logokrimenos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Θα πάει η μάνα μου για λίγες μέρες Κύπρο και θέλω να μου πει κάποιος αν γνωρίζει το εξής: Της έχω αριθμό cu φοιτητικό, με το συγκεκριμένο πακέτο νομίζω οτι ο δωρεάν χρόνος ομιλίας δνε πιάνεται για εξωτερικό. Αν ενεργοποιήσω κάποιο απο τα βασικά πακέτα θα είναι οκ? Δεν θα την χρεώνει για ελληνικά νούμερα μόνο ή και για τα κυπριακά αν χρειαστεί να κάνει κάποιο τηλεφώνημα?
isay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Για την πιο αξιοπιστη απαντηση πάρε στο customer support και ρώτησε. Εννοείται μιλάς σαν να εισαι κατοχος της sιμ και οτι θα πας εσυ ταξιδι στην Κύπρο 1
darkman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Αυτο το θεμα το ψανχω και εγω πριν 10 μηνες ημουν ιταλια και εβαλε ενα πακετο 10 ευρω για 200 λεπτα στην wind σε ευρωπη και με αυτα την περασα πενα λογικα θα εχει και σε εσενα καποιο τετοιο αν και τωρα λενε οτι για εξωτερικο εχουν σταματισει αυτα και ειναι οπως εδω αμα μαθεις κατι γραψε το να ξερουμε και εμεις
devil-ji Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Αν μπεις στο cu και πατησεις στο καθε πακετο, σε λεει σε εμφανες σημειο αν το συγκεκριμενο πακετο ισχυει για ΕΕ ή οχι
logokrimenos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Η απάντηση της εταιρείας ήταν: Εφόσον διαθέτεις ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας και SMS προς εθνικά τρίτα δίκτυα, θα μπορείς να τα καταναλώνεις χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός της ΕΕ έχουν μηδενική χρέωση άρα θα ενεργοποιήσω ένα απλό πακέτο και θα είμαι κομπλέ. Με το φοιτητικό δεν γίνεται
darkman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εμενα για wind f2g στην ερώτηση μου αν βαλω ενα πακετο απο αυτα του f2g θα παιζει και στην E.E μου απαντησαν αυτο : Καλημέρα, ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας και τα SMS προς όλους του πακέτου καθώς και τα MB, μπορούν να καταναλωθούν για εξερχόμενες κλήσεις και SMS εντός Ελλάδας καθώς και κατά την περιαγωγή από Ε.Ε. προς Ε.Ε. Εκτος απο αυτο μου ειπαν οτι οτι δωρεαν χρονο περνεις απο πακετα η προωθητικές ενεργιες δεν μετρανε , δηλαδη οταν βαζω καρτα 10 ευρω τα δωρεαν που παιρνω πχ MB δεν ισχύουν. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα