Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να το κάνω μεμονωμένα σε επιλεγμένα άρθρα που έχω στο blog μου (blogger πλατφόρμα) και όχι σε όλη την σελίδα.Βάζω στο τέλος του άρθρου τον εξής κώδικα:

<div id="disqus_thread"></div>
<div id="disqus_loader" class="button" style="text-align: center">
  <button onclick='$.ajaxSetup({cache:true});$.getScript("https://("το όνομα admin στο disqus").disqus.com/embed.js");$.ajaxSetup({cache:false});                    
  $("#disqus_loader").toggle();'>Show Comments</button>

Εμφανίζετε το κουμπί στο τέλος των σχολίων κανονικά αλλά φορτώνουν τα σχόλια αυτόματα χωρίς να πατήσω κλικ στο κουμπί.Μπορεί να κάποιος να βοηθήσει ή αν έχει κάποιο έτοιμο παρόμοιο κώδικα γι' αυτό που ζητάω;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το δουλεύω το Disqus αλλά ο κωδικάς σου φαίνεται ΟΚ.

Όμως δεν μου αρέσει που τρέχεις όλες τι αράδες μέσα στο onclick="..." (ακόμα κι αν τα παραδείγματα του Disqus είναι έτσι) αντί να τα περάσεις σε ένα non-anonymous function το οποίο θα καλείς στα buttons σου.

Εφόσον το προορίζεις για μερικές σελίδες και όχι για όλες, οργανωσέ το σε ένα function το οποίο θα καλείς στο button onclick για να είναι εύκολο να το τροποποιείς καθολικά στο μέλλον.

<button onclick="myFunction()">Fire my shit</button>

<script>
  //καλύτερα να το φορτώνεις σε εξωτερικό js αρχείο για να είναι μια φορά γραμμένο και προσβάσιμο από παντού
	function myFunction() {
    		alert("my shit")
  		//κτλπ
	}
</script>

Αυτό για γενική συμβουλή, οπότε το κάνεις

<div id="disqus_thread"></div>

<!-- εδώ κάτω δε μπορω να φανταστώ γιατί κάποιος φορτώνει div με χρήση κάποιου css class για button .. εσύ ξέρεις .. -->
<div id="disqus_loader" class="button" style="text-align:center">

<!-- στο button κάλεσε το νέο function στο onclick & πρόσθεσε το παρακάτω id, θα δεις παρακάτω γιατί -->
  <button id="buttonComments" onclick="showDisqusComments()">Show Comments</button>
</div>

<script>
  //καλύτερα να το φορτώνεις σε εξωτερικό js αρχείο για να είναι μια φορά γραμμένο και προσβάσιμο από παντού
	function showDisqusComments() {
  		$.ajaxSetup({cache:true})
  		$.getScript("https://yourAdminName.disqus.com/embed.js")
  		$.ajaxSetup({cache:false})                 
  		$("#disqus_loader").remove() // το προτιμώ αντί για toggle

//Προσθέτεις το παρακάτω για να ξεπεράσεις το λογικό σφάλμα που έχεις ώστε 
    	//να εξαφανίζει το κουμπί "Show Comments" όταν τα φορτώσει. 
      	//Φαντάζομαι δε θες να έχεις ένα άχρηστο κουμπί "Show Comments" κάτω από τα comments. 
    	//Εναλλακτικά φτιάχνεις show/hide αλλά εγώ μέχρι εδώ σου δείχνω.

$("#buttonComments").remove() 
	}
</script>

Όσον αφορά στο πρόβλημα που έχεις:

Βγάλε το Disqus universal/platform code από όλες τις σελίδες που δε θες να φορτώνουν αυτόματα τα σχόλια καθώς αν παραμένει η δουλειά του είναι να προβάλλει τα σχόλια αυτόματα οπότε ακυρώνει τα παραπάνω. Αν δουλεύεις με CMS τότε θα πρέπει να μηχανευτείς άλλο τρόπο για να μην φορτώνει παντού με τον ίδιο τρόπο το Disqus.

Στείλε μου το url αν συνεχίζεις και έχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από The King
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ The King εκτιμώ τη βοήθεια...Αλλά έχω καταμπερδευτεί μιας και δεν γνωρίζω και πολλά για να μην σε βομβαρδίσω με ερωτήσεις αυτό είναι το blog μου και αυτό το συγκεκριμένο άρθρο.Απλά γράψε μου τον κώδικα ακριβώς χωρίς τα σχόλια για να το προσθέσω σε αυτό αλλά και σε άλλα συγκεκριμένα άρθρα που έχω.Δηλαδή να το κάνω αντιγραφη/επικόλληση τον συγκεκριμένο κώδικα που θα μου γράψεις κάτω από κάθε άρθρο που θέλω.Όπως είπα δεν θέλω να το κάνω σε όλη την σελίδα παρά μόνο σε κάποια αρθρα μου.Γιατί κάποια δεν έχουν σχόλια ή έχουν 2-3 σχόλια και δεν θέλω να μπει εκεί το κουμπι εμφάνισης σχολίων παρά μόνο σε αυτά που έχουν πολλά σχόλια.

Αυτό που μου είπες..."Βγάλε το Disqus universal/platform code από όλες τις σελίδες που δε θες να φορτώνουν αυτόματα τα σχόλια καθώς αν παραμένει η δουλειά του είναι να προβάλλει τα σχόλια αυτόματα οπότε ακυρώνει τα παραπάνω."...Πως ακριβώς το κάνω αυτό στο blogger;;;

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/1/2018 στις 1:28 ΜΜ, atrwtos είπε

Απλά γράψε μου τον κώδικα ακριβώς χωρίς τα σχόλια για να το προσθέσω σε αυτό αλλά και σε άλλα συγκεκριμένα άρθρα που έχω.Δηλαδή να το κάνω αντιγραφη/επικόλληση τον συγκεκριμένο κώδικα που θα μου γράψεις κάτω από κάθε άρθρο που θέλω

Μας συγχωρείς που σου γράψαμε και σχόλια στον κώδικα για να καταλαβαίνεις τι σου γίνεται..

Εκτός από το να σου φορμάρω τον κώδικα σε Plug n' Play για αντιγραφή/επικόλληση θα ήθελες να σου κάνω και κάτι άλλο; Κανένα καλοψημένο ψαρονέφρι για να σου φέρω στον καναπέ;

Παρακαλώ!

Επεξ/σία από The King
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, The King είπε

Μας συγχωρείς που σου γράψαμε και σχόλια στον κώδικα για να καταλαβαίνεις τι σου γίνεται..

Όπως σου είπα και παραπάνω δεν γνωρίζω πολλά...τα σχόλια κάποια με βοήθησαν κάποια όχι..το κατάλαβα ότι τα έβαλες για να με βοηθήσουν αλλά για να μην γράψουμε και να μην γεμίσω με ερωτήσεις το θέμα και σε κουράσω ( αλλά αν θες..) τα λέω και παραπάνω.

Εκτός από το να σου φορμάρω τον κώδικα σε Plug n' Play για αντιγραφή/επικόλληση θα ήθελες να σου κάνω και κάτι άλλο; Κανένα καλοψημένο ψαρονέφρι για να σου φέρω στον καναπέ;

Παρακαλώ!

Εντάξει η ειρωνεία πάει σύννεφο...Αν θέλεις να μου κάνεις μάθημα html.java κτλ. έγω είμαι μέσα...για 'σένα δεν ξέρω..Εγώ απλά ζητήσα βοήθεια για κάποιο πρόβλημα που έχω..Γιατι δεν θα ήταν ποιο ωραίο και γρήγορο να πεις σε κάποιον  θα βάλεις αυτον τον κωδικα από κάτω με αυτή την άλλαγή/γες και είσαι κομπλε!...Αν βαριέσαι αστο! μην μπεις καν στην διαδικασια να απαντησεις! Και αφού βλέπω ότι το έχεις με την μαγειρικη για το ψαρονέφρι δεν ψηνομαι..αλλά μια καλοψημένη  μοσχαρισια με βαλσαμικο ξίδι και κρούστα μυρωδικών δεν θα έλεγα όχι.

Επεξ/σία από atrwtos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...