dimitra207 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 @Looter Δεν σε παρεξηγώ στον τρόπο που μου μιλάς αντιθέτως καταλαβαίνω. Αυτό που αναφέρεις στο No1 ως εργασία σκόπευα να κάνω. Απλά το σκεπτικό μου είναι να σπουδάσω εκεί και κατα την διαρκεια ή μετά τις σπουδές μου να κινήσω διαδικασίες για να μείνω μόνιμα. Όλα αυτά που ανέφερες στο Νο2 επισης τα γνωριζω. Απλα απο οτι καταλαβαίνω μου λες οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να μπορεσω να μεινω μονιμα ποτε εκει; Σε ευχαριστω για τον χρονο σου!
Parapas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο "επίσημος" τρόπος αυτή τη στιγμή (το ξέρω γιατί ασχολήθηκα αρκετά και εγώ μέχρι που κατάλαβα ότι είναι αρκετά δύσκολο αν δεν έχεις πρόσκληση από εργοδότη που να δίνει τους απαιτούμενους έξτρα πόντους για να δεχτείς πρόσκληση και να είσαι eligible για visa) είναι το Express Entry πρόγραμμα που "τρέχει" εδώ και 2-3 χρόνια. Περιλαμβάνει από application για skilled worker μέχρι υποτροφίες από κάποια provinces για έξτρα πόντους στο σύστημα πρόσκλησης μέσω φοίτησης σε κάποιο πανεπιστήμιο. https://www.canada.ca/en/services/immigration-citizenship.html Καλό διάβασμα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Parapas
dimitra207 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 @Parapas σε ευχάριστω παρα παρα πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις