και για το Dga4130

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας και απο εμενα. Υπαρχει τροπος να αλλαξω τον DNS σε TG789vac v2?  *Τροπος χωρις να φλασαρω αλλο firmware*
Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη δεν εμφανιζει καν την επιλογη αλλαγης DNS και φαινεται να ειναι κλειδωμενο απο την Wind.
ΥΓ Γιατι τρεχει ssh ενω δεν μου δινει καν επιλογη ενεργοποιησης/απενεργοποιησης απο το gui, μπορει να μου εξηγησει καποιος? Και δευτερον, γινεται brute force? Γιατι βλεπω δεχεται user name και pass, δηλαδη δινει επιλογες δεν ειναι μονο PKI.

Επεξ/σία από asteriosgr
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
1 hour ago, asteriosgr said:

Καλησπερα σας και απο εμενα. Υπαρχει τροπος να αλλαξω τον DNS σε TG789vac v2?  *Τροπος χωρις να φλασαρω αλλο firmware*
Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη δεν εμφανιζει καν την επιλογη αλλαγης DNS και φαινεται να ειναι κλειδωμενο απο την Wind.
ΥΓ Γιατι τρεχει ssh ενω δεν μου δινει καν επιλογη ενεργοποιησης/απενεργοποιησης απο το gui, μπορει να μου εξηγησει καποιος? Και δευτερον, γινεται brute force? Γιατι βλεπω δεχεται user name και pass, δηλαδη δινει επιλογες δεν ειναι μονο PKI.

πρεπει να βρεις αλλο firmware για αρχη.β.στον Dhcp δεν σου εχει επιλογη?αν μπεις σαν admin παλι δεν βλεπεις τιποτα παραπανω?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, poulinos είπε

πρεπει να βρεις αλλο firmware για αρχη.β.στον Dhcp δεν σου εχει επιλογη?αν μπεις σαν admin παλι δεν βλεπεις τιποτα παραπανω?

Δεν στο επιτρεπει οπως θα δεις και στην φωτο. Επιτρεπει μονο ip 192.168.X.X

Αλλαγη firmware θα ηθελα να την αποφυγω. Ειδα που αναφερατε συνδεση μεσω ssh πιο πανω. Το πορτ ειναι ανοιχτο αλλα δεν γνωριζω credentials.

Εδιτ: Βρηκα αυτο εδω https://www.adslgr.com/forum/threads/1070490-Technicolor-TG789vac-v2-Wind-Recovery, αλλα περιεχει μονο το username W1n0SuPp07t και οχι το pass για ssh. Θα προσπθησω να βρω και αλλες πληροφοριες και θα ενημερωσω. Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας πει. Ευχαριστω.

image.png

Επεξ/σία από asteriosgr
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
On 29/11/2019 at 17:27, asteriosgr said:

Δεν στο επιτρεπει οπως θα δεις και στην φωτο. Επιτρεπει μονο ip 192.168.X.X

Αλλαγη firmware θα ηθελα να την αποφυγω. Ειδα που αναφερατε συνδεση μεσω ssh πιο πανω. Το πορτ ειναι ανοιχτο αλλα δεν γνωριζω credentials.

Εδιτ: Βρηκα αυτο εδω https://www.adslgr.com/forum/threads/1070490-Technicolor-TG789vac-v2-Wind-Recovery, αλλα περιεχει μονο το username W1n0SuPp07t και οχι το pass για ssh. Θα προσπθησω να βρω και αλλες πληροφοριες και θα ενημερωσω. Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας πει. Ευχαριστω.

image.png

για κανα bug το κοβω.ποιος ο λογος να μην με αφηνει να δωσω απευθειας τον Dns και να πρεπει να δωσω ειτε εσωτερικο Dhcp(relay) ειτε το ιδιο το modem/router.ναι θελω να δωσω Public ip για dns .δεν ειναι παραξενο.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

12 λεπτά πριν, poulinos είπε

για κανα bug το κοβω.ποιος ο λογος να μην με αφηνει να δωσω απευθειας τον Dns και να πρεπει να δωσω ειτε εσωτερικο Dhcp(relay) ειτε το ιδιο το modem/router.ναι θελω να δωσω Public ip για dns .δεν ειναι παραξενο.

Λογικα το κανανε ετσι για να μην μπορεις να δωσεις κατι διαφορετικο για dns και να σε υποχρεωνουν να χρησιμοποιησεις τον δικο τους (η αν στησεις κανενα δικο σου DNS τοπικα 😂)

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
21 minutes ago, asteriosgr said:

Λογικα το κανανε ετσι για να μην μπορεις να δωσεις κατι διαφορετικο για dns και να σε υποχρεωνουν να χρησιμοποιησεις τον δικο τους (η αν στησεις κανενα δικο σου DNS τοπικα 😂)

το οποιο δεν εχει νοημα.τι φοβουνται?μην βαλουμε 8.8.8.8 και δεν μπορει να μας κοψει μετα η aepi απο τα torrentadika?

λες και δεν μπορουμε να βαλουμε κανα Proxy ή να αλλαξουμε dns στην συσκευη.

εκτος αν παιξεις με ipv6 και εκει σε αφηνει να τον αλλαξεις:P

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
On 07/12/2019 at 10:52, vairass said:

Αυτό θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του WiFi; 

IMG_20191207_105226.jpg

Με το v3 εννοώ παράλληλα 

repeater ειναι με τα συν και τα πλην που εχουν τα repeaters.

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
9 λεπτά πριν, poulinos είπε

repeater ειναι με τα συν και τα πλην που εχουν τα repeaters.

Τα οποία δεν τα ξέρω καν. 

Να το πάρω; το θέλω κοντά σε tv box για iptv 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

 

On 09/12/2019 at 14:57, vairass said:

Τα οποία δεν τα ξέρω καν. 

Να το πάρω; το θέλω κοντά σε tv box για iptv 

 

ουτε καν ethernet δεν βλεπω σε αυτο.θα προτιμουσα ενα tp link που παιζει και σαν access point.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

ουτε καν ethernet δεν βλεπω σε αυτο.θα προτιμουσα ενα tp link που παιζει και σαν access point.

Δεν έχω ethernet εκεί που θέλω να μπει όμως 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.