Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μου πηραν τα παιδια το κινητο καθως κοιμωμουν και κατεβασαν ενα παιχνιδη το οποιο ομως μου χρεωσε την καρτα μου που ειχα συνδεδεμενη με το googleplay 54,99ευρω.Γινεται να το ακυρωσω με καποιο τροπο???

Το παιχνιδη ειναι αυτο ¨  inStar - Number Coloring 2018, Color by Number"

Δημοσ.

Έχεις δυο ώρες από την στιγμή που θα κάνεις την αγορά για να κάνεις refund. Προφανώς εσύ αυτό το διάστημα το έχασες. Η μόνη λύση που έχεις είναι να επικοινωνήσεις με τον developer της εφαρμογής και να ζητήσεις refund. Το mail του developer είναι [email protected] εφόσον μιλάς για αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inapp.instar.number.coloring.sandbox.game

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Έχεις δυο ώρες από την στιγμή που θα κάνεις την αγορά για να κάνεις refund. Προφανώς εσύ αυτό το διάστημα το έχασες. Η μόνη λύση που έχεις είναι να επικοινωνήσεις με τον developer της εφαρμογής και να ζητήσεις refund. Το mail του developer είναι [email protected] εφόσον μιλάς για αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inapp.instar.number.coloring.sandbox.game

Και εγώ θυμόμουν 2 ώρες και με έκανε εντύπωση που διάβασα (σε αυτό που ποσταρα πριν) για 48 ώρες.

Ας στείλει και google δεν χάνει τπτ

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ.

Έκανα κ εγώ κ εγω κατά λάθος αγορά σε παιχνίδι στυλ "βρείτε διάφορες". Πάτησα τα bonus όπου ήταν με πληρωμή και πάτησα να βγω. Δυστηχως όμως πατήθηκε ένα πακέτο (με 1000 coins) το οποίο κόστιζε 20 ευρώ και έγινε αγορά με το που πάτησα το home button του iPhone. (Οι αγορές γίνονται με δακτυλικό). Με χρέωσε το ποσό και έστειλα στον developer μέσω iTunes μήνυμα και ζήτησα refund. Παρόλο που είχαν περάσει κανα 2 μέρες μου έδωσαν refund άμεσα με email επιβεβαίωσης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...