chriz13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1) κανει επανεκκινηση συνεχεια 2) δουλευη αλλα ολα νεκρα και η οθονη (δεν κανει επανεκκινηση) 3) Α2 : δουλευουν ολες κανονικα. Β1 : δουλευη αλλα ολα νεκρα και η οθονη (δεν κανει επανεκκινηση) Β2 : δουλευη αλλα ολα νεκρα και η οθονη (δεν κανει επανεκκινηση) 30 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Με έχεις κουράσει ρε! Θέλω επίδομα ελέγχου μνημών χιλια συγνωμη και σε ευχαριστω για τον χρονο σου
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1) Μάλιστα. Δηλ. στα Β1-Β2 αν βάλεις μία οποιαδήποτε μνήμη μόνη της έχεις μαύρη οθόνη? 2) Επομένως με λίγα λόγια έχεις μόνο ένα λειτουργικό σλοτ και είναι το Α2 και φυσικά έχεις μόνο μία μνήμη επάνω. Σωστά? 3) Αν ναι τότε συμβαίνουν τα εξής. Σε αφήνει σιγά σιγά η μητρική και δεν μπορείς να κάνεις κάτι Τα έχει παίξει το τροφοφοτικό. Ποιο έχεις? Ακριβές μοντέλο. Σε αυτή την περίπτωση βρες από κάποιον γνωστό σου ένα τροφοδοτικό να δοκιμάσεις. Ενδιάμεσα από τα σλοτ έχει πιάσει σκόνη. Αν σου βρίσκεται κάποιο blower(φυσερό) ρίξε ένα καθάρισμα στα σλοτ. Έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών? Και αν ναι ποια?
chriz13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1) ναι και νεκρο ποντικι και πληκτρολογιο 2) ναι δυστυχως... 3) εχω απο καρτα γραφικων μια απλη παλια geforce 8800gt 512mb δεν παιζω game να το ζορισω με μουσικη και τετια ασχολουμε. το τροφοδοτικο μου κανει εναν περιεργο θορυβο μαλλον απ το ανεμιστηρα. μαρκα ειναι solytech 500w και πριν κατι μερες το καθαρισα το pc ολοκληρο.. εχω ενα τροφοδοτικο απο ενα αλλο pc να το δοκιμασω λες ?? και της ραμ με ποια σειρα ??
chriz13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 α ναι ξεχασα.. ειχα δοκιμαση αλλο τροφοδοτικο και τα ιδια... υπαρχη περιπτωση να βραχικικλονη π.χ κατι ? γιατι μου ειχε κλεισει ετσι μονο του το pc και μετα μου δουλευε το Α2 σλοτ ενω πρωτα ολα τα αλλα εκτος του Α2...
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Βγάζεις επεξεργαστή προσεκτικά και κοιτάς τα πινάκια αν είναι κάποιο στραβό.
chriz13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 δηλαδη μπορει να ειναι απο επεξεργαστη ?? και πρόσφατα τον είχα αλαξι και πεζή από τότε να είχα μερικά προβληματάκια με σλοτ και τέτια ευχαριστω θα το τσεκαρο αυριο
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, chriz13 είπε 1) ναι και νεκρο ποντικι και πληκτρολογιο 2) ναι δυστυχως... 3) εχω απο καρτα γραφικων μια απλη παλια geforce 8800gt 512mb δεν παιζω game να το ζορισω με μουσικη και τετια ασχολουμε. το τροφοδοτικο μου κανει εναν περιεργο θορυβο μαλλον απ το ανεμιστηρα. μαρκα ειναι solytech 500w και πριν κατι μερες το καθαρισα το pc ολοκληρο.. εχω ενα τροφοδοτικο απο ενα αλλο pc να το δοκιμασω λες ?? και της ραμ με ποια σειρα ?? Τώρα που μπήκες στον χορό πολλά είναι που πρέπει να δεις. 1) Η 8800gt είναι παλιά κάρτα με μεγάλη κατανάλωση και απαιτεί περισσότερη ισχύ και επειδή το τροφοδοτικό αυτό δεν είναι αξιόπιστο υπάρχει η περίπτωση να μη επαρκεί για να τροφοδοτήσει την κάρτα ή και ολόκληρο το σύστημα σωστά. Μπορεί και το τροφοδοτικό να είναι προβληματικό. Άρα αυτά που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις εντελώς την κάρτα και να μείνεις με τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Σε αυτή την περίπτωση φυσικά συνδέεις την οθόνη στην αντίστοιχη θύρα στην μητρική. Δες τότε αν λειτουργούν οι μνήμες. Αν όχι μένεις όπως είσαι και δοκιμάζεις ένα άλλο τροφοδοτικό αλλά κάποιο της προκοπής. Η γνώμη μου είναι να πάρεις ένα καινούργιο γύρω στο 50αρικο. Φταίει δεν φταίει αυτό που έχεις δεν είναι αξιόπιστο. Μέχρι να το αγοράσεις όποτε μπορέσεις και όταν βρεις τα χρήματα προσπάθησε να βρεις κάποιο καλούτσικο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις από κάποιον γνωστό/φίλο σου. Προσοχή να κουμπώσεις καλά και το 24πινο και το 8πινο. 2) Καλό είναι να κάνεις και αυτό που λέει ο Sheo. Τι συγνώμη ρε συ. Πλάκα κάνω. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από BlueBlood7
chriz13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 συγνώμη για την καθυστέρηση λόγω έλλειψης χρόνου. είχα δοκιμάσει και με άλλο τροφοδοτικό και με άλλη κάρτα γραφικών μια ποιο απλή 8600gt 512 mb και με την μητρική χωρίς κάρτα γραφικών.. και ποιο παλιά την 8600 χρησιμοποιούσα για να μην ζορίζω την μητρική. σχετικά δεν το ζορίζω το pc. ενδέχεται όλα αυτά να γίνονται από κάποιον ιό ?? γιατί δεν είχα anti-virus. έβγαλα τον επεξεργαστή που είπε ο sheo. δεν πρέπει να είναι κάνα πίνακι στραβό. και αν ήταν θα το πάθαινα αυτό μετά από πόσες μέρες ?? και σε περίπτωση που είναι πως ισιώνουν ?? γιατί με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω κομμάτια όλο τον πύργο να δω καθαρά αν είναι όλα ένταξή. ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη που άργησα να απαντήσω.
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Θα δοκίμαζα με άλλο τροφοδοτικό, ή με άλλη κάρτα αντίστοιχης κατανάλωσης της 8800.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα