Porcelain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Έχω έχω κινητό Cubot S600 1 χρόνο. Πριν 1,5 μήνα μου έβγαλε πρόβλημα στη φόρτιση. Με τον φορτιστή του έπαψε να φορτίζει και αντ'αυτού όποτε το έβαζα για φόρτιση με το δικό του αντί να φορτίζει, ξεφόρτιζε! Στη συνέχεια δοκίμασα άπειρους φορτιστές δεν φόρτιζε με κανέναν πέρα από έναν μισό-φαγωμένο samsung και έναν κινέζικο και τότε όμως έπαιρνε 8 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση. Το έστειλα για service στην Infoquest όπου μου το επέστρεψαν με αντικατάσταση μπαταρίας πράγμα που πρέπει όντως να έγινε καθώς πριν το στείλω σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης και αν έκλεινα το κινητό άνοιγε στο 1% ενώ πλέον ανοίγει εκεί που το κλείσω πχ το κλείνω 80% ανοίγει στο 80%... Το κινητό ωστόσο εξακολουθεί και θέλει για πλήρη φόρτιση ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ... Πλέον φορτίζει με όλους τους φορτιστές αλλά με όλους έχει αυτή την ταχύτητα (1% κάθε 5 λεπτά...). Μου είπαν από την Infoquest να το ξαναστείλω αλλά είναι πολλά τα μεταφορικά και δεν ξέρω αν αξίζει να το στείλω πάλι και να μου το επιστρέψουν εκ νέου με το ίδιο ή άλλα προβλήματα.. Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα