Προς το περιεχόμενο

Problima me kliseis tilefonou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου είπε πρόσφατα μια γυναικά ότι όταν τον παίρνει ο γιος της, άπλα δείχνει ότι τον πήρε χωρίς να χτυπάει. Αυτό γίνεται και με τον άνδρα της. Με τους υπολοίπους χτυπάει μια χαρά. Το κινητό είναι το xiaomi redmi note 4. Και εγώ έχω αυτό το κινητό, Άλλα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν είναι θέμα σιμ, έχει 2 σιμ, μια vodafone και μια cosmote. Παρακαλώ βοηθήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε..

Επεξ/σία από ALLKG
Δημοσ.

Γράφεις σε ελληνικό φορουμ αν δεν το έχεις καταλάβει με αυτά τα ακαταλαβίστικα που έγραψες τι βοήθεια περιμένεις .

δες  μήπως κατά λάθος έχει βάλει αυτά τα νούμερα στην λίστα φραγών.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chios είπε

Γράφεις σε ελληνικό φορουμ αν δεν το έχεις καταλάβει με αυτά τα ακαταλαβίστικα που έγραψες τι βοήθεια περιμένεις .

Φιλε εαν δεν καταλαβενεις δεν θα κατσω να ασχολουμαι με εσενα, απλα προσπερνα το αρθρο. Αυτα ειναι τα λεγομενα greeklish. 

Δημοσ.

μάλλον δεν διάβασες τι απάντησα

Αναφορά σε κείμενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο γιος της τον παιρνει ,το τηλ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΉΡΕ αλλα  χωρίς  ηχο.ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

Για να μην ψάχνει από δω και από 'κει ας κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

χτυπάει όπως λέμε ήχος ή να δείχνει ότι σε καλεί κάποιος ; 

για το πρώτο μήπως είχε βάλει συγκεκριμένο ήχο κλήσης που δεν υπάρχει πλέον ; 

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να τον έχει βάλει στους αποκλεισμενους αριθμούς. Φαίνεται η κλήση αλλά δεν χτυπάει το κινητό.  Ας το κοιτάξει από τις ρυθμίσεις τις επαφής. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...