Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, james_ είπε

Πάρε το ΝΟΚΙΑ 8 από Skroutz ή amazon

Ποιο πάνω είπαμε για την κάμερα/βίντεο του συγκεκριμένου που είναι απαράδεκτα για κινητο ναυαρχίδα.

Δημοσ.

Στα 400 ευρώ δε περιμένεις να είναι ναυαρχίδα.

Η κάμερα του μια χαρά ειναι και το καλύτερο σε κινητά μέχρι 550 ευρώ.

Το camera app δεν είναι καλό και αν θέλει η ΝΟΚΙΑ να το βελτιώσει θα κάνει update γιατι τα custom apps βελτιώνουν πολύ τις φωτογραφίες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, james_ είπε

Στα 400 ευρώ δε περιμένεις να είναι ναυαρχίδα.

Η κάμερα του μια χαρά ειναι και το καλύτερο σε κινητά μέχρι 550 ευρώ.

Το camera app δεν είναι καλό και αν θέλει η ΝΟΚΙΑ να το βελτιώσει θα κάνει update γιατι τα custom apps βελτιώνουν πολύ τις φωτογραφίες

Η Nokia για ναυαρχίδα το διαφημίζει.

Όσο για την κάμερα με 76 σκορ και στο βίντεο 72 σκορ δεν το λες και το καλύτερο κινητό .

Όσο για 550€ υπάρχουν καλύτερα.

Π.χ Oneplus 5T

Και να σου πω ένα καλό κινητό μεσαίας κατηγορίας με 250€ που έχει καλύτερη κάμερα από το Nokia 8!

Xiaomi mi note 3 με σκορ 94 και σε βίντεο 82 .

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Η Nokia για ναυαρχίδα το διαφημίζει.

Όσο για την κάμερα με 76 σκορ και στο βίντεο 72 σκορ δεν το λες και το καλύτερο κινητό .

Όσο για 550€ υπάρχουν καλύτερα.

Π.χ Oneplus 5T

Και να σου πω ένα καλό κινητό μεσαίας κατηγορίας με 250€ που έχει καλύτερη κάμερα από το Nokia 8!

Xiaomi mi note 3 με σκορ 94 και σε βίντεο 82 .

H κάμερα του ΝΟΚΙΑ 8 σε σχέση με το Oneplus 5t σε όλες τις συγκρίσεις που έχω δει, όλες λένε οτι το ΝΟΚΙΑ 8 έχει καλύτερη κάμερα.

Για το XIAΟMI που λες, δεν ξέρω και δεν έχω εικόνα για τη κάμερα του.

Δημοσ.

Ο ενδιαφερόμενος αναφέρει στο αρχικό post ότι το J7 του φαίνεται καλό. Χωρίς να γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ του Nokia 8 και του J7, μου φαίνεται δύσκολο το Nokia να έχει χειρότερη κάμερα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, james_ είπε

H κάμερα του ΝΟΚΙΑ 8 σε σχέση με το Oneplus 5t σε όλες τις συγκρίσεις που έχω δει, όλες λένε οτι το ΝΟΚΙΑ 8 έχει καλύτερη κάμερα.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι το Nokia με διάφραγμα f/2.0 και τι αισθητήρα έχει?:huh: είναι καλύτερο από το Oneplus που έχει f/1.7 με αισθητήρα Sony IMX398?

Και από ότι βλέπω με μια γρήγορη ματιά 9.7 δίνουν στο Nokia ενώ στο Oneplus  9.9 ..... ;)

12 λεπτά πριν, VChris είπε

Ο ενδιαφερόμενος αναφέρει στο αρχικό post ότι το J7 του φαίνεται καλό. Χωρίς να γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ του Nokia 8 και του J7, μου φαίνεται δύσκολο το Nokia να έχει χειρότερη κάμερα.

Μα δεν διακρίνουμε αυτά τα δυο!

Δημοσ.

Σε τιμή μέχρι 500 ευρώ, τα δυο καλύτερα κινητά (δίκαρτα ή όχι) είναι το ΝΟΚΙΑ 8 και το Oneplus5t. Kαι τα δυο είναι καλύτερα από το J7.

Εγώ θα πήγαινα να δω και σε ένα κατάστημα αν μου αρέσει το ΝΟΚΙΑ 8. Το ΝΟΚΙΑ 8 έχει stock android και σίγουρη αναβάθμιση για 2 χρόνια. Το ζήτημα είναι αν η HDM Global θέλει να ασχοληθεί και να το βελτιώσει κι άλλο ή αν θα το αφήσει έτσι.

Τα σκορ που λες 9,9 και 9,7 που τα βρήκες?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, james_ είπε

Τα σκορ που λες 9,9 και 9,7 που τα βρήκες?

Στο Kimovil κάνε την σύγκριση και θα δεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Μα δεν διακρίνουμε αυτά τα δυο!

Δεν τα διακρίνουμε, αλλά εφόσον το J7 τον καλύπτει τότε θα τον καλύπτει και το Nokia 8.

Επεξ/σία από VChris
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VChris είπε

Δεν τα διακρίνουμε, αλλά εφόσον το J7 τον καλύπτει τότε θα τον καλύπτει και το Nokia 8.

Άλλο καπέλο αυτό.

Από το J7 στο Nokia 8 δεν τίθεται θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...