Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Το συστημα μου αυτη την στιγμη αποτελειται απο μια μητρικη gigabyte z97, εναν i5 4670 και 2x 4gb ram kingston predator 2400mhz.

Επειδη θελω να κανω την ram 16gb αλλα δεν βρισκω ευκολα μεταχειρισμενες τις ιδιες μνημες και οι καινουργιες ειναι πανακριβες,αν αγορασω ενα σετ kingston predator 2x4gb στα 2133mhz θα εχω θεμα ασυμβατοτητας?

Γενικα αξιζει να βαλω χαμηλοτερα mhz μνημων η να περιμενω μπας και εμφανιστει καμια αγγελια με μνημες ιδιες με τις δικες μου?

Δημοσ.

Δεν θα χεις θέμα. Μπορείς να δοκιμάσεις να τις κλοκαρεις στα 2400 αλλά και να μην τα καταφερεις πας στα 2133 που ούτως ή άλλως είναι πολύ μικρή η διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, spocky είπε

Καλησπερα.Το συστημα μου αυτη την στιγμη αποτελειται απο μια μητρικη gigabyte z97, εναν i5 4670 και 2x 4gb ram kingston predator 2400mhz.

Επειδη θελω να κανω την ram 16gb αλλα δεν βρισκω ευκολα μεταχειρισμενες τις ιδιες μνημες και οι καινουργιες ειναι πανακριβες,αν αγορασω ενα σετ kingston predator 2x4gb στα 2133mhz θα εχω θεμα ασυμβατοτητας?

Γενικα αξιζει να βαλω χαμηλοτερα mhz μνημων η να περιμενω μπας και εμφανιστει καμια αγγελια με μνημες ιδιες με τις δικες μου?

Πόσα λεφτά τις βρήκες και ποιό μοντέλο; Γράψε αναλύτικά και αυτές που ήδη έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...