TonyMetalizer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παίδες έχω παρατηρήσει μια περίεργη συμπεριφορά στο πισι εκεί που είμαι στον αναζητητή χωρίς καμιά βάρια δουλειά να κάνει ο υπολογιστής παγώνει το σύστημα και χρειάζεται reset το λαμπάκι του SSD δεν αναβοσβήνει τι μπορεί να πηγαίνει στραβά η συχνότητα του συμβάντος είναι σπάνια
konstantin1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 To θέμα παραπέμπει σε hardware error... Μήπως είδες για πιθανά errors στο Event Viewer ?
TonyMetalizer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πως το βλεπω αυτο φιλε μου? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από TonyMetalizer
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Τα windows ειναι απο καθαρη εγκατασταση, η ειναι αναβαθμισμενα από 7-8.1? Ποσο καιρο στο κανει αυτο? Επισης, για αρχη τσεκαρε την κατασταση του ssd σου με αυτο https://www.hdsentinel.com/download.php Απο θερμοκρασιες πως πας? Δες τες με αυτο https://www.ccleaner.com/speccy/download/standard
TonyMetalizer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) θερμοκρασιες cpu gpu πενα φιλε μου ειναι απο καθαρη εγκατασταση το κανει περιπου ανα δυο με τρεις βδομαδες δεν θυμαμαι ποσο καιρο ωμος λογο των μεγαλων χρονικων διαφορων ενδιαμεσα Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από TonyMetalizer 1
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χμμμ. Υποπτος ο seagate. Ξηλωσε τον και δες πως θα παει το συστημα σου. Εχει πολυ λιγη υγεια οπως βλεπεις και μονος σου. Μαλλον αυτος σου δημιουργει τα προβληματα. (Ειναι ο δισκος 2) Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από Alex-V
TonyMetalizer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 ειναι εξωτερικος δισκος με συνδεση usb και μπορει και ποκαλει προβλημα στο συστημα?
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ναι. Καθολου παραξενο. Αποσυνδεσε τον και δες πως θα παει το συστημα. Εχει πολυ χαμηλη υγεια.
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Αν στο κανει παλι (που πιθανον δε θα στο κανει), παμε πιο βαθια μετα..
TonyMetalizer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) το προβλημα συνεβη σημερα 20 μερες μετα το προηγουμενο Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από TonyMetalizer
Alex-V Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Αποσυνδεσες τον προβληματικο εξωτερικο σκληρο και συνεχιζει να σου παγωνει?
TonyMetalizer Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 συμφωνα με το event viewer ητανε το fast boot το εβαλα off και ολα οκ με το πισι
alani123321 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Στις 4/8/2018 στις 11:48 ΜΜ, TonyMetalizer είπε συμφωνα με το event viewer ητανε το fast boot το εβαλα off και ολα οκ με το πισι Φιλε ποια μητρικη εχεις? Και γω εχω φριζαρισματα σχεδον μια φορα την βδομαδα και κανω ριζετ. Στο event viewer μοτ ελεγε event id 1010 για το προβλημα. Γενικα μου χει σπασει τα νευρα. Νομιζω αυτο τοfast boot το εχω και γω. Θα το απενεργοποιησω και ελπιζω να γινει. Παντως στο event viewer δν μου ελεγε για τοτ fast boot εμενα. Οι δισκοι μου και ολο το hardware ειναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα