Προς το περιεχόμενο

monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα  , διαθετω συστημα cpu = i7 7700k , gpu = gtx 1080 msi , ram = corsair 16 gb ddr4 3200 , motherboard = aorus z270x gaming k5 gigabyte , cpu hydro cooling nzxt kraken x41 και psu = corsair rm850x .. οθονη εχω την agon AG241QX 2K 144HZ , το θεμα μου ειναι η οθονη εκει που χαζευω στο ιντερνετ η παιζω κανα παιχνιδη μου πεταγεται ενα παραθυρο και ξανα εξαφανιζεται στιγμιαια . το μυαλο παει κατευθειαν στην gpu που ειναι η msi gtx 1080 επειδη ειναι g sync και η οθονη εχει λειτουργια freesync της amd λεω μηπως παιζει αυτο ρολο εαν υπαρχει καποιος με περισσοτερη εμπειρια ας ριξει τα φωτα του ... ευχαριστω .

Δημοσ.

Μήπως έχεις τίποτα παλιά drivers περασμένα από hardware που δεν υφίσταται πλέον;

Δοκίμασε να ξανά περάσεις τους οδηγούς της κάρτας σου και βγάλε αν έχεις βάλει τους οδηγούς της οθόνης σου. Ίσως καθάρισε και registry. 

Δεν μου μοιάζει hardware πρόβλημα αυτό.

Δημοσ.

φιλε μου απο τι ειδα μου το κανει το προβλημα οταν βαζω την οοθονη να παιζει στα 144 hz στα 60 hz δεν το κανει ...

Δημοσ.
1 hour ago, cg46 said:

φιλε μου απο τι ειδα μου το κανει το προβλημα οταν βαζω την οοθονη να παιζει στα 144 hz στα 60 hz δεν το κανει ...

Αυτό που υποψιάζεσαι είναι.

Τα 144Mhz της οθόνης σου δεν μπορούν να αποδώσουν σωστά με Nvidia γιατί η οθόνη σου είναι freesync. Κοίτα μήπως μπορείς να αλλάξει από το nvidia control σε panel adaptive sync.

Μην περιμένεις σωστή εκμετάλλευση 144Mhz freesync με Nvidia gpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...