Προς το περιεχόμενο

πωληση bitcoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα να μου λυσει καποιος την εξης απορια,αν καποιος ας πουμε ειχε καποια bitcoin σε ενα flashaki και ηθελε να τα πουλησει αμεσα με τι τροπο θα μπορουσε να γινει αυτο?

εχω ψαξει καποια site οπως πχ το coinbase αλλα το identity verification εχω ακουσει οτι αργει και μπορει να παρει και βδομαδα,επισης ξερω οτι υπαρχουν καποια ατμ στα οποια αγοραζεις bitcoin,λειτουργουν και αντιστροφα για να πουλησεις?

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Whadykz είπε

Καλησπερα,θα ηθελα να μου λυσει καποιος την εξης απορια,αν καποιος ας πουμε ειχε καποια bitcoin σε ενα flashaki και ηθελε να τα πουλησει αμεσα με τι τροπο θα μπορουσε να γινει αυτο?

εχω ψαξει καποια site οπως πχ το coinbase αλλα το identity verification εχω ακουσει οτι αργει και μπορει να παρει και βδομαδα,επισης ξερω οτι υπαρχουν καποια ατμ στα οποια αγοραζεις bitcoin,λειτουργουν και αντιστροφα για να πουλησεις?

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Μπορείς να τα πουλήσεις στο Kraken ή στο Localbitcoins.

Μπορείς να τα πουλήσεις νομίζω και σε κάποιο από τα ΑΤΜ που δίνουν bitcoin

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Μπορείς να τα πουλήσεις στο Kraken ή στο Localbitcoins.

Μπορείς να τα πουλήσεις νομίζω και σε κάποιο από τα ΑΤΜ που δίνουν bitcoin

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου τωρα κοιταω το localbitcoins και μου φαινεται κοντα σε αυτο που ψαχνω,εσυ το εχεις χρησιμοποιήσει το συγκεκριμενο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Whadykz είπε

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου τωρα κοιταω το localbitcoins και μου φαινεται κοντα σε αυτο που ψαχνω,εσυ το εχεις χρησιμοποιήσει το συγκεκριμενο?

Οχι. Χρησιμοποιω το Kraken

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Οχι. Χρησιμοποιω το Kraken

και στο κρακεν μπορω πολυ απλα να βαλω τα bitcoins sto wallet και να βρω πωλητη για αμεση αγορα και να σταλθουν τα χρηματα στην τραπεζα?

βασικα μια απορια εχω,πως μπορω τα bitcoin απο το φλασακι να τα βαλω στο wallet?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Whadykz είπε

και στο κρακεν μπορω πολυ απλα να βαλω τα bitcoins sto wallet και να βρω πωλητη για αμεση αγορα και να σταλθουν τα χρηματα στην τραπεζα?

Kraken τα πουλας στο ανταλλακτηριο και μετα τα στελνεις στην τραπεζα. Δεν τα πουλας σε κάποιον συγκεκριμένο. Είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,κατι τελευταιο,εφοσων εγω παρω το φλασακι στα χερια μου,για να στειλω τα bitcoin στον λογαριασμο μου,υπαρχει καποιο εγκεκριμενο προγραμμα για να το κανω αυτο?εχω βρει ενα που λεγεται multibit kai ειναι open source.θα κανει την δουλεια η δεν παιζει ρολο το προγραμμα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Whadykz είπε

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,κατι τελευταιο,εφοσων εγω παρω το φλασακι στα χερια μου,για να στειλω τα bitcoin στον λογαριασμο μου,υπαρχει καποιο εγκεκριμενο προγραμμα για να το κανω αυτο?εχω βρει ενα που λεγεται multibit kai ειναι open source.θα κανει την δουλεια η δεν παιζει ρολο το προγραμμα?

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα. Δες το σχετικό νήμα του bitcoin για περισσότερες πληροφορίες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...