Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία σε μια παρέα μία τύπα δεν ήξερε ότι οι δεινόσαυροι και οι άνθρωποι δεν έζησαν ποτέ ταυτόχρονα στον πλανήτη. Όταν της είπα ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν 65 εκ. χρόνια, και ότι ο άνθρωπος στην σημερινή του μορφή υπάρχει μόλις μερικές χιλιάδες χρόνια, αρχικά έδειξε δυσπιστία, γιατί έχει δει λέει στα μουσεία όλα αυτά τα αντικείμενα από παλιούς πολιτισμούς εκατομμυρίων χρόνων .

Η συγκεκριμένη σπουδάζει τώρα σε ΤΕΙ...

Τι άλλες εξωφρενικές δηλώσεις άγνοιας έχετε ακούσει από κόσμο που δεν το περιμένατε;

Επεξ/σία από McNerd
  • Sad 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είχαμε συζήτηση για επιρροές Ελλάδα,Τουρκία κλπ και λέει μία οι τούρκοι δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα, τους είχαν κατακτήσει όλους εκτός από τους Έλληνες κλπ. το πιο αστείο είναι το έπαιζε σούπερ πατριώτισσα και όταν της ανέλυσα λίγο την ιστορία μου λέει ναι το ήξερα απλά το ξέχασα. αυτό ήταν και το πιο ακραίο μάλλον που έχω ακούσει.

• Like 2
  • Confused 3
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα είναι εκτός θέματος, αυτό που έπαθα, αλλά ήταν κάποιος από ένα χωριό που είχε ένα χαρτί και ήθελε να το στείλει στον αδερφό του στην Γερμανία. Δεν είχε ιδέα από τεχνολογία μιλάμε 1990...... 

Βάζω το χαρτί στο φαξ και άρχισε το φαξ να κάνει ήχους.

-Θες να πεις ότι τώρα αυτό το χαρτί θα φύγει από εδώ και θα πάει στην Γερμανία μέσω τηλεφώνου;       μου λέει με γουρλωμένα μάτια και κοίταζε το μηχάνημα λες και ήταν ο διακτινιστής του ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ.

Τότε κατάλαβα τι έγινε.... ο άνθρωπος νόμιζε ότι το ίδιο χαρτί θα διακτινιστεί  θα εξαφανιστεί από εμάς και θα εμφανιζόταν  στην Γερμανία... Μιλάμε για απίστευτη σκηνή καλύτερη από τον ηλίθιο και πανηλίθιο!

Επεξ/σία από arta-mou
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, McNerd είπε

Τελευταία σε μια παρέα μία τύπα δεν ήξερε ότι οι δεινόσαυροι και οι άνθρωποι δεν έζησαν ποτέ ταυτόχρονα στον πλανήτη. Όταν της είπα ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν 65 εκ. χρόνια, και ότι ο άνθρωπος στην σημερινή του μορφή υπάρχει μόλις μερικές χιλιάδες χρόνια, αρχικά έδειξε δυσπιστία, γιατί έχει δει λέει στα μουσεία όλα αυτά τα αντικείμενα από παλιούς πολιτισμούς εκατομμυρίων χρόνων .

Η συγκεκριμένη σπουδάζει τώρα σε ΤΕΙ...

Τι άλλες εξωφρενικές δηλώσεις άγνοιας έχετε ακούσει από κόσμο που δεν το περιμένατε;

Το μορφωτικό επίπεδο κάποιου δεν έχει σχέση με το τι  πιστεύει,γνωρίζει ή οχι.Επίσης δεν αναιρεί άλλα θετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει εκτός και αν μιλάμε για κάτι ακραίο.

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν παντελή άγνοια περί σύγχρονης ιστορίας,του τύπου στις 28 οκτωμβρίου του 1940 έγινε η 21 απριλίου του 1821.Και να ήταν μόνο αυτό....

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λέτε  το παρατηρώ κυρίως σε άτομα 40+ ετών. Πχ ο πατέρας μου ή η μητέρα μου αμφιβάλλω αν γνωρίζουν για τη γαλλική επανάσταση ή την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους κλπ. Φυσικά και τους δικαιολογώ καθώς δεν είχα την "πολυτέλεια" να μάθουν κάποια πράγματα που σήμερα θεωρούνται δεδομένα. 

Τώρα αν κάποιος 25αρης δε κατέχει βασικές ιστορικές γνώσεις είναι ένα θέμα αλλά όχι τόσο σημαντικό. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Το μορφωτικό επίπεδο κάποιου δεν έχει σχέση με το τι  πιστεύει,γνωρίζει ή οχι.Επίσης δεν αναιρεί άλλα θετικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει εκτός και αν μιλάμε για κάτι ακραίο.

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν παντελή άγνοια περί σύγχρονης ιστορίας,του τύπου στις 28 οκτωμβρίου του 1940 έγινε η 21 απριλίου του 1821.Και να ήταν μόνο αυτό....

Με καλυψες με το 1821&1940. Ενήλικες, υπερήλικες και δε ξέρουν 

Δημοσ.

Εν ετη 1996 η κατι,  ο πατερας μου λεει στη γραμματεα του: Γραψε αυτο το κειμενο και βαλτο στο δισκο. Εννοουσε σωσε το στο δισκο, το σκληρο δισκο.

Την αλλη μερα της ζηταει να το δει και εκεινη του φερνει ενα χαρτι εκτυπωμενο (το κειμενο) σε ενα ασημενιο δισκο. Εκεινους με τα δυο τσιγγελακια αριστερα και δεξια για να μεταφερεις ποτηρια/καφεδες/νερο κτλ.

Την απελυσαν την κακομοιρα 2 μηνες μετα για αλλους λογους.  

• Like 3
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.

"Μα και ο Χριστός Εβραίος ήταν"

Και παθαίνει κοκομπλόκο ο κλασικός χριστιανοταλιμπάν Έλληνας που θεωρεί πως ο αγαπημένος λαός του Θεού είναι οι Έλληνες και πως πίσω από όλα τα κακά βρίσκονται Εβραίοι/μασώνοι/σιωνιστές κ.λπ κ.λπ

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Το μορφωτικό επίπεδο κάποιου δεν έχει σχέση με το τι  πιστεύει,γνωρίζει ή οχι.

Μια χαρα σχεση εχει, τεραστια.

• Like 5
Δημοσ.

Aναλογα και τα ενδιαφεροντα καποιου.Καποιος ας πουμε μπορει να μην ξερει ουτε που πεφτει η Ακροπλη αλλα να γνωριξει απ'εξω και ανακατωτα τα της Βενεζουελας και της Κουβας :lol:

Δημοσ.

σε θεματα ιστοριας ή και γεγονοτων,δεν μπορω να παρεξηγησω κανεναν.δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να γνωριζει ο αλλος κατι που δεν τον ενδιαφερει ή λογω του οτι ΕΣΥ το θεωρεις σημαντικο.ειναι υποκειμενικη η θεαση των δεδομενων( τα παραπανω εννοειται οτι δεν ισχυουν οταν μιλαμε για κυβερνωντες).

αλλα το να σου λεει ενας που ειναι και καυχιεται οτι ειναι και καλος μηχανικος οχηματων,οτι χαλασε το ανεμηστιρι του ψυγειου διοτι τραβαεο τον αερα αντι να τον φυσαει,εκει ναι,ειναι αγνοια που μπορει να επιρεασει και αλλους.....

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε

Μια χαρα σχεση εχει, τεραστια.

Σίγουρα έχει σχέση με το πως θα αντιμετωπίσει την διαφορετική άποψη. Θα προσπαθήσει με όσες διαθέσιμες πηγές να βρει ποίος έχει δίκιο ή θα αρχίσει απλώς να φωνάζει εμμένοντας στην άποψη του;

Η μέχρι στιγμής άποψη που έχω σχηματίσει είναι ότι η καλλιέργεια του που παίζει μεγαλύτερο ρόλο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου το έχω ξαναγράψει, σε συζήτηση για το πόσο πετυχημένη είναι η disney και οι χαρακτήρες της, μου λέει για να συμφωνήσει περισσότερο <<ε ναι, αφού ο Ντόναλντ είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και πάει και για πρόεδρος της Αμερικής!>>.

Κάθε φορά που το σκέφτομαι μου φαίνεται και πιο απίστευτο! :blink::lol:

• Sad 1
Δημοσ.

ένα έχω μόνο να πω περί του θέματος. η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. 

επίσης η γη είναι επίπεδη B)

Δημοσ.

Και φαντασου να παιζεις την ιστορια στα δαχτυλα , να την εχεις εργαλειο θεωρησης του κοσμου και να σου πεταει ο αλλος μια δευτερογενη αγορα ομολογων :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...