Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση και οποιος ξέρει ας απαντήσει.Επειδή έχω δοκιμάσει σε 1-2 site να αγοράσω cryptocurrency και μου ζητάνε επιβεβαίωση και λογικό είναι ok , το θέμα είναι ότι ζητάνε κάποιον λογαριασμό που είναι είναι στα λατινικά ενώ όλοι οι λογαριασμοί μου είναι στα ελληνικά.Ξέρετε τι μπορώ να κάνω με αυτό το θέμα???ξέρετε και κανένα αξιόπιστο site για αγορά crypto??Και κάτι τελεταίο ότι 2-3 φορες που προσπάθησα να κάνω ταυτοποίηση είδα ότι αργούνε μέχρι και βδομάδες+ για να σου έρθει απαντήσει και που τελικά δεν έγινε τίποτα.Ευχάριστο εκ τον προτερων.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συγνωμη... άσχετος με τα cryptocurrencies.... υποτίθεται οτι αυτά εξασφαλίζουν την ανωνυμια του κατόχου.... εσεις μιλάτε για ταυτοτητες! Τι εχω καταλάβει λαθος?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Alphaleader είπε

Συγνωμη... άσχετος με τα cryptocurrencies.... υποτίθεται οτι αυτά εξασφαλίζουν την ανωνυμια του κατόχου.... εσεις μιλάτε για ταυτοτητες! Τι εχω καταλάβει λαθος?

Το σύνολο κρυπτονομισμα ειναι ανώνυμο. Το σύνολο χρήμα ειναι "επώνυμο" . Οι συναλλαγές στο πρωτο σύνολο ειναι ανώνυμες, οι συναλλαγές στο δεύτερο συνολο ειναι επώνυμες, οι συναλλαγές ανάμεσα απο τα δυο συνολα ειναι επωνυμες επειδη το ενα απο τα δυο σύνολα ειναι επώνυμο.

Το επώνυμο το εβαλα σε εισαγωγικά επειδη και σε αυτο υπαρχει ενα υποσύνολο ανωνυμίας. Το λεγομενο μαύρο χρήμα. Μπλα μπλα μπλα, μπορεις να εχεις πλήρη ανωνυμία με την διαδικασία ξεπλύματος μαύρου χρήματος. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Alphaleader είπε

Πως θα βάλεις λεφτά για να αγοράσεις κάποιο νόμισμα; Δε θα χρησιμοποιήσεις μια κάρτα τράπεζας ή έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μεταφέρεις λεφτά; Προφανώς πρέπει να γίνει ταυτοποίηση ότι εσύ τα έστειλες. Από εκεί και πέρα όμως το τι κάνεις με αυτά τα coins σου μπορεί να παραμένει εν μέρει ανώνυμο, εξαρτάται από το coin.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε όλα δέχονται διαβατήριο & δίπλωμα (το νέο σαν κάρτα) και μερικά και την ταυτότητα.

Η Revolut καλή αλλά δε μπορείς να στείλεις κάπου αυτά που πάρεις, μένεις αναγκαστικά εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...