Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχουν ανοίξει οι αιτήσεις για έκδοση προσωποποιημένων καρτών ανέργων /ΑΜΕΑ,μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στο παρακάτω άρθρο. 

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/189730/oasa-ilektronika-i-ekdosi-ilektronikis-prosopopoiimenis-kartas?m=1

Το έχει κάνει κάποιος? Την απεσταλμενη αίτηση μας πού μπορούμε να τη δούμε ώστε να ενημερωθούμε για την πορεία της? Ο ΟΑΣΑ δεν απαντά στα τηλεφωνα δυστυχώς. 

• Thanks 3
  • Confused 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δοκίμασα να κάνω την αίτηση,αλλά κάθε φορά βγάζει σφάλμα...δοκίμασα και από άλλο browser αλλά πάλι το ίδιο!

προφανώς και δεν είναι τελείως έτοιμο το σύστημα ακόμη,αν ήταν βέβαια θα μου έκανε εντύπωση :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Luciferia είπε

δοκίμασα να κάνω την αίτηση,αλλά κάθε φορά βγάζει σφάλμα...δοκίμασα και από άλλο browser αλλά πάλι το ίδιο!

προφανώς και δεν είναι τελείως έτοιμο το σύστημα ακόμη,αν ήταν βέβαια θα μου έκανε εντύπωση :P

Οταν πλακωνει κόσμος πεφτουν οι σερβερς.. Βλεπε ΑΑΔΕ καθε φορα με τη φορολοταρια :D Δοκιμασε λιγο αργότερα.. 

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχαχαχα ναι σίγουρα,αν και νομίζω δεν είναι θέμα server..από το error που βγάζει φαίνεται ότι κάτι λείπει (αλλοίμονο δηλαδή) όπως και να'χει θα δοκιμάσω πάλι μετά τις 12 το βράδυ,τέτοιες ώρες πάντα κάνεις τη δουλεια σου :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Luciferia είπε

χαχαχαχαχα ναι σίγουρα,αν και νομίζω δεν είναι θέμα server..από το error που βγάζει φαίνεται ότι κάτι λείπει (αλλοίμονο δηλαδή) όπως και να'χει θα δοκιμάσω πάλι μετά τις 12 το βράδυ,τέτοιες ώρες πάντα κάνεις τη δουλεια σου :P

Μπας και κανεις τιποτα λάθος? Τα στοιχεια μήπως.. Γιατι εγω την έκανα την αίτηση πριν μια ωρα άνευ προβλημάτων. Γι αυτο και πηγε το μυαλο μου στο πεσιμο του σερβερ. 

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο που σκέφτομαι είναι η φώτο...μπορεί να ξεπερνά το αποδεκτό size αλλά δε το αναφέρει και κάπου,όχι ότι ανέβασα κάποια υπερπαραγωγή,αλλά λέμε τώρα :lol:

θα δοκιμάσω και με άλλη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Luciferia είπε

το μόνο που σκέφτομαι είναι η φώτο...μπορεί να ξεπερνά το αποδεκτό size αλλά δε το αναφέρει και κάπου,όχι ότι ανέβασα κάποια υπερπαραγωγή,αλλά λέμε τώρα :lol:

θα δοκιμάσω και με άλλη 

Και μένα η φωτο με τρωει αν θα τη δεχτούν. Έστειλα της ταυτότητας μου την ασπρομαυρη. Εν τω μεταξύ σου λεει το σύστημα μόλις ολοκληρώσεις την αίτηση, οτι θα ενημερωνεστε για την εξέλιξη της αιτήσεως απο το σχετικό μενού. Μια ωρα απ τη ζωή μου έφαγα, αυτο το σχετικό μενού δε το βρήκα πουθενά. Μας παραπλεροφορουν!!! :D

Επεξ/σία από Dimi00
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχαχαχα εντέλει η φώτο έφταιγε,τη μίκρυνα και συνήλθε αλλά τώρα μου βγάζει ότι είναι λάθος το captcha όπου ΔΕΝ είναι :lol: 

3 φορές την έκανα και τις 3 φορές το ίδιο μου εβγαλε,εντάξει θα συνέλθει που θα πάει :P

το μενού θα το δώσουν αν επισκεφθείς τη σελίδα αύριο (λέμε τώρα) μη τα θες και όλα μαζεμένα καλέ τςτςτς

Συνήλθε και μου πήρε την αίτηση..μου έβγαλε και εμένα ότι θα ενημερωθώ για την πορεία της αίτησης μέσω του μενού,αλλά μενού επί του παρόντος δε βλέπω...άρα σε επόμενη επίσκεψη ίσως και να το δούμε!

Επεξ/σία από Luciferia
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Luciferia είπε

χαχαχαχαχα εντέλει η φώτο έφταιγε,τη μίκρυνα και συνήλθε αλλά τώρα μου βγάζει ότι είναι λάθος το captcha όπου ΔΕΝ είναι :lol: 

3 φορές την έκανα και τις 3 φορές το ίδιο μου εβγαλε,εντάξει θα συνέλθει που θα πάει :P

το μενού θα το δώσουν αν επισκεφθείς τη σελίδα αύριο (λέμε τώρα) μη τα θες και όλα μαζεμένα καλέ τςτςτς

Συνήλθε και μου πήρε την αίτηση..μου έβγαλε και εμένα ότι θα ενημερωθώ για την πορεία της αίτησης μέσω του μενού,αλλά μενού επί του παρόντος δε βλέπω...άρα σε επόμενη επίσκεψη ίσως και να το δούμε!

Αμήν!!τωρα μενει να δουμε αν τους αρεσαν τα μουτρα μας χαχαχα.. 

15 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Mε τους στρατιώτες τι παίζει, που δικαιούνται κι αυτοί δωρεάν μετακίνηση;
Τα τζιμάνια μας τους ξέχασαν;

Διαβαζα τις προάλλες οτι δικαιουνται δωρεάν μετακίνηση, αλλα απο την πλευρά του ΟΑΣΑ δεν έμαθα κάτι. Πρεπει να το ρωτησεις στον ΟΑΣΑ. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Η κάρτα αυτή θα χρειάζεται ανανέωση?

Καλη ερώτηση.. Λογικα θα βγει νεα ανακοίνωση. 

3 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

ρε παιχτες παιδια απο 3 εως 6 πληρωνουν στα λεωφορεια;

και γενικα σε ολα τα μμμ;

Οχι. Μεχρι 6 ετών κανενα παιδάκι. Ολα δωρεάν . Μετα τα 6 κοβει μειωμένο εισιτήριο. 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα ! εγω μόλις έκανα την αίτηση σαν άνεργος με φωτο κανονικά και μου πέταξε μηνυμα ότι μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση της άιτησης κάρτας στο μενού κατάστασης αίτησης....μήπως κάποιος ξέρει πού βρίσκεται αυτό το μενού ???

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...