Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Dimi00 είπε

Δε γνωρίζω κλίμακα! Αλλα δειχνει γυρω στο 60-70%. Ειμαστε κι εμείς οι τυχεροί που ζουμε διπλα από την  ΕΥΔΑΠ. (Αθήνα) 

Πόσο είναι το minimum που εχει? 20% μηπως?

60-70 εχεις τωρα ή ολο το χρονο?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rus είπε

Πόσο είναι το minimum που εχει? 20% μηπως?

60-70 εχεις τωρα ή ολο το χρονο?

Το καλοκαίρι δειχνει 45-50%. Για minimum θα σε γελάσω δε ξέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Το καλοκαίρι δειχνει 45-50%. Για minimum θα σε γελάσω δε ξέρω 

δηλαδή το καλοκαιρι πεφτει παντα? Κατω από 45 δε σου εχει δειξει ποτε? Εμενα τον περισσοτερο χρονο δειχνει 20(το minimum)

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, rus είπε

δηλαδή το καλοκαιρι πεφτει παντα? Κατω από 45 δε σου εχει δειξει ποτε? Εμενα τον περισσοτερο χρονο δειχνει 20(το minimum)

Το καλοκαίρι πέφτει ναι. θυμαμαι να έχει   δειξει και 37%.  Κοιτα εμείς Αθήνα μεν, αλλα μενουμε και σχεδον διπλα απο το υδραγωγειο. Εχει υγρασία φουλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Το καλοκαίρι πέφτει ναι. θυμαμαι να έχει   δειξει και 37%.  Κοιτα εμείς Αθήνα μεν, αλλα μενουμε και σχεδον διπλα απο το υδραγωγειο. Εχει υγρασία φουλ.

Α μαλιστα εισαι δηλαδή ειδικη περιπτωση. Προφανως δουλευετε αφυγραντηρα.

Εγω παλι τους τελευταίους 2+ μηνες που εχει σταθερα υψηλη υγρασία, τα εχω παιξει... Πονανε τα πλευρα, η μεση, ο λαιμος μου, οι κλειδωσεις:wacko:

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, rus είπε

Α μαλιστα εισαι δηλαδή ειδικη περιπτωση. Προφανως δουλευετε αφυγραντηρα.

Εγω παλι τους τελευταίους 2+ μηνες που εχει σταθερα υψηλη υγρασία, τα εχω παιξει... Πονανε τα πλευρα, η μεση, ο λαιμος μου, οι κλειδωσεις:wacko:

Δυστυχώς οχι αφυγραντηρα αλλα.. Υγραντηρα στο υπνοδωμάτιο, γιατι εγώ και το μωρό ειμαστε συνεχώς με μπουκώματα.. Ωστόσο το θερμομετρο στο σαλόνι το εχω τοποθετημένο. 

Θα σου πω εγώ να πάθεις πλάκα. Έχω ζησει σε περιοχές με πολύ κρύο στη Μακεδονία. Κρύο και χιόνι. Τα τελευταία 5 χρονια εγκατασταθηκα μόνιμα στην Αθήνα. Να σου πω ότι ηρθα Σεπτέμβριο και Οκτώβρη μηνα γεμισα χιονιστρες χερια-ποδια? Που για μένα ειχε ζέστη εχοντας ζήσει κρύα και κρύα. Για 3 χρονια γεμιζα το χειμωνα. Τωρα εχω  ηρεμησει τα τελευταία  2 χρονια. Όλοι οι γιατροί το απεδωσαν στην υγρασία υστερα απο μια τεραστια σειρα εξετάσεων.. 

Επεξ/σία από Dimi00
  • Confused 1
Δημοσ.
On 1/8/2018 at 6:12 PM, Dimi00 said:

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Εγω εχω εναν της beurer... Το αγορασα πρόπερσι που γεννηθηκε το μωρό. Αξιόπιστο φουλ και ωραιο για ντεκόρ , το χω μαζί με τις κορνίζες. 

Δε θυμάμαι κόστος να σου πω, αλλα αν ηταν ακριβο δε θα το αγοραζα! 

(Συγγνώμη για την ανάποδη φωτογραφία, στο κινητό μου ήταν νορμάλ) 

Optimized-20180108_180748.jpg

Εχω το ιδιο 1 χρονο περιπου.

Κανενα προβλημα ως τωρα και ειναι και ωραιο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φυσιολογική υργασία πόση είναι;

Προσωπικά εχω παρει ενα της πλακας από το gearbest με 1.5€. Πιο πολύ γιατί είχα υποψίες ότι δεν δουλευει ο θερμοστάτης του καλοριφερ σωστά αλλα είχε και μετρητή υγρασίας οποτε....

Επεξ/σία από fingolfingr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...