Gamatos 30 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά παιδιά έχω πρόβλημα με το λογαριασμό στο paypal μου δεν δέχεται το iban
spartak1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Gamatos 30 είπε Καλή χρονιά παιδιά έχω πρόβλημα με το λογαριασμό στο paypal μου δεν δέχεται το iban Εννοείς τον Ελληνικό; Θελεις να στείλεις χρήματα στο balance του paypal;
Gamatos 30 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι εκει που λεει link bank acount να προσθεσεις δεν δεχετε το iban ουτε καρτα μπορω να προσθεσω Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από Gamatos 30
spartak1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, Gamatos 30 είπε οχι εκει που λεει link bank acount να προσθεσεις δεν δεχετε το iban ουτε καρτα μπορω να προσθεσω Για ποιο λόγο θες να προσθεσεις λογαριασμο; κάρτα δε μπορείς να συνδέσεις;
Gamatos 30 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 οταν το εφτιαξα ειχε μια πρωπληρωμενη της eurobank μετα περασα και μια χρεωστικη της ενθικης καποια στιγμη εληξε της eurobank και την εκανα remove μολις το κανα αυτο μου ζηταει να δωσω iban το οποιο δεν το δεχετε και μου πεταξε και την αλλη καρτα καμια δεν μπορω να συνδεσω
spartak1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Gamatos 30 είπε οταν το εφτιαξα ειχε μια πρωπληρωμενη της eurobank μετα περασα και μια χρεωστικη της ενθικης καποια στιγμη εληξε της eurobank και την εκανα remove μολις το κανα αυτο μου ζηταει να δωσω iban το οποιο δεν το δεχετε και μου πεταξε και την αλλη καρτα καμια δεν μπορω να συνδεσω Μιλα με την εξυπηρετηση πελάτων της paypal τηλεφωνικα καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα