Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, splash18 είπε

καλησπέρα ! εγω μόλις έκανα την αίτηση σαν άνεργος με φωτο κανονικά και μου πέταξε μηνυμα ότι μπορώ να παρακολουθώ την κατάσταση της άιτησης κάρτας στο μενού κατάστασης αίτησης....μήπως κάποιος ξέρει πού βρίσκεται αυτό το μενού ???

και εγω το ιδιο εκανα αποθήκευση τα στοιχεια μου, λογικα ακομα ειναι σε beta φαση

Επεξ/σία από Anorymous
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, cb_papi είπε

Ο ΟΑΣΑ θα το ελέγξει μόνος του ηλεκτρονικά εαν ο αιτών έχει πράγματι κάρτα ανεργίας;

Απ οτι διαβασα θα διασταυρωθουν απ το ΗΔΙΚΑ. Το αμκα τα λεει ολα πλέον. 

• Like 4
Δημοσ.

Μέτα απο  επικοινωνία με το 11 185  του ΟΑΣΑ με ενημέρωσαν πως την άλλη βδομάδα θα προστεθεί το link για παρακολούθηση της πορείας της αίτησης.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

αχ μακάρι να ειχα νωρίτερα το topic και παιδευόμουν με την αίτηση.

η φωτογραφία που ανέβαζα ήταν 200kb και έκανε timeout, όταν την έκανα resize στα 800x800 και 60kb την πήρε αμέσως.

το menu  (όταν μπει) θα ειναι εδώ

fBYMymw.png

• Like 1
Δημοσ.
On 1/10/2018 at 8:22 PM, theoritikos said:

Η κάρτα αυτή θα χρειάζεται ανανέωση?

οχι, έχει διάρκεια ζωής 10 χρονιά (σε αντίθεση με το απλό εισιτήριο που έχει 1 χρόνο).

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jakegate7 είπε

αχ μακάρι να ειχα νωρίτερα το topic και παιδευόμουν με την αίτηση.

η φωτογραφία που ανέβαζα ήταν 200kb και έκανε timeout, όταν την έκανα resize στα 800x800 και 60kb την πήρε αμέσως.

το menu  (όταν μπει) θα ειναι εδώ

fBYMymw.png

Δε λειτουργεί ο συνδεσμος ε? Τζαμπα εκαψα τα ματια μου χτες ψάχνοντας. Ας βαζανε και μια λεξη παραπανω ντε αυτοι του ΟΑΣΑ, οτι προκειται να προστεθει η ταδε λειτουργία εντός ολίγων ημερών. 

Δημοσ.

Μπήκα κι εγώ ως άνεργος να κάνω την αίτηση μου αλλά έφαγα άκυρο λόγω μιας ιδιομορφίας:

Το ΑΜΚΑ μου είναι λανθασμένο, εξ αρχής όπως μου δόθηκε τότε από το ΙΚΑ,  είχαν αναγραμματισει τον μήνα με την ημέρα τα τζιμάνια και όταν είχα παραπονεθεί μου έλεγαν ότι δεν αλλάζει το ΑΜΚΑ τώρα έτσι θα είναι. Ετσι στο σαιτ της ATHENA CARD όταν δηλώνω το ΑΜΚΑ μου και βάζω την πραγματικό μήνα γέννησης, το σύστημα δεν το δέχεται γιατί μάλλον κάνει σύγκριση με το ΑΜΚΑ. Πόσο γκαντέμης πρέπει να είμαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Vaguras είπε

Μπήκα κι εγώ ως άνεργος να κάνω την αίτηση μου αλλά έφαγα άκυρο λόγω μιας ιδιομορφίας:

Το ΑΜΚΑ μου είναι λανθασμένο, εξ αρχής όπως μου δόθηκε τότε από το ΙΚΑ,  είχαν αναγραμματισει τον μήνα με την ημέρα τα τζιμάνια και όταν είχα παραπονεθεί μου έλεγαν ότι δεν αλλάζει το ΑΜΚΑ τώρα έτσι θα είναι. Ετσι στο σαιτ της ATHENA CARD όταν δηλώνω το ΑΜΚΑ μου και βάζω την πραγματικό μήνα γέννησης, το σύστημα δεν το δέχεται γιατί μάλλον κάνει σύγκριση με το ΑΜΚΑ. Πόσο γκαντέμης πρέπει να είμαι;

βάλε τον μήνα που έχει το ΑΜΚΑ σου έστω και λάθος τι σημασία έχει;

Επεξ/σία από Dreamcatcher
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vaguras είπε

Και η πεθερά μου λάθος αμκα εχει. Το λάθος αμκα θα βαζεις παντού τωρα δυστυχώς. 

Δημοσ.

Το σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω αν τελικά μπλέξω σε άλλον κυκεώνα; Μήπως ξέρουμε που πηγαίνουν όλα αυτά τα στοιχεία ή με ποιον τα μοιράζονται; Φοβάμαι να το ρισκάρω, δεν ξέρω μάλλον πρέπει να ρωτήσω κανέναν υπεύθυνο (εδώ γελάμε...)

Δημοσ.

Η γυναίκα μου έχει αλλάξει το επίθετο μετά το γάμο.  Όμως το ΑΜΚΑ το είχε με το πατρικό της. Στην αίτηση ήθελε αυτό. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, 2018 σε βαρέθηκα είπε

παιδες ειμαι στο πρωτο σταδιο για εκτυπωση κωδικου και με λεει συνεχεια ελεξτε το ονομα και ελεξτε το ονομα

νιωθω σαν να φωναξα λαθος ονομα κατα την διαρκεια του σεξ

τι παιζει;

Ελέγξτε το όνομα? Χαχαχαχα έκλαψα. Μηπως το βαζεις απο την αυτόματη αποθήκευση στοιχείων? Γιατι έτσι δεν τα παιρνει πουθενά. 

Δημοσ.

Λοιπόν τα κατάφερα μετά που έβαλα μικρότερη φωτογραφία μιας και μου έβγαζε κάποιο μήνυμα λάθους ακαταλαβίστικο.

Χθες τους καλούσα στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπόρεσα να πιάσω γραμμή.

Από τα σχόλια εδώ βλέπω ότι θα βάλουν πορεία εξέλιξης στο μενού τους. Καλό αυτό μιας και δεν μου ήρθε κανένα email διότι μου φάνηκε σαν να έκανα αίτηση στο κενό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...