Προς το περιεχόμενο

Mi Max 2 - Ram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και 3 μηνες ενα xiaomi max 2 4/64, και παρατηρω κατι... Μονιμα, εχω διαθεσιμη 1,3-1,5GB ram... Το συστημα τρωει λεει 2,2-2,5GB ram... Ειναι φυσιολογικο? Σα πολυ δεν ειναι? Υπαρχει τροπος να το βελτιωσω καπως? 

Δημοσ.

αν αυτα που λες ειναι απο cold boot ε ναι εισαι τιγκα στο bloat κ σου φορτωνει πολυ πραμα με το καλημερα

αν ειναι μετα απο χρηση εισαι μια χαρα

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το android τι να την κάνεις την ελεύθερη μνήμη έτσι για να λες ότι έχει; 4 gb?  Και γω το mi max 2 έχω και συνήθως παίζω εκεί στο 1-1.6 ελεύθερα με φουλ προγράμματα.

Δημοσ.

Δεν ρωταω επειδη εχω καποιο προβλημα, απλα παραξενευομαι..πριν ειχα ενα redmi note 4 - 3/32, και απο τα 3gb ram ειχα παντα διαθεσιμα 1-1,3 .. τωρα με 4gb ram εχω  παλι τα ιδια διαθεσιμα, εχοντας ακριβως τις ιδιες εφαρμογες και στο ενα και στο αλλο....λες και 1gb ram ειναι αφαντο..ε δε το λες και φυσιολογικο...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Panikas13 είπε

Μα αυτό είναι το android τι να την κάνεις την ελεύθερη μνήμη έτσι για να λες ότι έχει; 4 gb?  Και γω το mi max 2 έχω και συνήθως παίζω εκεί στο 1-1.6 ελεύθερα με φουλ προγράμματα.

γιατι θες να κρατα στην μνημη εφαρμογες που χρησιμοποιεις εσυ (κ κατα συνεπεια περισσοτερες τετοιες) αντι για το bloatware του καθε κατασκευαστη η το δεινα app που χρησιμοποιεις σπανια αλλα εχει βαλει τον εαυτο του στην λιστα εκκινησης κ σου κατσικωνει πορους ,σου τρωει μπαταρια κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...