Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια οσοι εχετε θεμα παιξτε με την φωτογραφια μικρο μεγαλο κτλ εμενα μου το δεχτηκε. Ξερουμε σε ποσο καιρο το στελνουν;

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι αρχεια πρεπει να στειλεις; Το γραφει καπου η πρεπει να μαντεψεις;
Φυσικα που να τους περασει απο το μυαλο οτι θα πρεπει να υπαρχει γραμμη βοηθειας εστω μεχρι τις 17:00, εκει αυτοι, αυστηρα 07:00-15:00

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, orck είπε

Τι αρχεια πρεπει να στειλεις; Το γραφει καπου η πρεπει να μαντεψεις;
Φυσικα που να τους περασει απο το μυαλο οτι θα πρεπει να υπαρχει γραμμη βοηθειας εστω μεχρι τις 17:00, εκει αυτοι, αυστηρα 07:00-15:00

Την φωτο σου και μονο. Αν έπρεπε να στείλουμε εγγραφα δε θα το λεγε? Αν οντως περιμένουν εγγραφα και δε το λενε.. Θα φυγω μεταναστης δεν αντεχω αλλο την ελληνική βλακεια 

• Like 1
Δημοσ.

Το λεει καπου οτι πρεπει να ανεβασεις φωτογραφια; Γιατι μπορει να ειμαι βλακας αλλα δεν ειδα πουθενα να λεει τι σκατα θελει να ανεβασεις.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, orck είπε

Το λεει καπου οτι πρεπει να ανεβασεις φωτογραφια; Γιατι μπορει να ειμαι βλακας αλλα δεν ειδα πουθενα να λεει τι σκατα θελει να ανεβασεις.

μεταφορτωση εικονας λεει αν εννοεις αυτο δεξια πανω.

Δημοσ.

Ναι, εικονας τι πραγματος; Εικονα απο την ταυτοτητα; απο την βεβαιωση ανεργιας;
Μεταφορτωση φωτογραφιας αιτουντως θα επρεπε να λεει εκει.
Τεσπα θα το κανω αυριο ελπιζω να παει καλα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, orck είπε

Ναι, εικονας τι πραγματος; Εικονα απο την ταυτοτητα; απο την βεβαιωση ανεργιας;
Μεταφορτωση φωτογραφιας αιτουντως θα επρεπε να λεει εκει.
Τεσπα θα το κανω αυριο ελπιζω να παει καλα

Πες τα γιατι οταν τα λεγα εγω στη μανα μου με ειπε ποντια. Δε φταις εσυ, εχουμε πιο αναλυτικη σκεψη, πλεονεκτημα!! :lol:

Δημοσ.

Οποιος ανεργος δεν εχει κανει αιτηση ακομα online μπορει να παει κανονικα στα εκδοτηρια και να βγαλει καρτα και ας μην το αναφερουν στα site.

Δημοσ.

εμενα την φοιτητικη την εβγαλαν επιτοπου... το θεμα ειναι να πετυχεις εκδοτηριο με υποφερτο κοσμο [δε γινεται και οπως στις αρχες αλλα αλλιως 5-10 ατομα και αλλιως μια ουρα οσο 3 νταλικες στη σειρα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dreamcatcher είπε

βεβαίωση ανεργιας και ταυτότητα

Χωρις να ελεγχουν απο το συστημα αν οντως εισαι ανεργος? wtf? και για ποσο καιρο ισχυει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Χωρις να ελεγχουν απο το συστημα αν οντως εισαι ανεργος? wtf? και για ποσο καιρο ισχυει?

Εχω την εντύπωση πως πρέπει να χεις πάντα μαζί σου και βεβαίωση ανεργίας. Η καρτα ειναι μονο για να ανοίγουν οι μπάρες. Για ποσο καιρο ισχυει δεν γνωριζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...