Προς το περιεχόμενο

Ρ9 lite vs LG G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος G2 και ψάχνω να αναβαθμίσω.

Το μπάτζετ είναι δυστυχώς περιορισμένο, δεν θα θελα να υπερβω τα 200€ κι έχω βρει στα 150 το Ρ9 από φίλο, στο κουτί του αχρησιμοποίητο. Αξίζει να πάω; Η να ψάξω κάτι άλλο; 

Υ.Γ. Με ενδιαφέρει να υπάρχει service στην Ελλάδα

Δημοσ.

γιατί δεν παίρνεις το Ρ9 στάνταρ εκδοσή ή το honor 8 παίζουν στις αγγελίες στο budget σου ... από g2 η γνώμη μου δε λέει να πας σε κανένα lite

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, ziaba said:

από g2 η γνώμη μου δε λέει να πας σε κανένα lite

Συμφωνω σ αυτο, λογω budget το κανα, θα τσεκαρω αγγελιες, ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν αξιζει  να αφησεις το g2 για κανενα απο τα 2 κινητα θεωρω...στο λεω γιατι το εχω απο το 2014 και ψαχνω με τι να το αντικαταστησω...το μονο προβλημα μου ειναι ισως καποιες μικροκαθυστερησεις,το software support και ο χωρος...αλλιως θα ημουν με αυτο για παντα :P 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν αξιζει  να αφησεις το g2 για κανενα απο τα 2 κινητα θεωρω...στο λεω γιατι το εχω απο το 2014 και ψαχνω με τι να το αντικαταστησω...το μονο προβλημα μου ειναι ισως καποιες μικροκαθυστερησεις,το software support και ο χωρος...αλλιως θα ημουν με αυτο για παντα :P 

Υπάρχουν και οι custom και το Link2sd(για χώρο) :D

Και φυσικά όπως βολεύεται ο καθ'ένας.

Δημοσ.

Απο Ελλαδα το μονο που αξιζε στα 200ευρω ακριβως ισως ειναι το Xiaomi redmi note 4x 3gb ram/32gb rom αλλα η καμερα του δυστηχως δεν λεει και πολλα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, saruman123 είπε

Υπάρχουν και οι custom και το Link2sd(για χώρο) :D

Και φυσικά όπως βολεύεται ο καθ'ένας.

Θελω να πιστευω οτι ο μεσος χρηστης (σαν και εμενα) δεν περναει custom roms,συν οτι το G2 εχει το θεμα με το κιτρινισμα της οθονης και με custom rom σε πετανε εκτος εγγυησης.Ηδη εχω παει 2 φορες στην procordia και μου το εχουν αλλαξει χωρις θεμα...και θα χρειαστει και τριτη.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Θελω να πιστευω οτι ο μεσος χρηστης (σαν και εμενα) δεν περναει custom roms,συν οτι το G2 εχει το θεμα με το κιτρινισμα της οθονης και με custom rom σε πετανε εκτος εγγυησης.Ηδη εχω παει 2 φορες στην procordia και μου το εχουν αλλαξει χωρις θεμα...και θα χρειαστει και τριτη.

Πια εγγύηση....τα ψωμιά του τα έχει φάει.

Αν σε κάποιους είναι δύσκολο ή δεν ξέρει από αυτά τότε το δίνει σε κάποιον που ξέρει ή παίρνει άλλο.

Στην προκειμένη περίπτωση αν το κινητό τον καλύπτει τότε το δίνει για custom και καθάρισε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Fulgore είπε

Απο Ελλαδα το μονο που αξιζε στα 200ευρω ακριβως ισως ειναι το Xiaomi redmi note 4x 3gb ram/32gb rom αλλα η καμερα του δυστηχως δεν λεει και πολλα.

Το P9 lite ειναι χειροτερο σε καμερα. Τα εχω τεσταρει και τα δυο. Μαλιστα την κατατασω στις κακες.

Το Honor 6X εχει τον καλυτερο αισθητηρα της κατηγοριας αλλα το Note 4 το θεωρω συνολικα καλυτερο τηλεφωνο

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ε οχι οτι δεν υπαρχουν αλλα καλυτερα κινητα απο το G2 μην τρελαθουμε κιολας. Στα 199ευρω επαιξε περυσι το Honor 8 που σχεδον σε ολα(περαν της μπαταριας κοινως)ειναι καλυτερο.

Τι το ιδιαιτερο εχει πια το G2?Την πιο παλια εκδοση του android που εχει?

Την full hd οθονη που βρισκεις πλεον ακομα και σε κινητα κατω απο 200ευρω?

Το UI της LG που μεχρι και σημερα ειναι απο τα χειροτερα της αγορας?

Τα specs σε επεξεργαστη και ram που προφανως και ειναι out of date αφου μιλαμε για κινητο του 2015?

Ακομα και σε μπαταρια χανει απο κινητα τυπου Redmi note 4x.

Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι το G2 για οταν βγηκε δεν ηταν κακο κινητο προς Θεου.Αλλα οχι οτι εν ετη 2018 πλεον δεν υπαρχουν αλλα κινητα καλυτερα απο αυτο,χωρις να πρεπει να δωσεις μια περιουσια. Σχεδον σε ολα το Redmi note 4x ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

μιλησα εγω για ολα τα κινητα του κοσμου?τι ακυρο ποστ ειναι αυτο που κανεις?

με  τα κριτηρια του φιλου που εφτιαξε το νημα και κατα την προσωπικη μου αποψη δεν αξιζει και το λεω σαν κατοχος που ψαχνω κινητο ομως λογω περιορισμενου budget δεν βρισκω κατι προς το παρον.Και αυτο θελω να περασω στον φιλο ειναι οτι ουσιαστικα συμφερει να μαζεψει η να περιμενει λιγο αν μπορει και να το σκεφτει για αργοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, να σημειωσω πως η καμερα και η μεγαλη οθονη ειναι απ τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν. Τωρα αν σ αυτο το μπατζετ μπορω να πετυχω και καλη αυτονομια, καλως.

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σαν κατοχος παλια g2 και για λιγο του p9 lite dual sim του 2017, θα σου πω απλα οτι τα κινητα δεν εχουν καμια σχεση, κλασης καλυτερο το p9 lite, και ειναι λογικο γιατι μιλαμε 4 χρονια διαφορα στα κινητα αυτα. μιλαω για stock οπως ειναι απο το εργοστασιο.

Επεξ/σία από xrhstosiak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...