cg46 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 καλημερα , διαθετω συστημα cpu = i7 7700k , gpu = gtx 1080 msi , ram = corsair 16 gb ddr4 3200 , motherboard = aorus z270x gaming k5 gigabyte , cpu hydro cooling nzxt kraken x41 και psu = corsair rm850x .. ολα τα parts ειναι της κουτας καινουργια το θεμα που εχω ειναι οτι οταν παω να ανοιξω μια εφαρμογη η κανα παιχνιδι το τροφοδοτικο μου κανει κατι τσιριγματα οχι παρα πολυ δυνατα αλλα ειναι ενοχλητικο , εαν γνωριζει καποιος κατι για να επιλυσω το προβλημα ας μου στειλει ,, ευχαριστω ...
darkman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Αμα τον θόρυβο τον κανει το τροφοδοτικο ειναι σημαδι οτι κατι δεν παει καλα δεν νομιζω οτι μπορεις να του κανεις κατι ,ουτε να το ανοιξεις γιατι μετα μπορει να εχεις καμια διαρροή εγω θα το φύσαγα με ενα airduster και αν εκανε ακομα τον ηχο που λες θα το αλλαζα μην μου κανει και κανα θεμα με το pc
fmarkos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Εύκολο, βγάζεις το τροφοδοτικό και το πας για αλλαγή ή επισκευή.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Σταμάτησε όλα τα ανεμιστήρια που υπάρχουν στο pc (fans, gpu, NZXT) ώστε να συγουρευτείς ότι θόρυβος έρχεται μόνο από το τροφοδοτικό. Αυτό σε περίπτωση που είναι κάποιο fan η αιτία. Αν είναι ηλεκτρονικός ο ήχος τότε είναι το γνωστό coil whine και για το οποίο δεν μπορεί να γίνει κάτι και θα στο αντικαταστήσουν. Σε κάθε περίπτωση σιγουρέψου ότι ακούς τον ήχο από το τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα