pontez2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Snoob είπε Σοβαρότερο πρόβλημα, λ.χ., είναι το ότι στον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο μέσος Έλληνας την πορεία της Ελλάδας στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, από το θρίαμβο σε βάρος των Ιταλών στο ελληνοαλβανικό μέτωπο, μέχρι την κατοχή της Ελλάδας από τους Ναζί, μεσολαβεί ένα κενό: πώς ηττηθήκαμε. Μα ειναι γνωστό πως ηττηθήκαμε απ τους Γερμανούς. Αυτό το οποίο ισως αντιλαμβανόμαστε με χαρά ειναι πως αποκρούσαμε επιτυχημένα την Ιταλική εισβολή. Πιο περίεργο κατ εμέ ειναι πως μιλάμε για την υπέροχη αρχαία Ελλάδα και την τεράστια Ελληνικη επανάσταση, τη στιγμη που μεσολαβούν 1000 χρόνια βυζαντίου. Αλλά ειναι σα να μην υπάρχει. Γιατι? Διότι ειναι δυσκολο και βαρετό να διαβαστεί Η τελευταία σου παράγραφος, ειναι παράδειγμα για όλο το Δυτικό κόσμο παρεμπιπτόντως Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Snoob
antemore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Καθηγητης μου στο λυκειο νομιζε οτι το "Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό" το είπε πρωτος ο Πορτοκάλογλου 1
lak10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 τι πρωτοθυμηθω ενα θειο μου γιατρο που οποτε εβλεπε να πινω Νescafe με ζαλιζε λεγωντας μου οτι βαζουν σαπουνι και ετσι αφρηζει? Ενα φιλο μου που μαζι με την μανα του μου λεγα να κοψω τον γαλα απο τον καφε γιατι μαζι με αυτο παει και ο καφες στα κοκκαλα και τα καταστρεφει? Ο ιδιος φιλος μου τα επρηζε μια ωρα με βιντεακα απο το youtube για να με πεισει οτι η γη ειναι επιπεδη 1
bilya Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, bluesattack είπε Αφου ειναι...φημες γιατι τον κυνηγανε τον Ασανζ .Γιατι δεν τον λενε ...ψεκασμενο να τον απαξιωσουν ? Ο ασανζ διέρρευσε επίσημα απόρρητα έγγραφα/συνομιλίες, υπάρχει τεράστια διαφορά. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από bilya 1
bluesattack Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bilya είπε Ο ασανζ διέρρευσε επίσημα απόρρητα έγγραφα/συνομιλίες, υπάρχει τεράστια διαφορά. Ετσι ειναι και πολλες αλλες ''φημες''.Πρεπει να περιμενεις 50 χρονια να αποχαρακτηριστουν τα απορρητα εγγραφα μεχρι δηλαδη να πανε ολοι οι εμπλεκομενοι στο αλλο κοσμο η να εχουν καλυψει με νομοσχεδια τα νωτα τους.Αν δεν τα διερρεε αλλα απλα τα ειχε αναπαραγει θα ηταν ψεκασμενος , ιλουνινατι , ετσι δεν ειναι ? Γιατι ''αυτα δεν γινονται'' Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από bluesattack
bilya Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, bluesattack είπε Ετσι ειναι και πολλες αλλες ''φημες''.Πρεπει να περιμενεις 50 χρονια να αποχαρακτηριστουν τα απορρητα εγγραφα μεχρι δηλαδη να πανε ολοι οι εμπλεκομενοι στο αλλο κοσμο η να εχουν καλυψει με νομοσχεδια τα νωτα τους.Αν δεν τα διερρεε αλλα απλα τα ειχε αναπαραγει θα ηταν ψεκασμενος , ιλουνινατι , ετσι δεν ειναι ? Γιατι ''αυτα δεν γινονται'' Οχι θα ήταν ψεκασμενος γιατι θα ισχυρίζονταν πραγματα χωρις στοιχεία. Σορρυ αλλά αυτος κανει κατι claim αυτος πρέπει να αποδείξει οτι αυτα που λέει ισχύουν. (Που το εκανε ο ασανζ δλδ) Δεν είπα πως "αυτά δεν γίνονται". Αλλά το να θεωρηθεί κάτι πραγματικό γεγονός πρέπει να χει κ ενα υπόβαθρο με πραγματικά επίσημα αρχεία. Το γραψα παραπάνω πως κ γω συζητάω θεωρίες κ φήμες αλλά δεν θα κάνω ποτέ claim οτι η θεωρία/φήμη ειναι ιστορικό γεγονός. Υπάρχει μια γραμμή που πρέπει να τα ξεχωρίζεις τα δύο.
jennyV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Α, να αναφέρω και τη φίλη μου (απόφοιτο μάλιστα σχολής θετικών επιστημών) που πιστεύει ακράδαντα στα ζώδια. Και το εννοώ, δε διαβάζει απλά για πλάκα τα ζώδια, τα μελετάει κανονικά και βγάζει συμπεράσματα για το χαρακτήρα των άλλων αναλόγως του ζωδίου τους... Για μένα θα είναι πάντα αίνιγμα πως άνθρωπος που ασχολείται με την ερμηνεία των φυσικών φαινομένων, πιστεύει στην αστρολογία και μάλιστα σε τέτοιο βαθμο, που απογοητεύτηκε γιατι το παιδί της γεννηθηκε με άλλο ζώδιο απο αυτό που περίμενε 4 3
bluesattack Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, bilya είπε Οχι θα ήταν ψεκασμενος γιατι θα ισχυρίζονταν πραγματα χωρις στοιχεία. Σορρυ αλλά αυτος κανει κατι claim αυτος πρέπει να αποδείξει οτι αυτα που λέει ισχύουν. (Που το εκανε ο ασανζ δλδ) Δεν είπα πως "αυτά δεν γίνονται". Αλλά το να θεωρηθεί κάτι πραγματικό γεγονός πρέπει να χει κ ενα υπόβαθρο με πραγματικά επίσημα αρχεία. Το γραψα παραπάνω πως κ γω συζητάω θεωρίες κ φήμες αλλά δεν θα κάνω ποτέ claim οτι η θεωρία/φήμη ειναι ιστορικό γεγονός. Υπάρχει μια γραμμή που πρέπει να τα ξεχωρίζεις τα δύο. Εξαρταται τις θεωριες και τις φημες.Εξαρταται και ποιος τις διαδιδει.Αν τις διαδιδει η cia για πολιτικη σκοπιμοτητα η για δολοφονια χαρακτηρων δεν τρεχει μια ετσι δεν ειναι ? Αν τις διαδιδει ενα τεραστιο εκδοτικο συγκροτημα με ενα στρατο δικηγορων παλι μπορει να μην τρεχει μια .Εκτος αν θες να μου πεις οτι για ολες τις ειδησεις των μμε εσυ ζητας αποδειξεις.Και που το ξερεις οτι εχουν συμβει πραγματικα ? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από bluesattack
McNerd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jennyV είπε Α, να αναφέρω και τη φίλη μου (απόφοιτο μάλιστα σχολής θετικών επιστημών) που πιστεύει ακράδαντα στα ζώδια. Και το εννοώ, δε διαβάζει απλά για πλάκα τα ζώδια, τα μελετάει κανονικά και βγάζει συμπεράσματα για το χαρακτήρα των άλλων αναλόγως του ζωδίου τους... Για μένα θα είναι πάντα αίνιγμα πως άνθρωπος που ασχολείται με την ερμηνεία των φυσικών φαινομένων, πιστεύει στην αστρολογία και μάλιστα σε τέτοιο βαθμο, που απογοητεύτηκε γιατι το παιδί της γεννηθηκε με άλλο ζώδιο απο αυτό που περίμενε Πωπω αυτή φρίκη με τα ζώδια που όλοι τα πιστεύουνε... Χρήζει ειδικού τόπικ, δεν νομίζεις; Μου έχει πει μετά από κουβέντα για κάτι μανούρες που είχαν παιχτεί στα προσωπικά μου η γκόμενα ενός φίλου που άκουγε τη συζήτηση, ότι ένας πλανήτης (δε θυμάμαι τώρα ποιος) είναι εδώ και 3 χρόνια σε μια συγκεκριμένη θέση και ταλαιπωρεί τα ζώδια της φωτιάς ή της κλανιάς ή ξέρω γω τι... Δεν θυμάμαι τώρα. Αλλά το έλεγε πολύ σοβαρά για να με παρηγορήσει, γιατί ο πλανήτης αυτός θα την έκανε από αυτή τη θέση την επόμενη χρονιά οπότε θα γλίτωνα από τα βάσανα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από McNerd 2
bilya Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, bluesattack είπε Εξαρταται τις θεωριες και τις φημες.Εξαρταται και ποιος τις διαδιδει.Αν τις διαδιδει η cia για πολιτικη σκοπιμοτητα η για δολοφονια χαρακτηρων δεν τρεχει μια ετσι δεν ειναι ? Αν τις διαδιδει ενα τεραστιο εκδοτικο συγκροτημα με ενα στρατο δικηγορων παλι μπορει να μην τρεχει μια .Εκτος αν θες να μου πεις οτι για ολες τις ειδησεις των μμε εσυ ζητας αποδειξεις.Και που το ξερεις οτι εχουν συμβει πραγματικα ? προσωπικά διασταυρώνω κάθε τι που με ενδιαφέρει. Όταν πχ βλέπεις την ίδια είδηση ανυπόγραφη κ copy-paste σε καμια 10αρια site σορρυ αλλά κρατάω μια πισινή. 1
duende Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/14/2018 στις 2:07 ΜΜ, McNerd είπε Τελευταία σε μια παρέα μία τύπα δεν ήξερε ότι οι δεινόσαυροι και οι άνθρωποι δεν έζησαν ποτέ ταυτόχρονα στον πλανήτη. Όταν της είπα ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν 65 εκ. χρόνια, και ότι ο άνθρωπος στην σημερινή του μορφή υπάρχει μόλις μερικές χιλιάδες χρόνια, αρχικά έδειξε δυσπιστία, γιατί έχει δει λέει στα μουσεία όλα αυτά τα αντικείμενα από παλιούς πολιτισμούς εκατομμυρίων χρόνων . Η συγκεκριμένη σπουδάζει τώρα σε ΤΕΙ... Τι άλλες εξωφρενικές δηλώσεις άγνοιας έχετε ακούσει από κόσμο που δεν το περιμένατε; Ο Ρος απο τα φιλαρακια εισαι και σε πειραξε τοσο που μπηκες να ανοιξεις ολοκληρο τοπικ για να την κραξεις? Η μηπως δε σου εκατσε? Και τελικα, πες μας, αισθανεσαι καλυτερα με τον εαυτο σου? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από duende
bluesattack Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, bilya είπε προσωπικά διασταυρώνω κάθε τι που με ενδιαφέρει. Όταν πχ βλέπεις την ίδια είδηση ανυπόγραφη κ copy-paste σε καμια 10αρια site σορρυ αλλά κρατάω μια πισινή. Δεν μιλαμε για το αν επεσε ενας βραχος στην πλατεια του χωριου η αν ισχυει η ταδε προθεσμια στην εφορια. Μιλαμε για θεωριες και φημες που ξαφνικα εγιναν ''ειδησεις'' .Οχι μονο απλες ειδησεις αλλα τηλεοπτικη και ειδησεογραφικη υπερπαραγωγη. Αφου λοιπον τα διασταυρωνεις πες μου πχ.Υπηρχαν πραγματι οπλα στο Ιρακ η ηταν παπατζιλικι των αμερικανων λογω γεωπολιτικων και οικονομικων συμφεροντων ? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από bluesattack
ObeyWario! Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Snoob είπε Σοβαρότερο πρόβλημα, λ.χ., είναι το ότι στον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο μέσος Έλληνας την πορεία της Ελλάδας στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, από το θρίαμβο σε βάρος των Ιταλών στο ελληνοαλβανικό μέτωπο, μέχρι την κατοχή της Ελλάδας από τους Ναζί, μεσολαβεί ένα κενό: πώς ηττηθήκαμε. Βέβαια, δεν κατέχουμε την αποκλειστικότητα στα αφηγήματα αυτά, αλλά σαφέστατα όποτε κερδίζει ο Έλληνας, κερδίζει κόντρα σε όλους και χάρη στα βαριά του καρύδια, κι όποτε χάνει, χάνει επειδή τον πρόδωσαν. Ή του την είχαν στημένη. Η κατοχή ήταν τριπλή, όχι μόνο απτους Ναζί Δεν νομίζω να λέει κάνεις πως χάσαμε απτους Γερμανούς γιατί μας πρόδωσαν ή μας την είχαν στημένη
webparts Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Οταν μπαινω στο Σκλαβενιτη παντως οταν δουλευει ταμειο μια συγκεκριμενη θεια με γαλαζια ματια με γ@μ@ει,χασμουρητο και κλαμα. Κατα τα αλλα ματιασμα,ζωδια κτλ ουτε να τα χεσω δε με νοιαζει.
xaratsi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, jennyV είπε Α, να αναφέρω και τη φίλη μου (απόφοιτο μάλιστα σχολής θετικών επιστημών) που πιστεύει ακράδαντα στα ζώδια. Και το εννοώ, δε διαβάζει απλά για πλάκα τα ζώδια, τα μελετάει κανονικά και βγάζει συμπεράσματα για το χαρακτήρα των άλλων αναλόγως του ζωδίου τους... Για μένα θα είναι πάντα αίνιγμα πως άνθρωπος που ασχολείται με την ερμηνεία των φυσικών φαινομένων, πιστεύει στην αστρολογία και μάλιστα σε τέτοιο βαθμο, που απογοητεύτηκε γιατι το παιδί της γεννηθηκε με άλλο ζώδιο απο αυτό που περίμενε Σε ανυποπτη στιγμη ρωτα την πως εξηγει οτι 2 διδυμα γεννημενα ιδια μερα/ωρα εχουν αντιθετους χαρακτηρες μεταξυ τους κι αστη να το ψαχνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις