Προς το περιεχόμενο

Οθόνη 144hz benq or aoc?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτά τα monitor. 

Έχω το pc τις υπογραφής και θέλω να αλλάξω monitor. Ξέρω ότι το καλύτερο θα ήταν να πάρω κάποιο gsync αλλά το budget αυτή τη στιγμή δεν το σηκώνει. 

Αναρωτιέμαι ποιο από τα δύο θα μου αποδώσει καλύτερα μιας και το aoc έχει freesync που μου είναι και άχρηστο ενώ το benq έχει Flicker-Free.

BenQ ZOWIE XL2411 299€                 AOC G2460PF 276€

Games : PUBG-MOBAS-RPG-FPS genre

Κάθε άλλη πρόταση δεκτή

Budget 300€

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, firepc είπε

Συμφωνω με την αποφαση σου να αλλαξεις μονιτορ, αφου εχεις καλη καρτα, αλλα αυτες που ποσταρες ειναι παλιες. Αυτη η viewsonic ειναι καλυτερη 

https://www.skroutz.gr/s/9171021/Viewsonic-XG2401.html

Καθε πρόταση δεκτη. αυτές ποσταρα γιατι αυτες μου πρότειναν γνωστοί μου που τις εχουν. οποτε δεν εχω αποψη πανω στο θέμα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

δηλαδή τι βελτιώσεις εχει?

Καλυτερη βαση και frame, μικρο-αλλαγες στο gamma της οθονης και αναθμιση στο osd.

Φυσικα για καποιον που εχει ηδη την 2401, δεν συμφερει να παει στην 2402 καθως μιλαμε για το ιδιο πανελ. Αλλα εαν καποιος καταληξει να αγορασει Viewsonic γιατι να μην παει στο 2017 μοντελο.

Δημοσ.
Στις 08/01/2018 στις 3:06 ΜΜ, Shyn είπε

https://www.amazon.co.uk/ViewSonic-XG2402-FreeSync-DisplayPort-Speakers/dp/B075D1B4SV

Το "βελτιωμένο" μοντέλο της Viewsonic. Βγαινει στα 303€ μαζι με τα μεταφορικα. 

Καλημερα γιατι σε μενα βγαινει στα 357 ευρω και οχι στα 303 ευρω; Με ενδιαφερει η αγορα της συγκεκριμενης οθονης. Να ανοιξω ενα νεο θεμα μηπως;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr.Cornflakes είπε

Καλημερα γιατι σε μενα βγαινει στα 357 ευρω και οχι στα 303 ευρω; Με ενδιαφερει η αγορα της συγκεκριμενης οθονης. Να ανοιξω ενα νεο θεμα μηπως;

Ήταν προσφορά εκείνες τις ημέρες. και εγώ το σκέφτηκα πολύ και την έχασα.

Δημοσ.

Μαλιστα. Κριμα που δεν την προλαβαμε την προσφορα. Μπορουμε να βρουμε μια αναλογη τιμη αλλου; Στο www.caseking.de που κοιταω δεν το εχουν διαθεσιμο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.Cornflakes είπε

Μαλιστα. Κριμα που δεν την προλαβαμε την προσφορα. Μπορουμε να βρουμε μια αναλογη τιμη αλλου; Στο www.caseking.de που κοιταω δεν το εχουν διαθεσιμο.

και εγω απο εκει περιμένω να γινει διαθέσιμο. θα μας φαει το περίμενε. ουτε το benq δεν έχουν :/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ηταν προσφορα. Μπορει να ξαναπεσει..

https://uk.camelcamelcamel.com/ViewSonic-XG2402-FreeSync-DisplayPort-Speakers/product/B075D1B4SV

Παντως και για την LG που προτεινε ο Agon ακουγονται θετικα σχολια.Θεωρω πως τα 5ms χρονο αποκρισης που εχει, δεν ειναι προβλημα. 

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.

καλησπερα. εχω την benq xl2411 και ειμαι ευχαριστημενος. το μονο "κακο" ειναι οτι με το που την βαλεις στην μπριζα θελει ρυθμισμα στα settings, και εγω λιγο παιδευτικα να την φτιαξω. τα χρωματα ειναι πολυ ικανοποιητικα για tn panel. εχω την παλια εκδοση που δεν υποστηριζει freesync αλλα δεν τρεχει και τιποτα. τα παιχνιδια τα παιζει νερακι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...