splanis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω ένα θεματακι που με προβλήματιζει μήνες τώρα. Στο pubg έχω σχετικά χαμηλά fps και έχω αρκετές φορές stuttering(fps drops) ειδικά στο warm up και στην αρχή του γκειμ (landing) αλλά και ενδιάμεσα άλλαξα κάρτα γραφικών και πήρα την 1050ti καθώς είχα δει ότι τρέχει πολύ καλά στο γκειμ, ανέβηκαν λίγο τα φπς αλλά όχι όσο περίμενα και πάλι είχα lags. Specs :i5 4440 3.3ghz (40c), 1050ti(50c), 8 gb ram 1600hz, ssd, mobo asrock h97m, Windows 10. Έχω δοκιμάσει κάθε setting και tweak του γκειμ, της Nvidia και των Windows 10(και πόσα φόρματ) αλλά τίποτα. Φίλος με ίδια specs (4460 βέβαια όχι 4440, πιάνει 100+ σταθερά fps, για να προλάβω αυτούς που θα πουν πως το παιχνίδι είναι unoptimized.) Πράγματικα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Τι μπορεί να φταίει; software η hardware? Edit: έκανα monitoring με msi afterburner, τα clocks της gpu και cpu ήταν πάντα σταθερά με καλές θερμοκρασίες, το usage του cpu στο warm up είναι high μπορεί και 100% αλλά μετά πέφτει 40-70%, της gpu όταν είναι στο 100% το γκειμ παίζει καλά αλλά ξαφνικά πέφτει στα 60%πχ και έρχεται το stuttering, ram γύρω στα 6 gb Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από splanis
MSSB Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καταρχάς ξέρεις φαντάζομαι ότι είναι τέρμα unoptimized σαν παιχνίδι, σωστά; Πέρα από αυτό, παίζεις στα low σωστά; Δοκίμασε αυτό για να αποκλείσεις ότι φταίνε τα specs του PC. Βάλε το σε χαμηλή ανάλυση πχ 720p ή ποιο κάτω και όλα low. Τσέκαρε τα usage σε ram, gpu, cpu και δες που φτάνουν. Λογικά παίζει να μαξαρουν.
splanis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 "Φίλος με ίδια specs (4460 βέβαια όχι 4440, πιάνει 100+ σταθερά fps, για να προλάβω αυτούς που θα πουν πως το παιχνίδι είναι unoptimized.)" δοκιμασα να τα βαλω low και παλι υπαρχει το stutter και οχι 720 δεν το βαζω
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ο φίλος έχει και αυτός 8GB ram ή μάλλον 16; 1
c0stas13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα splanis. Ολα low εκτος του view distance οπου το εχω ultra και με 1050 ti παιζω με 100 fps και ryzen 1300 X. Καντο αυτο, δες τα fps και πορευσου με αυτο δυστηχως μιας και το game φταιει για παρα πολλα θεματα απο μονο του. Εχω ψαχτει αρκετα με το tweaking για να πετυχω frames στο pubg και δεν γινετε απολυτος τιποτα περα απο το οτι ειμαι ευχαριστημενος με το setup μου. Το stutter ειναι μονοδρομος. o shroud me gtx titanX και πεφτει απο 120 στα 60 σε κλασματα (streamer).
splanis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ο φίλος έχει και αυτός 8GB ram ή μάλλον 16; 8, άμα είχε 16 και έφταιγε αυτό, αύριο κιολας θα χα παρει ραμ απλα μου φαινεται παραλογο ενω το εχω δει με τα ματια μου και το εχω παιξει το παιχνιδι σε πσ με ιδια σπεκς τελεια και στο δικο μου μετρια Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από splanis
Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 θελει ΠΟΛΥ vram το game (εμενα την γεμιζει την 1060 και με ultra ειμαι κοντα στα 67-70fps) για το stuttering δοκιμασε να πας windows-ρυθμισεις-παιχνιδια-γραμμη παιχνιδιων -> ανενεργο game dvr -> ανενεργο true play -> ανενεργο και βαλε το παιχνιδι σε full screen. οχι windowed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα