Unforgiven21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 παιδια καλησπερα, αγορασα μια λεντοταινια δουλευει κομπλε αλλα την εχω στο ιιδο πολυμπριζο με το ρουτερ μου και πιανω 4 mbps μολις βγαζω την ταινια πιανω 12...αλλαξα πολυμπριζο και κανει τα ιδια..τι φταιει τι γινεται;;;;
MSSB Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το μόνο που σκέφτομαι είναι να υπάρχει βραχυκύκλωμα στο ρεύμα του ρουτερ. Δοκίμασε άλλο καλώδιο για το ρεύμα ή άλλο ρουτερ αν υπάρχει διαθέσιμο πουθενά. Δεν μπορώ καν να συνδέσω το ένα με το άλλο στο μυαλό μου.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Απομάκρυνε το τροφοδοτικό της ταινίας απο τον ρουτερ
dali13gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Το τροφοδοτικό της λεντοταινίας φταίει, πρέπει να το βάλεις σε άλλη πρίζα.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Αν δεν λύνεται ετσι βαλτην σε άλλη πρίζα, ή για δοκιμή βάλε ενα άλλο τροφοδοτικό κανονικό με μετ/τη αλλα όχι switching
Unforgiven21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 δε βολευει σε αλλη μπριζα εχω κολλησει τη ταινια στο γραφειο δεε μπορω να τη μετακινησω τωρα....
Silverage Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Τότε θα μείνεις με 4 Mbps... Κάνει παρεμβολές, πρέπει να το απομακρύνεις που μάλλον δεν θα φτιάξει ή να αλλάξεις τροφοδοτικό στα led.
andreapaog328 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αν δεν λύνεται ετσι βαλτην σε άλλη πρίζα, ή για δοκιμή βάλε ενα άλλο τροφοδοτικό κανονικό με μετ/τη αλλα όχι switching ολα switching ειναι. απλα πρεπει να βαλει ενα που τηρεί έστω τα βασικά για emc/emi.
Unforgiven21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 αρα ποια η λυση;;που θα βρω τροφοδοτικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα