ALLKG Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου είπε πρόσφατα μια γυναικά ότι όταν τον παίρνει ο γιος της, άπλα δείχνει ότι τον πήρε χωρίς να χτυπάει. Αυτό γίνεται και με τον άνδρα της. Με τους υπολοίπους χτυπάει μια χαρά. Το κινητό είναι το xiaomi redmi note 4. Και εγώ έχω αυτό το κινητό, Άλλα δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν είναι θέμα σιμ, έχει 2 σιμ, μια vodafone και μια cosmote. Παρακαλώ βοηθήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από ALLKG
chios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Γράφεις σε ελληνικό φορουμ αν δεν το έχεις καταλάβει με αυτά τα ακαταλαβίστικα που έγραψες τι βοήθεια περιμένεις . δες μήπως κατά λάθος έχει βάλει αυτά τα νούμερα στην λίστα φραγών.
ALLKG Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, chios είπε Γράφεις σε ελληνικό φορουμ αν δεν το έχεις καταλάβει με αυτά τα ακαταλαβίστικα που έγραψες τι βοήθεια περιμένεις . δες μήπως κατά λάθος έχει βάλει αυτά τα νούμερα στην λίστα φραγών. Φιλε εαν δεν καταλαβενεις δεν θα κατσω να ασχολουμαι με εσενα, απλα προσπερνα το αρθρο. Αυτα ειναι τα λεγομενα greeklish.
chios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 μάλλον δεν διάβασες τι απάντησα Αναφορά σε κείμενο δες μήπως κατά λάθος έχει βάλει αυτά τα νούμερα στην λίστα φραγών.
spyros007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο γιος της τον παιρνει ,το τηλ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΉΡΕ αλλα χωρίς ηχο.ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από spyros007
SeNNinhA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Παμε ολοι μαζι: τον παιρνω τον παιρνεις τον παιρνει τον παιρνουμε τον παιρνετε τον παιρνουν
saruman123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Για να μην ψάχνει από δω και από 'κει ας κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τέλος. 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 χτυπάει όπως λέμε ήχος ή να δείχνει ότι σε καλεί κάποιος ; για το πρώτο μήπως είχε βάλει συγκεκριμένο ήχο κλήσης που δεν υπάρχει πλέον ;
nagapit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Το πιο πιθανό είναι να τον έχει βάλει στους αποκλεισμενους αριθμούς. Φαίνεται η κλήση αλλά δεν χτυπάει το κινητό. Ας το κοιτάξει από τις ρυθμίσεις τις επαφής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις