ntritzt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω ακουστικά για pc αλλά και για ps4 , σίγουρα με ενδιαφέρει το virtual surround(κυρίως στο pc) , η ποιότητα κατασκευής και ο σχετικά κάλος ήχος (λέω σχετικά γιατί, οκ gaming είναι όχι μουσική δεν με πειράζει το λίγο παραπάνω μπάσο ας πούμε ) , δεν με απασχολεί αν θα είναι ασύρματα η όχι αλλά αν είναι με καλώδιο πρέπει να μπαίνουν και στο controller άρα όχι wire usb . Στην αρχή ήμουν απλά ανάμεσα στα razer kraken pro v2 και hyper x cloud 2 , όσο ψάχνω δυστυχώς όλο και περισσότερο δεν ξέρω ποια να πάρω γιατί βλέπω αυτα ας πούμε Logitech g933 ,arctis 7 και λέω αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω . Οποιαδήποτε συμβουλή, πρόταση ευπρόσδεκτη . Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από ntritzt
agiomamitis1991 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Γεια σου φιλε ntritzt...πιστευω πως τα razer δεν αξιζουν τα λεφτα που ζητανε τα cloud 2 εχω εγω αλλα εαν διαθετεις μεγαλυτερο budget παρε τα arctis 7 που ειναι ασυρματα και 7.1...ελπιζω να βοηθησα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα