sma0900029 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλσπέρα, έχω ένα πρόβλημα και θέλω βοήθεια. Το πρόβλημα είναι το εξής: Έχω έναν πίνακα με 3 στήλες . Θέλω να κάνω GET το πίνακα με PHP. Χρησιμοποιώ αυτό το κώδικα αλλά δεν μου επιστρέφει τίποτα. Όταν όμως χρησιμοποιώ τον κώδικα μου το εμφανίζει αλλά προφανώς χωρίς την 3η στήλη. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει θέμα στην στήλη name. Αν γράψω το query στην κονσόλα στο phpMyadmin δουλεύει κανονικά. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να κάνω λάθος και να μην μου εμφανίζει το πίνακα το πρώτο query ? Το τρέχω στο POSTMAN και σαν σφάλμα μου έχει Unexpected' '.
alou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι απαραίτητα το πρόβλημα σου η στήλη name. Το SELECT `name` FROM disease το δοκίμασες ? Τα collation των στηλών είναι ίδια? var_dump αντί για json encode για να δεις αν πραγματικά επιστρέφει κάτι έστω και άδειο array ή σφάλμα? κάνε ένα echo μέσα στο if να δεις αν μπαίνει μέσα ή όχι, τέτοια πράγματα για να βγάλεις κάποιο πιο χρήσιμο συμπέρασμα.
sma0900029 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, alou είπε Δεν είναι απαραίτητα το πρόβλημα σου η στήλη name. Το SELECT `name` FROM disease το δοκίμασες ? Τα collation των στηλών είναι ίδια? var_dump αντί για json encode για να δεις αν πραγματικά επιστρέφει κάτι έστω και άδειο array ή σφάλμα? κάνε ένα echo μέσα στο if να δεις αν μπαίνει μέσα ή όχι, τέτοια πράγματα για να βγάλεις κάποιο πιο χρήσιμο συμπέρασμα. Το εχω δοκιμάσει το SELECT `name` FROM disease ...... Επίσης έγραψα SELECT name FROM disease WHERE name='autism' και μου το επιστρέφει κανονικά, ναι μπαίνει μέσα στο if.
TheDarkKnight Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δοκίμασε να ξαναδημιουργησεις το αρχείο και από την αρχή βάλε κωδικοποίηση utf-8 στον text editor. Τα header() καλό είναι να τα έχεις στην αρχή του αρχείου. Επίσης δοκίμασε το json_encode() να το βάλεις μέσα στο trim πχ. trim(json_encode()).
sma0900029 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, TheDarkKnight είπε Δοκίμασε να ξαναδημιουργησεις το αρχείο και από την αρχή βάλε κωδικοποίηση utf-8 στον text editor. Τα header() καλό είναι να τα έχεις στην αρχή του αρχείου. Επίσης δοκίμασε το json_encode() να το βάλεις μέσα στο trim πχ. trim(json_encode()). Έλα φίλε μου το δοκίμασα και αυτό. Τίποτα το ίδιο σφάλμα
alou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Κάνε ένα describe disease ή show create table disease και δείξτο εδώ ή βάλτα όλα σε ένα fiddle ακόμα καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα