Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο τίτλος παιδιά. Μέχρι προσφάτως όλα δούλευαν ρολόι μέχρι που μετά τις διακοπές των εορτών το pc με τα windows 10 δεν βλέπει τους κοινόχρηστους φακέλους (ούτε γενικότερα τη θέση δικτύου) του δεύτερου και κεντρικού pc με τα windows 10. 

Ο υπολογιστής με τα windows 10 πάντως βλέπει κανονικά αυτόν με τα xp. 

Γράφω επείγον γιατί αυτά τα pc βρίσκονται σε ένα φιλικό φαρμακείο και δεν μπορούν να δουλέψουν, καθώς το πρόγραμμα τρέχει μόνο από τον υπολογιστή με τα 10ρια και ο άλλος το τρέχει δικτυακά από αυτόν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και οι υπάλληλοι, αλλά και οι "παππούδες" που περιμένουν τα φάρμακά τους. 

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιο Error; Κάτι; Άνοιξε έναν φάκελο και γράψε πάνω \\<IP> την IP του server και πες τι λεει

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς το error, αυτή τη στιγμή είναι κλειστό το φαρμακείο. Πάντως παρόλο που δεν φαίνεται το pc στα network places έτρεξα σε cmd από τα xp "nbtstat -a user-PC" όπου user-PC το όνομα του pc με τα 10ρια και από ότι είδα το βλέπει κανονικά. IMAG0227.jpg.5cb262c999392444af6d88f50b04e1da.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασες να μπείς όπως σου είπα πιο πάνω; Δηλαδή \\user-pc ή την ip καλύτερα;Στο network places έχω παρατηρήσει οτι μερικές φορές δεν φαίνονται αλλά δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με \\user-pc νομίζω δοκίμασα αλλά νομίζω από το 'run' όχι σε κάποιον φάκελο. Με ip ναι αλλά είχα ξεχάσει τα slashes. Σε καμία περίπτωση δεν μπήκε. 

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά έκανα reset μέσα από τις ρυθμίσεις του pc για  το δίκτυο από το Windows 10 και επανήλθε. 

Επεξ/σία από rafinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...