Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν αναρωτηθεις πως αντιμετωπιζεται πρεπει να βρεις τα αιτια που ή ειναι αυξημενη υγρασια περιοχης και οποτε θες αφυγραντηρα ή ειναι σπασμενος σωληνας απο καπου και εχεις υγρασια

αφου το λυσεις λογικα θα το βαψεις με μπογια για μουχλα

• Like 1
Δημοσ.

Bαλε χλωρινη σε ενα απο αυτα τα μπουκαλια του αζαξ και ψεκασε.Αλλιως παρε ειδικο υγρο.Το θεμα ειναι οτι θα ξαναβγει αν δεν κανεις κατι πιο μονιμο.

• Like 2
Δημοσ.

υπαρχει φαρμακο σε μαγαζια με χρωματα , υπάρχει και ενα της klinex στο super market οικονομικο 3,5€

Ψεκαζεις την επιφανεια και μεσα σε 5 λεπτα φευγει χωρις να κανεις τπτ αλλο , το πολυ να θελει σκουπισμα ..

Βρωμάει απαίσια για αυτο αερίζεις το σπιτι και φευγεις  για το υπόλοιπο της μέρας ,θα παθεις πλακα ομως το ψεκαζεις και το βλεπεις να εξαφανίζετε

• Like 1
Δημοσ.

Η χλωρινη δεν κανει τπτ δυστυχως.Τα βηματα που πρεπει να ακολουθησεις ειναι αρχικα να βρεις εαν και εφ'οσον υπαρχει πηγη υγρασιας μεσα απο το τοιχο,διαρροες απο σωληνες κλπ,εαν δεν υπαρχει κατι τετοιο τοτε κοιτας για την εσωτερικη υγρασια του δωματιου,που ειναι συχνη το χειμωνα,ειδικα σε σπιτια με καλη μονωση ολη η υγρασια μενει μεσα στο χωρο,επισης ρουχα που στεγνωνουν στο καλοριφερ χειροτερευουν την κατασταση.

Απο εκει και περα υπαρχουν ειδικα καθαριστικα που σκοτωνουν την μουχλα εσωτερικα του τοιχου και μετα πρεπει να βαλεις ειδικη μπογια.

Δημοσ.

βρε η μουχλα και με ξιδι θα φυγει αραιομενη σε νερο,το θεμα ειναι να δει απο που ερχεται η υγρασια γιατι αν δεν το λυσει θα ξαναεμφανιστει.Αν εχει σε ολο το σπιτι χρειαζεται αφυγραντηρα αν ειναι σε ενα σημειο σημαινει οτι ειτε ειναι σωληνας εσωτερικος ή απο καπου γλυφει νερο και περναει μεσα.Αν ειναι θεμα υγρασιας της ατμοσφαιρας με ενα καθαρισμα βαψιμο με μπογια κατα της μουχλας και αφυγραντηρα το ελυσε για μια ζωη.Αν ειναι εσωτερικο οτι και να κανει θα ξαναβγει η υγρασια και θα πεσει και ο σοβας αργα ή γρηγορα

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα. Πέρσι σε 2-3 δωμάτια χωρίς εμφανή πρόβλημα υγρασίας. Το σπίτι το πήρα προ 2ετιας, και ειμαι ο πρώτος που μένω. Ειμαι στον δεύτερο, και από πάνω μου είναι ταράτσα χωρίς μόνωση. Μου είπαν ότι είναι η διαφορά θερμοκρασίας ταρατσας και εσωτερικό σπιτιού.

https://www.ecleaning.gr/product/αντιμουχλικο-muficid-500-ml-με-ψεκαστήρα/

πηρα αυτό. Ψέκασα απλά χωρίς να σκουπίσω και εξαφανίστηκε. Φέτος μου εμφανίστηκε μόνο στο μπάνιο, που είναι μεγάλο,  δεν το θερμαίνω γενικά. Ψέκασα ξανά το προηγούμενο ΣΚ και είναι εντάξει. Πρέπει να μονώσω την ταράτσα! Μην το αραιώσεις όσο λέει! Λιγότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθάρισμα  με κάποιο υγρό υγρασιόμετρο και καλό αερισμό του σπιτιού όταν έχει χαμηλή υγρασία ακόμη και αν είναι χαμηλή θερμοκρασία.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της υγρασίας είναι ο καλός αερισμός.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2018 στις 2:37 ΜΜ, Apollonas25 είπε

πως αντιμετωπίζεται;

Καταρχας σε ποιο δωμάτιο ειναι? Στο μπανιο? Το θέμα πρώτα δεν είναι το τι θα βαλεις πάνω στη μούχλα αλλα να βρεις αν προέρχεται απο τυχον διαρροές αυτουνού που μένει απο πανω σου. 

Επεξ/σία από Dimi00
Δημοσ.

Θέλει τρίψιμο με χλωρίνη για να καθαρίσει. Εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα κάθε χειμώνα μέχρι που αγόρασα αφυγραντήρα. Εναλλακτική λύση είναι να αερίζεις τον χώρο κάθε μέρα αλλά τον χειμώνα είναι λίγο δύσκολο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...