Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα αγορασει πριν ενα χρονο ενα corsair ax860 το οποιο παρεδωσε πνευμα μεσα στις γιορτες και ευτυχως η δυστυχως για μενα(ο χρονος θα δειξει για ποιο απο τα 2) το καταστημα μου ειπε οτι δεν εχουν να μου αντικαταστησουν με το ιδιο τροφοδοτικο και οτι δεν τους εστειλε αλλο πισω η corsair.

Το ερωτημα μου ειναι οτι αναγκαστικα θα πρεπει να παω σε καποιο απο αυτα που εχει το καταστημα και λεω να κατεληξω στο Seasonic Prime 850W Platinum. Τι λετε εκανα καλη επιλογη το εχει κανεις το συγκεκριμενο τροφοδοτικο?Ξερω οτι η συγκεκριμενη εταιρεια εχει χρονια στο χωρο και απο οτι ειδα στο site της δινει 12 χρονια εγγυηση για την prime σειρα της.Εχει κανεις τροφοδοτικο απο την συγκεκριμενη εταιρεια να πει εντυπωσεις η εμπειριες?

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Ειχα αγορασει πριν ενα χρονο ενα corsair ax860 το οποιο παρεδωσε πνευμα μεσα στις γιορτες και ευτυχως η δυστυχως για μενα(ο χρονος θα δειξει για ποιο απο τα 2) το καταστημα μου ειπε οτι δεν εχουν να μου αντικαταστησουν με το ιδιο τροφοδοτικο και οτι δεν τους εστειλε αλλο πισω η corsair.

Το ερωτημα μου ειναι οτι αναγκαστικα θα πρεπει να παω σε καποιο απο αυτα που εχει το καταστημα και λεω να κατεληξω στο Seasonic Prime 850W Platinum. Τι λετε εκανα καλη επιλογη το εχει κανεις το συγκεκριμενο τροφοδοτικο?Ξερω οτι η συγκεκριμενη εταιρεια εχει χρονια στο χωρο και απο οτι ειδα στο site της δινει 12 χρονια εγγυηση για την prime σειρα της.Εχει κανεις τροφοδοτικο απο την συγκεκριμενη εταιρεια να πει εντυπωσεις η εμπειριες?

an  θες καλο τροφοδοτικό με 10 χρονιά εγγύηση και gold δες το corsair tx 650m h to 750m αρκετά καλή σειρά και με καλές αξιολογήσεις 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Αναφέρεσαι σε αυτό ;

ναι αυτο.

1 ώρα πριν, life is music είπε

an  θες καλο τροφοδοτικό με 10 χρονιά εγγύηση και gold δες το corsair tx 650m h to 750m αρκετά καλή σειρά και με καλές αξιολογήσεις 

χωρις να θελω να σε θιξω αλλα αυτο εχει 7 χρονια εγγυηση οπως ολα της corsair και επισης ειναι 80 gold plus.Δηλαδη μου προτεινεις απο 80 platinum plus να παω σε χειροτερη ποιοτητα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, icenex είπε

Πολύ καλά psu είναι τα seasonic...δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό που λές.......δες επίσης αν έχει κάτι εκεί και από superflower......είναι εξίσου ποιοτικά και αξιόλογα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Πολύ καλά psu είναι τα seasonic...δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό που λές.......δες επίσης αν έχει κάτι εκεί και από superflower......είναι εξίσου ποιοτικά και αξιόλογα.

Οκ ευχαριστω για την απαντηση..οχι δεν τα εχει τα συγκεκριμενα και δυστυχως επειδη εχω πιστωτικο στο συγκεκριμενο καταστημα ειχα να διαλεξω απο συγκεκριμενα τροφοδοτικα που εχουν.Και η αληθεια εχει μεγαλη γκαμα απλα το προβλημα ειναι οτι πολλα ειναι κατα παραγγελια κ εχουν το λιγοτερο 15 μερες αναμονης και επειδη ηδη ειμαι χωρις pc και εβγαλα απο την ντουλαπα τον παλιο ειπα να μην περιμενω κ αλλο οποτε ειπα να παω σε αυτο που θα περιμενω 3 μερες.Και με επεισε οτι εχει 12 χρονια εγγυηση

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Τι κόστος είχε το ΑΧ850?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Τότε δεν έχει μεγάλη διαφορά από το Seasonic. Αν ήταν αρκετά φθηνότερο το Seasonic θα είχαμε άλλη κουβέντα.

Μα για αυτο επελεξα αυτο ωστε να ερθει στα ιδια λεφτα και να μην χρειαζεται να καλυπτω την διαφορα παιρνοντας οτιδηποτε αλλο τι στιγμη που δεν χρειαζομαι κατι αλλο.Ισως να επαιρνα κανα κιτ ραμ αν επαιρνα ενα τροφοδοτικο των 100 ευρω αλλα μετα θα επρεπε να βαλω βαθια το χερι στην τσεπη μιας και οι ραμ τωρα οι τιμες τους ειναι στο θεο..Το καλο με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι οτι μου δινει 12 χρονια εγγυηση εναντι 7 και καπου διαβασα οτι η corsair σε αυτην δινει να της φτιαξει τα τροφοδοτικα.Τεσπα ελπιζω να μου βγει σε καλο ολο αυτο.

Ευχαριστω ολους που ασχοληθηκαν και μου εδωσαν εστω μια απαντηση.:D

Δημοσ.

Εφόσον το κατάστημα δεν είχε το ΑΧ τότε ή θα στο αντικαταστήσει με ισάξιο προϊόν είτε μπορείς να πάρεις τα χρήματα πίσω. Για το σύστημά σου τα 850W είναι πάρα πολλά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τα χρήματα πίσω. Παίρνεις ένα 650αρι gold με 10 χρόνια εγγύηση και σου μένει και κανα 100αρι στο χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...