Προς το περιεχόμενο

Διευκρινίσεις για αναφορά προβλημάτων


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Η λειτουργία της αποστολής αναφοράς αποτελεί για τη συντονιστική ομάδα σημαντικό εργαλείο, και τον προσφορότερο τρόπο για τα μέλη να ενημερώνουν για προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν ή έχουν εντοπίσει.

Εκτιμούμε τη βοήθεια των μελών, και με την ευκαιρία να επισημάνω-υπενθυμίσω δύο πράγματα:

1. Μην στέλνετε προσωπικά μηνύματα στα οποία αναφέρετε προβλήματα λειτουργίας, άσχημες συμπεριφορές, καταχρήσεις λειτουργιών του site κτλ. Αυτά πρέπει να στέλνονται με αναφορά. Τα προσωπικά μηνύματα τα βλέπει -προφανώς- μόνο ο συντονιστής στον οποίο τα απευθύνετε, ενώ τις αναφορές πολύ περισσότεροι συντονιστές, άρα θα έχετε ταχύτερη ανταπόκριση στο θέμα που σας προβληματίζει.

2. Δεν χρειάζεται να γράψετε έκθεση στην αναφορά, όμως, θερμή παράκληση, μην τις στέλνετε κενές, χωρίς κείμενο. Δυσκολεύει και καθυστερεί η διαχείρισή τους. Πέντε λόγια, μια περιγραφή του προβλήματος σύντομη, βοηθάνε πολύ. Αναφορές του στυλ "delete it" επίσης δεν βοηθούν.

Υ.Γ. Ακόμη και σε προφανή προβλήματα (υβρεολόγιο, λ.χ.) δεν είναι κακό να γράψει το μέλος "προσβλητικοί χαρακτηρισμοί". Πόσω μάλλον σε περιπτώσεις που δεν είναι προφανές το τι οδήγησε το μέλος να στείλει την αναφορά.

  • Like 1
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 10 μήνες μετά...
  • Super Moderators

Επανέρχομαι στο θέμα για να θυμίσω στα μέλη ότι οι κενές αναφορές δεν βοηθούν στην επίλυση του όποιου θέματος. Στην καλύτερη περίπτωση μας καθυστερούν, στη χειρότερη δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε καμία ενέργεια.

Κυρίως όταν στέλνετε αναφορά για δική σας αγγελία ή μήνυμα, το να μη γράψετε το λόγο που ζητάτε παρέμβαση συντονιστή ισοδυναμεί με κλείσιμο της αναφοράς χωρίς καμία απολύτως ενέργεια εκ μέρους μας. Είναι αδύνατο να μαντέψουμε τι θέλετε να κάνουμε.

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία όλων. 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...