messinios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια miele εστία και ξαφνικά και ενω ήταν κλειστή έβγαλε κάποιο μύνημα που θα παραθέσω παρακάτω και απο τότε δεν ανοίγει. Την έχω κλείσει απο το ρεύμα αλλά και πάλι δεν ακούει τπτ. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει. Να σημειώσω ότι στα 2 relay που πάνε στα μάτια δεν φτάνει 220V (ίσως λογικό αφού ειναι σαν κλειδωμένη και δεν λειτουργεί) Στην κλαίμα με αριθμό 4+5 επίσης δεν έχει 220V.
Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, messinios είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια miele εστία και ξαφνικά και ενω ήταν κλειστή έβγαλε κάποιο μύνημα που θα παραθέσω παρακάτω και απο τότε δεν ανοίγει. Την έχω κλείσει απο το ρεύμα αλλά και πάλι δεν ακούει τπτ. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει. Να σημειώσω ότι στα 2 relay που πάνε στα μάτια δεν φτάνει 220V (ίσως λογικό αφού ειναι σαν κλειδωμένη και δεν λειτουργεί) Στην κλαίμα με αριθμό 4+5 επίσης δεν έχει 220V. Φίλε περαστικά δε ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά υπάρχει στο fb μια σελιδα με μαστορια, αν δε βρεις ακρη εδώ, θα βρεις εκεί σίγουρα.
messinios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Σε ευχαριστώ....ξέρεις πως λέγεται η σελίδα;
Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, messinios είπε Σε ευχαριστώ....ξέρεις πως λέγεται η σελίδα; Θα σου τη στείλω σε μήνυμα μη τη γραψω εδω και φαω κατσαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα