DioSemi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά! Προσφάτως αναβάθμισα όλο το σύστημα μου και η επόμενη μου αγορά θα είναι ένα gaming monitor. Tα specs μου είναι: Case: Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass Mobo: Asus Rog Strix Z370-Η Gaming CPU: Intel Core i5-8400 Box RAM: G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz GPU: Gygabite 1080 gaming OC SSD: Sandisk SSD Plus 240GB HDD: Western Digital 1TB Επέλεξα να θυσιάσω το G-Sync και να κρατήσω το 2K, IPS, 144Hz και Free-Sync. Δεν θα ήθελα να φτάσω τα 700-800 ευρώ που κάνουν τα monitors με το G-Sync. Επιπλέον πιστεύω πως για την κάρτα μου το 2k είναι προτιμότερο από άποψη fps σε υψηλά γραφικά σε σχέση με το 4k. Όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες και αν υπάρχει κάποιος να μας πει την εμπειρία του από την αντίστοιχη οθόνη!
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μπορείς να αγοράσεις από Γερμανία, προτίμησε αυτήν. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές πέρα του ότι είναι bezel-less και έχει αρκετά μεγαλύτερο freesync range. 550€ μαζί με τα μεταφορικά. https://www.caseking.de/acer-xf270hua-69-cm-27-zoll-144hz-freesync-ips-dp-hdmi-tfac-039.html Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από naruto14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα