KyloRen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, duende είπε νομιζεις οτι το switch εχει παραπανω απο το xbox? Όχι άλλα είναι κάτι διαφορετικό το παίρνεις και στο χέρι
karamela693 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, geolias είπε Πηρα xbox one S....Γιατι? Μα γιατι στο PS3 ειχα 90 παιχνιδια τα οποια δεν θα μπορουσα να παιξω στο PS4....Γιατι με ενα εξωτερικο δισκο USB 3.0 των 30€ το εκανα 1.5Τ......γιατι ειναι αθορυβο.......γιατι ειναι πιο φθηνο ως μηχανημα.......γιατι αν εξαιρεσεις 5-10 exclusives κατα τα αλλα τα παιχνιδια ειναι τα ιδια....γιατι εχει HALO Προσωπικη γνωμη παντα Οπως είπε και ο φίλος παραπάνω και στο ps4 βάζεις εξωτερικό σκληρό και αλλάζει πιο εύκολα ο εσωτερικός από ότι το xbox, για τον θόρυβο είχα και τις 2 κονσόλες και οι 2 ήταν αθόρυβες χωρίς εμφανής διαφορές ανάμεσα στις 2, για τα exclusive πίστεψέ με δεν είναι 5-10 αν βάλεις και τα πολλά remasterd από παλιές ps κονσόλες και τα πολλά exclusives που περιμένουμε μέσα στην χρονιά, η βιβλιοθήκη είναι τεράστια, θα μπορείς να παίζεις κυριολεκτικά χρόνια μόνο με exclusives παιχνίδια στο ps4, λάβε υπόψη σου και την πολύ καλύτερη αγορά μεταχειρισμένων τίτλων στην Ελληνική αγορά του ps4 και την τεράστια βάση χρηστών ps4 στην Ελλάδα για multiplayer κλπ. Επίσης η διαφορά κόστους είναι αμελητέα, μέσο όρο δεν έχουν διαφορά πάνω από 50 ευρώ, ενώ αυτή την εποχή η διαφορά τους στην βασική έκδοση είναι δεν είναι 20 ευρώ. Πρόσθεσε και το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα multiplatform αποδίδουν καλύτερα στο ps4 από ότι στο xbox one s. Τέλος τα 90 παιχνίδια του ps3 που είχες, ούτε στο xbox θα τα παίξεις οπότε ότι και αν έκανες είσαι χαμένος σε αυτό το κομμάτι. Βασικά χωρίς παρεξήγηση δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να πάρει κάποιος αυτή την εποχή στην Ελλάδα xbox one s σε σχέση με το ps4, εκτός τι να πω αν χρησιμοποιεί φανατικά το blue ray για ταινίες 4Κ, ή θέλει κάποιο τίτλο του xbox απεγνωσμένα. Το xbox one X είναι άλλη ιστορία και θέλει εκτενείς ανάλυση.. 1
ninty Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, panagio11p είπε Αν θες γραφικά Minecraft, όλα τρέχουν στο switch, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι έχει την δύναμη ενός κινητού από άποψη hardware, μην ζητάμε και πολλά... ειπες την κοτσανα σου κι εσυ να περασει ο επομενος παρακαλω...
malias4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Σιγουρα οπως την βρισκει ο καθενας. Εγω ημουν στην playstation μερια απο το πρωτο psx κ μετα ps2,ps3,ps4. Τωρα κανα 2μηνο πηρα xbox one s. Ο λογος ηταν τα racing που εχει, forza H3 και FM7 Επειδη δεν ειμαι με κανεναν βλεπω τα θετικα κ τα αρνητικα. παραδειγμα Το xbox πιστευω εχει καλυτερο controler. Σε συγκριση με το ps4 που ειχα ειναι αθορυβο, εχει το 4k κτλ Σαν gamer παιζω μονο ποδοσφαιρακι , racing στο 99% του ελευθερου χρονου που εχω οποτε ολα αυτα τα exclusives της sony δεν μου λυπουν αφου pro εχουν κ οι 2 κονσολες κ forza εχει μονο το xbox. To granturismo φετος με χαλασε πολυ οποτε δεν στεναχωριεμαι καθολου! Για καποιον ομως που παιζει γενικα οτιδηποτε τυπο παιχνιδιου δεν αξιζει το xbox. Στην ουσια μονο τα forza εχει σε αντιθεση με το ps που απο παιχνιδια ν αφαν κ οι κοτες. Και πιο ευκολα μτχ παιχνιδια κ περιφεριακα. Εμενα παντως με βολευει το xbox μιας κ με το fh3 κ το pes2018 θα βγαλω το χειμωνα. Μετα καλοκαιρι εχει φουλ δουλεια κ καθολου χρονο για παιχνιδικ το χειμωνα παλι απο την αρχη 1
karamela693 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, malias4 είπε Σιγουρα οπως την βρισκει ο καθενας. Εγω ημουν στην playstation μερια απο το πρωτο psx κ μετα ps2,ps3,ps4. Τωρα κανα 2μηνο πηρα xbox one s. Ο λογος ηταν τα racing που εχει, forza H3 και FM7 Επειδη δεν ειμαι με κανεναν βλεπω τα θετικα κ τα αρνητικα. παραδειγμα Το xbox πιστευω εχει καλυτερο controler. Σε συγκριση με το ps4 που ειχα ειναι αθορυβο, εχει το 4k κτλ Σαν gamer παιζω μονο ποδοσφαιρακι , racing στο 99% του ελευθερου χρονου που εχω οποτε ολα αυτα τα exclusives της sony δεν μου λυπουν αφου pro εχουν κ οι 2 κονσολες κ forza εχει μονο το xbox. To granturismo φετος με χαλασε πολυ οποτε δεν στεναχωριεμαι καθολου! Για καποιον ομως που παιζει γενικα οτιδηποτε τυπο παιχνιδιου δεν αξιζει το xbox. Στην ουσια μονο τα forza εχει σε αντιθεση με το ps που απο παιχνιδια ν αφαν κ οι κοτες. Και πιο ευκολα μτχ παιχνιδια κ περιφεριακα. Εμενα παντως με βολευει το xbox μιας κ με το fh3 κ το pes2018 θα βγαλω το χειμωνα. Μετα καλοκαιρι εχει φουλ δουλεια κ καθολου χρονο για παιχνιδικ το χειμωνα παλι απο την αρχη Καλά ναι δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, αν παίζεις κανένα ποδοσφαιράκι και κανένα ραλάκι και τέρμα, δεν το συζητάμε μια χαρά είναι το Xbox S...προσωπικά δεν καλύπτομαι με αυτά, ποδοσφαιράκια δεν παίζω καθόλου και ραλάκια ελάχιστα, ένα Dirt Και άντε ένα Wipeout. Τα Forza, Gran Tourismo κλπ. δεν είναι του γούστου μου!!! Το Controler είναι σχετικό και τα 2 τα βρίσκω μια χαρά θέμα συνήθειας είναι, ίσως να είναι κάπως καλύτερο του xbox άλλα προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά διαφορά άξια αναφοράς... Για το θόρυβο το Ps4 Slim που έχω δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα, πάνω κάτω ίδιο θόρυβο κάνει με το Xbox One S που είχα. Συνολικά πάντως αν είσαι gamer που λιώνεις με τα παιχνίδια και σου αρέσει η μεγάλη ποικιλία και τα exlusives το ps4 είναι μονόδρομος... Σκέψου ότι το τελευταίο 3μηνο έχω παίξει 8-10 παιχνίδια στο ps4 Και όλα ήταν exclusives! με εξαίρεση το AC Origins!!!!
ParafronGR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το καλό με το PSVR είναι ότι και οι μή - κάτοχοι επωφελούνται από αυτό καθώς είναι οδηγία της SONY τα παιχνίδια που είναι σε VR να τρέχουν κάτα 99% σε 60fps, οπότε όσο περισσότερα παιχνίδια τύπου RE7 βγαίνουν σε VR, τόσο το καλύτερο. Για τα άλλα παιχνίδια, φαίνεται δυνατή η φετινή χρονιά και δεν ξέρω για ποιο να πρωτοκάνω οικονομία - RDR2? Detroit? Days Gone? Μας έχει καταστρέψει η Sony Και δεν έχω αγγίξει καν ακόμα ACO και Evil Within 2 1
geolias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, karamela693 είπε Οπως είπε και ο φίλος παραπάνω και στο ps4 βάζεις εξωτερικό σκληρό και αλλάζει πιο εύκολα ο εσωτερικός από ότι το xbox, για τον θόρυβο είχα και τις 2 κονσόλες και οι 2 ήταν αθόρυβες χωρίς εμφανής διαφορές ανάμεσα στις 2, για τα exclusive πίστεψέ με δεν είναι 5-10 αν βάλεις και τα πολλά remasterd από παλιές ps κονσόλες και τα πολλά exclusives που περιμένουμε μέσα στην χρονιά, η βιβλιοθήκη είναι τεράστια, θα μπορείς να παίζεις κυριολεκτικά χρόνια μόνο με exclusives παιχνίδια στο ps4, λάβε υπόψη σου και την πολύ καλύτερη αγορά μεταχειρισμένων τίτλων στην Ελληνική αγορά του ps4 και την τεράστια βάση χρηστών ps4 στην Ελλάδα για multiplayer κλπ. Επίσης η διαφορά κόστους είναι αμελητέα, μέσο όρο δεν έχουν διαφορά πάνω από 50 ευρώ, ενώ αυτή την εποχή η διαφορά τους στην βασική έκδοση είναι δεν είναι 20 ευρώ. Πρόσθεσε και το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα multiplatform αποδίδουν καλύτερα στο ps4 από ότι στο xbox one s. Τέλος τα 90 παιχνίδια του ps3 που είχες, ούτε στο xbox θα τα παίξεις οπότε ότι και αν έκανες είσαι χαμένος σε αυτό το κομμάτι. Βασικά χωρίς παρεξήγηση δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να πάρει κάποιος αυτή την εποχή στην Ελλάδα xbox one s σε σχέση με το ps4, εκτός τι να πω αν χρησιμοποιεί φανατικά το blue ray για ταινίες 4Κ, ή θέλει κάποιο τίτλο του xbox απεγνωσμένα. Το xbox one X είναι άλλη ιστορία και θέλει εκτενείς ανάλυση.. Βαζεις πλεον εξωτερικο στο PS4 αλλα οταν το πηρα εγω το xbox οχι. Για θορυβο εξαρταται απο το chassis ...οταν εψαξα εγω εκαναν για απορροφητηρες....exclusives για το 2017.....100 vs 60 .......στο xbox παιζεις ηδη τα παλια games του 360 που τυχαινει να εχω.......καταλαβαινεις οτι με το PS4 η SONY σε αναγκαζει με την αγορα της κονσολας οχι απλα να δωσεις 100€ επιπλεον σε σχεση με το xbox (ναι τοσο ειναι ψαξτο. Για να μη σου πω πριν 10 μερες πως το S ειχε 229 με παιχνιδι και 2ο χειριστηριο ενω το PS 310 σκετο ) αλλα και να κανεις μια καλη επενδυση σε games για να εχεις κατι να ασχοληθεις και να μην το κοιτας απλα . Για να μην αναφερω το GAME PASS .....και για multiplayer αστο . Αληθεια ποσο ειναι η συνδρομη στο PS4? Εν ολιγοις καλυτερο ως μηχανημα το XBOX λιγοτερα used στην Ελλαδα λιγοτερα exclusives καλυτερο ως εμπειρια (γνωμη μου παντα...σεβαστη η αποψη σου. Δεν ειμαι hater εχω και PS3 οπως ειπα και το αγαπαω επισης)
karamela693 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, geolias είπε Βαζεις πλεον εξωτερικο στο PS4 αλλα οταν το πηρα εγω το xbox οχι. Για θορυβο εξαρταται απο το chassis ...οταν εψαξα εγω εκαναν για απορροφητηρες....exclusives για το 2017.....100 vs 60 .......στο xbox παιζεις ηδη τα παλια games του 360 που τυχαινει να εχω.......καταλαβαινεις οτι με το PS4 η SONY σε αναγκαζει με την αγορα της κονσολας οχι απλα να δωσεις 100€ επιπλεον σε σχεση με το xbox (ναι τοσο ειναι ψαξτο. Για να μη σου πω πριν 10 μερες πως το S ειχε 229 με παιχνιδι και 2ο χειριστηριο ενω το PS 310 σκετο ) αλλα και να κανεις μια καλη επενδυση σε games για να εχεις κατι να ασχοληθεις και να μην το κοιτας απλα . Για να μην αναφερω το GAME PASS .....και για multiplayer αστο . Αληθεια ποσο ειναι η συνδρομη στο PS4? Εν ολιγοις καλυτερο ως μηχανημα το XBOX λιγοτερα used στην Ελλαδα λιγοτερα exclusives καλυτερο ως εμπειρια (γνωμη μου παντα...σεβαστη η αποψη σου. Δεν ειμαι hater εχω και PS3 οπως ειπα και το αγαπαω επισης) Δεν συμφωνώ στα περισσότερα σε όσα λες άλλα οκ σεβαστή κάθε άποψη, να σε διορθώσω μόνο στην τιμή καθώς πριν 10 μέρες το ps4 έκανε 250 ευρώ σε όλα τα καταστήματα, ενώ και τώρα ξεκινάει από τα 270. Υ.Γ. Για τα παλιά ps4 δεν ξέρω, το slim που έχω πάντως είναι αθόρυβο και ακόμα ύστερα από 3-4 ώρες συνεχούς παιχνιδιού θερμαίνεται ελάχιστα, δεν βγάζει κιχ και το έχω λιώσει σε χρήση. 1
logistoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, karamela693 είπε Το Controler είναι σχετικό και τα 2 τα βρίσκω μια χαρά θέμα συνήθειας είναι, ίσως να είναι κάπως καλύτερο του xbox άλλα προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά διαφορά άξια αναφοράς... φυσικά και υπάρχει το τεράστιο θέμα της αυτονομίας, του ps4 βγάζει δε βγάζει 7-8 ώρες του one με τις eneloop που είχα ήδη βγάζει μέχρι 30
karamela693 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε φυσικά και υπάρχει το τεράστιο θέμα της αυτονομίας, του ps4 βγάζει δε βγάζει 7-8 ώρες του one με τις eneloop που είχα ήδη βγάζει μέχρι 30 Ελα τώρα σιγά το σοβαρό θέμα, κάθε βράδυ που τελειώνω το Gaming απλά το συνδέω με το καλώδιο που έχω πάντα συνδεδεμένο στο ps4 και σε stanbay το ps4 το φορτίζει και την άλλη μέρα το πρωί έτοιμο το χειριστήριο!!! Σιγά το πρόβλημα, εδώ κουβαλάμε powerbank και φορτιστές για να φορτίζουμε τα κινητά μας, μας πειράζει να βάλεις το βράδυ μετά από gaming το χειριστήριο στο ps4 για να το έχεις έτοιμο το πρωί??? Πόσο δύσκολο είναι και πόσο θα σε ταλαιπωρήσει??
logistoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ έχω λύσει το πρόβλημα έχοντας 2 χειριστήρια που παίζω εναλλάξ και φορτίζω το 2ο όσο παίζω σε standby δεν θέλω να το αφήνω αν δε κατεβάζει γιατί σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος παθαίνει τα κοκομπλόκα του και γενικά χαλάει άσκοπα ρεύμα.. επίσης υπάρχει και το πρόβλημα του τι θα γίνει όσο φθείρεται η μπαταρία, το να έχεις τη δυνατότητα για επαναφορτιζόμες είναι ασύγκριτο πλεονέκτημα για εμένα, ειδικά αν μπορείς να βάλεις ποιότητα που μετά από αμέτρητες φορτίσεις και αποφορτίσεις αποδίδουν πολύ καλά (και αναφέρομαι στις eneloop που έχω εδώ και πολλά χρόνια από το χειριστήριο του 360 και δεν μασάνε ) battery pack πχ της ms δεν θα ξανάπαιρνα γιατί στο 360 ήταν για πέταμα, αχρηστεύτηκε πολύ σύντομα, θέλω να βάζω τις δικές μου καλές μπαταρίες Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από logistoulis 1
karamela693 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και το δεύτερο χειριστήριο είναι μια λύση. Εγω το έχω συνεχώς standby, το ρεύμα είναι ελάχιστο που καίει, ισα ίσα τροφοδοτεί με ρεύμα τα χειριστήρια. Από εκει και πέρα οκ το βάζεις στον φορτιστή του κινητού σου αν δεν θέλεις να έχεις το ps4 σε stanby. Για την διάρκεια τι να σου πω, έχω φίλο με ps4 3+ χρόνια και έχει κάνει εκατοντάδες φορτίσεις και το χειριστήριο είναι μια χαρά ακόμα. Στην τελική υπάρχουν μπαταρίες 2000mah στα 15 ευρώ περίπου και πανεύκολα την αλλάζεις στο χειριστήριο, το έχει κάνει ένας γνωστός μου και διπλασίασε έτσι την διάρκεια του χειριστηρίου.... Προσωπικά πάντως δεν έχω κανένα θέμα και ούτε το είχα σκεφτεί ποτέ το θέμα με την διάρκεια....αν μετά από 2-3 χρόνια δεν αντέχει η μπαταρία οκ την αλλάζω με μια 2.000 που έγραψα προηγουμένως και είσαι έτοιμος!! https://www.skroutz.gr/c/752/game-console-spare-parts.html?from=catspan&keyphrase=Battery+ps4 Υ.Γ. Επίσης υπάρχει το εξαιρετικό Nacon Revolution Pro για το ps4, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, απίστευτος χειρισμός και desighn που θυμίζει υβρίδιο χειριστήριο xbox μαζί με ps4, άλλα με καλώδιο οπότε όχι lag, φορτίσεις κλπ. Το έχω πιάσει και το σκεφτόμουνα κάποια στιγμή για μελλοντική αγορά. https://www.skroutz.gr/s/10673396/Nacon-Revolution-Pro-Controller-Black.html#reviews Υ.Γ. Και για τους ''λεφτάδες'' υπάρχει και το απόλυτο χειριστήριο της αγοράς Razer Raiju https://www.skroutz.gr/s/10524354/Razer-Raiju.html?from=catspan&keyphrase=razer+ps4 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από karamela693
logistoulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 ναι γενικά δεν έχω κάποιο πρακτικό θέμα, ειδικά πλέον που έχω και 2ο χειριστήριο. αλλά κάποιες φορές έχει τύχει να μου τελείώσει και να έχω ξεχάσει να το φορτίσω και να ξενερώνω από κει που θα μπορούσα απλά να του βάλω άλλο ζευγάρι μπαταρίες.. και επειδή στο pc παίζω σχεδόν τα πάντα με του One η σύγκριση είναι "άμεση" και μου κακοφαίνεται οκ δεν είναι system seller χαρακτηριστικό σε καμιά περίπτωση, προτιμώ το ps4 γενικά και δεν θα ασχοληθώ τόσο με το χειριστήριο, αλλά στο pc που μπορώ να επιλέξω επιλέγω one δαγκωτό (γενικά είναι πιο ωραίο χειριστήριο με εξαίρεση όπως έχω πει και παλιότερα το σταυρό, στο σταυρό η σονυ ανέκαθεν με κέρδιζε από το πρώτο ps)
karamela693 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλά και εγώ θεωρώ το χειριστήριο του xbox κάπως καλύτερο, όχι για την μπαταρία, απλά κάθεται καλύτερα στο χέρι και έχει κάπως καλύτερους μοχλούς, στον σταυρό έχεις δίκιο του xbox δεν είναι πολύ καλός. Αλλα συνολικά και τα 2 χειριστήρια τα θεωρώ πολύ καλά, έχουν βελτιωθεί πλέον πολύ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να επιλέξει κάποιος το ένα σύστημα από το άλλο για το χειριστήριο....είναι και λίγο συνήθεια βέβαια, π.χ. έχω φίλους με ps4 που με τους έδινα το χειριστήριο του xbox κυριολεκτικά δεν μπορούσαν να το πιάσουν!!! Προσωπικά τα έχω συνηθίσει και τα 2 οπότε μου φαίνεται ψιλοαδιάφορο πιο από τα 2 να επιλέξω!!!
angelfacekiller Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και οι στιγμές συγκίνησης που είχα με το PS1 με GT και Silent Hill θα μου μείνουν αξέχαστες, ομολογώ ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Εύκολα βλέπω σνομπάρετε το XBOX One S ή Χ. Αν το είχατε θα βλέπατε τι κανει με τις υπολοιπες συσκευές στο σπίτι ( IR control τα πάντα και Windows 10 integration ) Media Center με το OneDrive και κοινό λογαριασμό με το Windows Live Account. Backward compatibility 455 games. (το 360 είχε ΦΟΒΕΡΟΥΣ τίτλους) https://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility Play Anywhere (Αγοράζεις για PC, παίζει και στο XBOX και τουμπαλιν) https://www.xbox.com/el-GR/games/xbox-play-anywhere Πολύ καλές αποκλειστικότητες εξίσου και φοβερή OnLine κοινότητα. Καλές συνδρομές π.χ. ΕΑ access με 24 € το χρόνο και μεγάλες εκπτώσεις σε παιχνίδια με την Gold. Τα χειριστήρια του είναι συμβατά με Android και ίδίως με Samsung & GearVR . Όταν το XBOX έκανε stream στο PC οι άλλοι έπαιζαν μόνο pong. Tο πήρα 150 ευρώ μεταχειρισμένο με 2 controllers (ΧΒΟΧ ΟΝΕ S 1TB)... Γενικά το παρουσιάζετε απλά καλούτσικο και είναι η πιο σύγχρονη κονσόλα στην αγορά. To XBOX One ήρθε για να μείνει και το μηχανάκι είναι στολίδι και αθόρυβο στο σαλόνι. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πιο ανατρεπτικό και γουστόζικο το Switch από τα PS4 και XBOX και πιστεύω ότι αν η Sony δεν κάνει κάτι θα χάσει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο. To XBOX σε κάθε δύσκολη θα τραβάει κόσμο από τα PC. Σκεφτείτε να επιτρέψουν K&M στα μελλοντικά FPS που συζητάνε, τι έχει να γίνει... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από angelfacekiller Dahhh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα