Προς το περιεχόμενο

Εργασία στο Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι κ 500 ευρω..Μη λεμε οτι θελουμε..Πηγα σε συνεντευξη τους πριν 1 χρονο ακριβως..

440 ευρω μου ειπε η κυρια κ της λεω δεν εχει σχεση που ειμαι ανω των 25 κ παντρεμενος?Κ μου ειπε οχι,δινουμε την εθνικη συμβαση..Κατι τετοιο..

Οσο για τις προοπτικες της εξελιξης μην ακουω χαζα..Ολοι θα εξελιχθουν σε υποδιευθυντες κ διευθυντες?Δεν εχουν τα καταστηματα ηδη?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, xirosiman είπε

Στα λιντλ ενας 4ωρος υπαλληλος ταμιας, με επιδομα ταμειακων λαθων κ επιδομα πτυχιου , λαμβανει πανω απο 500 ευρω το μηνα.  Την στιγμη π σε mymarket ο ιδιος υπαλληλος δουλευει 6ωρο κ λαμβανει κατω απο 500.   Ναι δεχομαι οτι στο λιντλ ο υπαλληλος δουλευει περισσοτερο σε σχεση με αλλα σουπερ μαρκετ π εχουν ποστα κ θεσεις, δεν μπορω να το χαρακτηρισω ομως το χειροτερο μισθωτικο περιβαλλον.. Μια καλη επιλογη ειναι ο Σλαβενιτης που φημιζεται για το εργασιακο του περιβαλλον. Πως ομως μπορει καποιος να προσληφθει εκει χωρις να εχει καποιον γνωστο η μεσον? Ειδικα υποδιευθυντες σε αλλα σουπερ ειναι κατω απο 900 ευρω..  Εκτος σουπερ μαρκετ ζητανε υπαλληλους με 200 κ 300 ευρω το μηνα για 8ωρη εργασια κ η μαυρη εργασια εχει γινει δεδομενο.. 

μονο και μονο για αυτο και για την δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια μαγαζιου και υπαλληλων , το συγκεκριμενο μαγαζακι (ναι μαγαζακι ειναι, αν δεις τους τζιρους της lidl παγκοσμιως) δεν προκειται να δει απο εμενα ουτε ενα λεπτο του ευρω σε προφιτ

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

opcorsa δεν εχεις αδικο.. απλα ανεφερα τον σκλαβενιτη γιατι μεχρι πριν το ανοιγμα του  θεωρουνταν απο τους καλυτερους εργοδοτες. Βεβαια, εδω στο ιδιο φορουμ ειχα διαβασει οτι για να μπεις εκει ηθελες το λιγοτερο βουλευτη μεσον κ αν.. Ουτε τι μισθους εχει ουτε εργασιακο περιβαλλον γνωριζω απολυτα..   Δημοσιουπαλληλικη νοτροπια θα βρεις παντου απο υπαλληλους..  Κ το λιντλ δεν ειναι κ αυτο ο παραδεισος.. εχει κ αυτο τα αρνητικα του οπως ολες οι εταιριες. Το θεμα ειναι οτι ανοιχτηκε το παρον θεμα κ δν εχει απαντησει ακομα ο ενδιαφερομενος κ η συζητηση εχει παει αλλου..  Σιγουρα στον συγκεκριμενο κλαδο, καπου θα ειναι καλυτερα κ καπου οχι..  το θεμα ειναι οτι εχεις την επιλογη π θες να πας να δουλεψεις κ τι να κανεις οπως κ να φυγεις αμα δν σου αρεσει.  Οι μισθοι εχουν πεσει πολυ γενικα κ ειναι κριμα για ολους..

• Thanks 1
Δημοσ.

δυστυχως δεν μπορω να βρω θετικα στον σκλαβενιτη της περιοχης μου...

υπαλληλοι χειροτεροι ο ενας απο τον αλλον , απροθυμοι και ραθυμοι που ουσιαστικα βαζουν την εταιρεια μεσα...

και πηγα να παρω φετα ηπειρος και δεν φερνει καν(ναι ειναι η πιο σπανια φετα γιαυτο μαλλον) και αναγκαστηκα να παρω μια βαρελισια φετα απατη με σκονογαλο που την πουλουσε και ακριβοτερα απο την ηπειρος που εχουν ολα τα σουπερ μαρκετ της υφηλιου..

ποτε ξανα...

ΜΑΥΡΟ

• Like 1
Δημοσ.

Κατι εχεις εσυ με τν Σκλαβενιτη,δν εξηγειται αλλιως...

Κ φετα Ηπειρος εχει κ στα περισσοτερα καταστηματα,το 90% τν υπαλληλων ειναι ευγενικοι κ εξυπηρετικοι..

Τωρα η εχεις τυχει στα χειροτερα η εχεις εμπαθεια...

Εχω ψωνισει σε ΟΛΑ τα σουπερ..Σε ολα..

Το 80% απ τα ψωνια μου τα κανω στν Σκλαβενιτη κ το 20% στν Βασιλοπουλο..

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Κατι εχεις εσυ με τν Σκλαβενιτη,δν εξηγειται αλλιως...

Κ φετα Ηπειρος εχει κ στα περισσοτερα καταστηματα,το 90% τν υπαλληλων ειναι ευγενικοι κ εξυπηρετικοι..

Τωρα η εχεις τυχει στα χειροτερα η εχεις εμπαθεια...

Εχω ψωνισει σε ΟΛΑ τα σουπερ..Σε ολα..

Το 80% απ τα ψωνια μου τα κανω στν Σκλαβενιτη κ το 20% στν Βασιλοπουλο..

δεν εχω καμια εμπαθεια, απλα ειμαι ακριβοδικαιος...

ο σκλαβενιτης της περιοχης ηταν πρωην μαρινοπουλος, και η γαγγραινα του μαρινοπουλου συνεχιζεται και σκλαβενιτη...

τωρα ειναι θεμα μπαραμπακου διευθυντη , εργαζομενων ή ολων μαζι , δεν ξερω..

Δημοσ.

Ειμουν έτοιμος να σου πω και εγώ ότι είσαι εμπαθής. Αλλά μας διευκρινήσεις κάτι σημαντικό. Ήταν πρώην carrefour. Τώρα ναι συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Όσα καταστήματα ήταν carrefour ήταν και είναι μπουρδέλο. Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι είναι. Βαριέστημενοι υπάλληλοι μέχρι αηδιας. Κατάντια σκετη.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, orck είπε

Ειμουν έτοιμος να σου πω και εγώ ότι είσαι εμπαθής. Αλλά μας διευκρινήσεις κάτι σημαντικό. Ήταν πρώην carrefour. Τώρα ναι συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Όσα καταστήματα ήταν carrefour ήταν και είναι μπουρδέλο. Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι είναι. Βαριέστημενοι υπάλληλοι μέχρι αηδιας. Κατάντια σκετη.

το θεμα ειναι 1... μια παροιμια λεει δεν υπαρχει ποτε 2η ευκαιρια για την 1η εντυπωση... η πρωτη εντυπωση ηταν κακιστη, και με εχασαν διαπαντως...

τωρα πηγαινω εκει που θεωρω οτι με σεβονται σαν πελατη, και τα χρηματα μου , τα οποια στο κατω κατω τους πληρωνουν  κιολας...

Λιντλ και ΑΒ εν προκειμενω

Δημοσ.

νομιζω στα λιντλ παιζουν 400 ευρω το 4ωρο?αμα δεν θελει καποιος παω εγω :P στειλτε ινμποξ οσοι εχετε βυσμα για να παω εγω  χαχαχα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

ο σκλαβενιτης της περιοχης ηταν πρωην μαρινοπουλος, και η γαγγραινα του μαρινοπουλου συνεχιζεται και σκλαβενιτη...

Τωρα μαλιστα..Ειπες μεγαλη κουβεντα..

Συνεχιζεται η νοοτροπια Μαρινοπουλου..(Εχω δουλεψει ενα χρονο σε Μαρινοπουλο)

Ξερεις τι,οπως ειπα κανω κτ λιγα ψωνια στν ΑΒ..Απλα επειδη δεν πληρωνει καλα,δν θελω να τα δινω σ αυτους..Πες με περιεργο αλλα δε θελω.. :angry:

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Τωρα μαλιστα..Ειπες μεγαλη κουβεντα..

Συνεχιζεται η νοοτροπια Μαρινοπουλου..(Εχω δουλεψει ενα χρονο σε Μαρινοπουλο)

Ξερεις τι,οπως ειπα κανω κτ λιγα ψωνια στν ΑΒ..Απλα επειδη δεν πληρωνει καλα,δν θελω να τα δινω σ αυτους..Πες με περιεργο αλλα δε θελω.. :angry:

Ενας καλος μισθος σουπερ μαρκετ κατα τη γνώμη σου εν μέσω οικονομικης κρίσης ποσο είναι? 

Εχουν γίνει χάλια τα πράγματα, και προμ/κη 600 παιρνουν οι παλιοι, και 400 οι καινούργιοι όπως μου ειπε φιλος υπάλληλος . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, opcorsa είπε

Λοιπόν σε όσους σκλαβενίτιδες (πρωην carrefour έχω πάει ) είανι όπως το περιγράφει. Αργοί υπάλληλοι που νομίζουν οτι δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις στη ζωή σου απο το να περιμένεις 100 ώρες να χτυπήσει τα πράγματα. Επειδή είναι συνήθως μικροί όντως έχουν ελλείψεις σε πολλά προιόντα και συνήθως δεν καλύπτουν κάν τις ημερίσιες ανάγκες. Απο εξυπηρέτηση δε καθόλου καλοί. Όταν πήγα σε έναν τέτοιο σκλαβενίτη και πάω και ρωτάω μια κοπέλα αν έχουν κάστανα με το κιλό αυτή κατάλαβε οτι θέλω γλυκά κάστανα σε συσκευασία. της λέω όχι μου λέει απο δευτέρα θα φέρουμε ( προφανώς δεν έφεραν ) αλλά με χάλασε που φεύγοντας (λες και είμαι σε μαγαζί με ρούχα συνοικιακό ) με ρωτάει μία μηπως θέλετε βοήθεια? της λέω όχι ρώτησα για κάστανα και δεν έχετε, και έφυγα και αυτή βγήκε μετά έξω φωνάζοντας "ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ" μάλλον για να μου πεί οτι έχουν απο τα άλλα τα συσκευασμένα.

Πρέπει να έχουν κρατήσει τους παλιούς υπαλλήλους. απο εμένα μακρία απο τα πρώην carrefour.

Επεξ/σία από elenit24
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elenit24 είπε

Λοιπόν σε όσους σκλαβενίτιδες (πρωην ΑΒ έχω πάει ) είανι όπως το περιγράφει. Αργοί υπάλληλοι που νομίζουν οτι δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις στη ζωή σου απο το να περιμένεις 100 ώρες να χτυπήσει τα πράγματα. Επειδή είναι συνήθως μικροί όντως έχουν ελλείψεις σε πολλά προιόντα και συνήθως δεν καλύπτουν κάν τις ημερίσιες ανάγκες. Απο εξυπηρέτηση δε καθόλου καλοί. Όταν πήγα σε έναν τέτοιο σκλαβενίτη και πάω και ρωτάω μια κοπέλα αν έχουν κάστανα με το κιλό αυτή κατάλαβε οτι θέλω γλυκά κάστανα σε συσκευασία. της λέω όχι μου λέει απο δευτέρα θα φέρουμε ( προφανώς δεν έφεραν ) αλλά με χάλασε που φεύγοντας (λες και είμαι σε μαγαζί με ρούχα συνοικιακό ) με ρωτάει μία μηπως θέλετε βοήθεια? της λέω όχι ρώτησα για κάστανα και δεν έχετε, και έφυγα και αυτή βγήκε μετά έξω φωνάζοντας "ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ" μάλλον για να μου πεί οτι έχουν απο τα άλλα τα συσκευασμένα.

Πρέπει να έχουν κρατήσει τους παλιούς υπαλλήλους. απο εμένα μακρία απο τα πρώην ΑΒ.

Χαχαχαχαχαχαχα

22plge.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimi00 είπε

Χαχαχαχαχαχαχα

22plge.jpg

αντιπροσωπεύει την κατάσταση που έζησα ! χαχαχαχα

1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε

Πρωην Carrefour θες να πεις..Κ ναι,εχουν κρατησει τους παλιους υπαλληλους..

σωστά το διόρθωσα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...