Rpanagos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, chsam είπε Η καρτα θα δουλευει παντα, απλα θα ειναι αδεια(μπορεις να την φορτιζεις κ με χρηματα ή εισητηρια σαν κανονικη καρτα) και χωρις την ιδιοτητα ανεργου αν δεν κανεις τα παραπανω βηματα.Απο την στιγμη που θα κανεις και το τελευταιο βημα και την φορτισεις ειναι ετοιμη για χρηση δωρεαν μετακινησεων. Απλα δνε εχω καταλαβει τι θα φορτισω?Πως το λεει στο μηχανημα για να μην ψαχνωμαι και κανω καμια βλακεια!
chsam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Απλα δνε εχω καταλαβει τι θα φορτισω?Πως το λεει στο μηχανημα για να μην ψαχνωμαι και κανω καμια βλακεια! https://athenacard.gr/jsp/smartafc/general/customers/personalized-card.jsp Στο σταδιο 3 αντι για επαναφορτιση θα επιλεξεις επιδοτηση και τελος
Rpanagos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, chsam είπε https://athenacard.gr/jsp/smartafc/general/customers/personalized-card.jsp Στο σταδιο 3 αντι για επαναφορτιση θα επιλεξεις επιδοτηση και τελος Μια ακομα ερωτηση.. Να κανω την δηλωσηη ηλεκτρονικα?Τι κερδιζω?Ετσι και αλλιως κατευθειαν δεν βγαινει η καρτα? Δηλαδη αν παω σε καποιο σημειο εκδοσης
chsam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Μια ακομα ερωτηση.. Να κανω την δηλωσηη ηλεκτρονικα?Τι κερδιζω?Ετσι και αλλιως κατευθειαν δεν βγαινει η καρτα? Δηλαδη αν παω σε καποιο σημειο εκδοσης Απλα ειναι λιγο πιο γρηγορη η διαδικασια (ηλεκτρονικα) γιατι σκαναρει τον qr κωδικο ο υπαλληλος και τα στοιχεια σου εισαγονται αυτοματα στο συστημα, αντι να τα περναει χειροκινητα ενα ενα.
Rpanagos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, chsam είπε Απλα ειναι λιγο πιο γρηγορη η διαδικασια (ηλεκτρονικα) γιατι σκαναρει τον qr κωδικο ο υπαλληλος και τα στοιχεια σου εισαγονται αυτοματα στο συστημα, αντι να τα περναει χειροκινητα ενα ενα. Ωραία!Σε ευχαριστώ πολύ!
fingolfingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άσχετο άλλα η γυναίκα μου είχε κάρτα άνεργου από όταν ξεκίνησε. Είχε να την φορτίσει από τον Σεπτεμβρη. Τον Οκτώβρη ξεκίνησε σε ένα 8μηνο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Στον Οαεδ φαίνεται κανονικά ότι εργάζεται (στο e-services). Σήμερα χρειάστηκε εισιτήριο και επειδή εδώ γύρω δεν έχει κάπου να πάρει είπαμε να δούμε αν φορτίσει η κάρτα από το κινητό. Πήρε την ανανέωση των άνεργων κανονικά. Τόσοι μηνες και ακομα να ενημερωθουν. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από fingolfingr
Vasivouzoukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, fingolfingr είπε Άσχετο άλλα η γυναίκα μου είχε κάρτα άνεργου από όταν ξεκίνησε. Είχε να την φορτίσει από τον Σεπτεμβρη. Τον Οκτώβρη ξεκίνησε σε ένα 8μηνο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Στον Οαεδ φαίνεται κανονικά ότι εργάζεται (στο e-services). Σήμερα χρειάστηκε εισιτήριο και επειδή εδώ γύρω δεν έχει κάπου να πάρει είπαμε να δούμε αν φορτίσει η κάρτα από το κινητό. Πήρε την ανανέωση των άνεργων κανονικά. Τόσοι μηνες και ακομα να ενημερωθουν. Δεν φοβάται μην την πιάσουν και την βάλουν ισόβια για την απατεωνιά που έκανε;
kululu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, fingolfingr είπε Άσχετο άλλα η γυναίκα μου είχε κάρτα άνεργου από όταν ξεκίνησε. Είχε να την φορτίσει από τον Σεπτεμβρη. Τον Οκτώβρη ξεκίνησε σε ένα 8μηνο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Στον Οαεδ φαίνεται κανονικά ότι εργάζεται (στο e-services). Σήμερα χρειάστηκε εισιτήριο και επειδή εδώ γύρω δεν έχει κάπου να πάρει είπαμε να δούμε αν φορτίσει η κάρτα από το κινητό. Πήρε την ανανέωση των άνεργων κανονικά. Τόσοι μηνες και ακομα να ενημερωθουν. Έτσι είναι. Δεν ξέρω αν είναι κενό του συστήματος, bug ή γίνεται επίτηδες -δεν σκοπεύω να ρωτήσω. Σε τυχόν έλεγχο πιστεύω πώς εκτός από ταυτότητα δεν θα σου ζητήσουν να επιδείξεις και κάποιο άλλο χαρτί σχετικό με την ανεργία. Αφού γι' αυτό βγήκαν οι κάρτες ανέργων, για να μην πρέπει να έχεις μαζί βεβαίωση ανεργίας κλπ. Άρα, εφόσον η κάρτα μπορεί και "φορτίζεται" με "επιδότηση", τότε χρησιμοποιείται κανονικά και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εγκυρότητά της. Αυτό πιστεύω, προσωπικά. Αυτό που θα με ενδιέφερε να μάθω είναι τι γίνεται αν κάποιος είναι κανονικά εργαζόμενος και όχι με τα 8μηνα του ΟΑΕΔ αν συμβαίνει το ίδιο με το σύστημα της "επιδότησης". Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από kululu
fingolfingr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, kululu είπε Έτσι είναι. Δεν ξέρω αν είναι κενό του συστήματος, bug ή γίνεται επίτηδες -δεν σκοπεύω να ρωτήσω. Σε τυχόν έλεγχο πιστεύω πώς εκτός από ταυτότητα δεν θα σου ζητήσουν να επιδείξεις και κάποιο άλλο χαρτί σχετικό με την ανεργία. Αφού γι' αυτό βγήκαν οι κάρτες ανέργων, για να μην πρέπει να έχεις μαζί βεβαίωση ανεργίας κλπ. Άρα, εφόσον η κάρτα μπορεί και "φορτίζεται" με "επιδότηση", τότε χρησιμοποιείται κανονικά και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εγκυρότητά της. Αυτό πιστεύω, προσωπικά. Αυτό που θα με ενδιέφερε να μάθω είναι τι γίνεται αν κάποιος είναι κανονικά εργαζόμενος και όχι με τα 8μηνα του ΟΑΕΔ αν συμβαίνει το ίδιο με το σύστημα της "επιδότησης". Εφόσον στον οαεδ αναφέρει ότι η ανεργία σταμάτησε λόγω εργασίας δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν είναι 8μηνο ή κάτι άλλο. Είχα διαβάσει εδώ για καθυστερήσεις στην ενημέρωση και για κάποιους που ανανεώνονται 1 μηνα μετά την έναρξη της εργασίας. Αλλά εδώ μιλάμε για 3 μήνες γεμάτους.
kululu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 8:13 ΠΜ, fingolfingr είπε Εφόσον στον οαεδ αναφέρει ότι η ανεργία σταμάτησε λόγω εργασίας δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν είναι 8μηνο ή κάτι άλλο. Είχα διαβάσει εδώ για καθυστερήσεις στην ενημέρωση και για κάποιους που ανανεώνονται 1 μηνα μετά την έναρξη της εργασίας. Αλλά εδώ μιλάμε για 3 μήνες γεμάτους. keep using 1
Rpanagos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Εάν ενεργοποιήσω την κάρτα μέσω τάξις για να την κάνω ανεργίας και σε αυτές τις 5-6 εργάσιμες μου λήξει η κάρτα ΟΑΕΔ θα έχω θέμα;
chsam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Εάν ενεργοποιήσω την κάρτα μέσω τάξις για να την κάνω ανεργίας και σε αυτές τις 5-6 εργάσιμες μου λήξει η κάρτα ΟΑΕΔ θα έχω θέμα; Καταρχην οταν την ενεργοποιησεις στην ηδικα, θελει 3-5 εργασιμες για μπορεις να την φορτισεις σε μηχανημα με την επιδοτηση ανεργων.Αλλα κ παλι κανεις δεν ξερει.Ειδες η περιπτωση του φιλου πιο πανω και θα προσθεσω και την περιπτωση φιλου μου που δουλευει σε 8μηνο απο 30/10,την φορτισε πριν λιγο καιρο και την χρησιμοποιει μεχρι κ σημερα.
Rpanagos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, chsam είπε Καταρχην οταν την ενεργοποιησεις στην ηδικα, θελει 3-5 εργασιμες για μπορεις να την φορτισεις σε μηχανημα με την επιδοτηση ανεργων.Αλλα κ παλι κανεις δεν ξερει.Ειδες η περιπτωση του φιλου πιο πανω και θα προσθεσω και την περιπτωση φιλου μου που δουλευει σε 8μηνο απο 30/10,την φορτισε πριν λιγο καιρο και την χρησιμοποιει μεχρι κ σημερα. Απλά λήγει η κάρτα ΟΑΕΔ και θα πρέπει να την ανανεώσω από αύριο...και σήμερα έβγαλα την κάρτα των ΜΜΜ...θα ισυει από σήμερα;
chsam Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Απλά λήγει η κάρτα ΟΑΕΔ και θα πρέπει να την ανανεώσω από αύριο...και σήμερα έβγαλα την κάρτα των ΜΜΜ...θα ισυει από σήμερα; Μα αφου θα την ανανεωσεις αυριο, δεν θα ληξει.Αν περασει η προκαθορισμενη ημερομηνια ανανεωσης και δεν την ανανεωσεις,τοτε ακυρωνεται η καρτα ανεργιας. Επισης σου εξηγησα κ πιο πανω οτι απο την στιγμη που θα δηλωσεις την athenacard στην ηδικα σαν ανεργιας, θελει 3-5 εργασιμες μεχρι να μπορεις να πας σε μηχανημα κ να την φορτισεις με την επιδοτηση ανεργιας.
papoys1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Συνοδός αναπήρου γνωρίζει κανείς αν δικαιούται και αυτός κάρτα δωρεάν μεταφοράς με λεωφορεία;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα