dmpatanis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα μου πηραν τα παιδια το κινητο καθως κοιμωμουν και κατεβασαν ενα παιχνιδη το οποιο ομως μου χρεωσε την καρτα μου που ειχα συνδεδεμενη με το googleplay 54,99ευρω.Γινεται να το ακυρωσω με καποιο τροπο??? Το παιχνιδη ειναι αυτο ¨ inStar - Number Coloring 2018, Color by Number"
gregdel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ζήτησε refund https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=en Ισως να χρειαστεί απευθείας από τον developer και όχι την google... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από gregdel
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Και επίσης να βάλεις να σου ζητάει τον κωδικό κάθε φορά που κάνεις αγορά για να αποφεύγεις κάτι τέτοια. 1
dmpatanis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Παω στον λογαριασμο μου στο google στις συνδρομες και εκει φαινεται.που στελνω μυνημα??
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Έχεις δυο ώρες από την στιγμή που θα κάνεις την αγορά για να κάνεις refund. Προφανώς εσύ αυτό το διάστημα το έχασες. Η μόνη λύση που έχεις είναι να επικοινωνήσεις με τον developer της εφαρμογής και να ζητήσεις refund. Το mail του developer είναι [email protected] εφόσον μιλάς για αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inapp.instar.number.coloring.sandbox.game
dmpatanis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Ok.του εστειλα μυνημα και περιμενω.
gregdel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Έχεις δυο ώρες από την στιγμή που θα κάνεις την αγορά για να κάνεις refund. Προφανώς εσύ αυτό το διάστημα το έχασες. Η μόνη λύση που έχεις είναι να επικοινωνήσεις με τον developer της εφαρμογής και να ζητήσεις refund. Το mail του developer είναι [email protected] εφόσον μιλάς για αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inapp.instar.number.coloring.sandbox.game Και εγώ θυμόμουν 2 ώρες και με έκανε εντύπωση που διάβασα (σε αυτό που ποσταρα πριν) για 48 ώρες. Ας στείλει και google δεν χάνει τπτ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από gregdel
txcellas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Έκανα κ εγώ κ εγω κατά λάθος αγορά σε παιχνίδι στυλ "βρείτε διάφορες". Πάτησα τα bonus όπου ήταν με πληρωμή και πάτησα να βγω. Δυστηχως όμως πατήθηκε ένα πακέτο (με 1000 coins) το οποίο κόστιζε 20 ευρώ και έγινε αγορά με το που πάτησα το home button του iPhone. (Οι αγορές γίνονται με δακτυλικό). Με χρέωσε το ποσό και έστειλα στον developer μέσω iTunes μήνυμα και ζήτησα refund. Παρόλο που είχαν περάσει κανα 2 μέρες μου έδωσαν refund άμεσα με email επιβεβαίωσης.
dmpatanis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Εστειλα μυνημα στον προγραμματιστη αλλα τιποτα ακομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα