Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μου φτιάξετε μία σύνθεση για gaming PC για έναν φίλο μου.

Προτιμάει επεξεργαστη Intel και κάρτα γραφικών nvidia

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 1000€

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ----

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Όχι έχει μια full HD

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Πατρα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ένα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθεί στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Όχι

Του έχει προτείνει ένας φίλος του αυτη τη συνθεση άλλα δε μου φάνηκε καλή

orestis.jpg

Δημοσ.

Άν δεν θέλει οπωσδήποτε αυτό το κουτί που παρέθεσες, τότε με ένα πιο απλό κουτί αλλά αξιοπρεπές μπορεί να χωρέσει και 16gb ram.

Τα κύρια μέρη του πύργου από priveshop.gr, κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά και μνήμες + κάρτα γραφικών από hellasphone.gr, τα στέλνουν και τα κουμπώνει ο ίδιος πολύ εύκολα.

Σύνολο 1015€

PRIVESHOP1.jpg

HELLASPHONE1.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ.Κουτί ναι φθηνότερο δεν τον νοιάζει.Αλλα ο intel i5 που έβαλες αργός δεν είναι; είναι μόνο 2.8ghz

Επεξ/σία από Ιάσωνbitc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε

Ευχαριστώ πολύ.Κουτί ναι φθηνότερο δεν τον νοιάζει.Αλλα ο intel i5 που έβαλες αργός δεν είναι; είναι μόνο 2.8ghz

Έχει turbo boost σε όλους τους πυρήνες στα 3,8ghz και είναι εφάμιλλος σε gaming επιδόσεις με έναν i7-7700. 

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε

ο φίλος μου λεει να του πείτε την γνώμη σας γι αυτό το build

https://uk.pcpartpicker.com/list/2nbwwV

Πρόκειται για παλαιότερης γενιάς socket, πιο αδύναμο επεξεργαστή σε σχέση με τον i5 8400 που σου προτάθηκε (1), υδρόψυξη χωρίς λόγο, όλα αυτά με περισσότερο κόστος (αν συνυπολογίσουμε την κάρτα γραφικών που δεν αναγράφεται η τιμή της στη λίστα αυτή, το σύνολο είναι 1000 λίρες Αγγλίας που σημαίνει 1125€). Συνεπώς, όχι. Καλύτερα να πάει στην πρόταση εδώ. Το κουτί πράγματι εμφανισιακά είναι πιο όμορφο. Άν θέλει αυτό, υπάρχει και εδώ : https://www.priveshop.gr/product/11005340/EKSARTHMATA/KOYTIA-H-Y/COOLER-MASTER-MASTERBOX-MB600L-MIDI-TOWER-MCB-B600L-KA5N-S00

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...