mido7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα στο φορουμ θελω τα φωτα σας... εχω ενα λαπτοπ fujitsu lifebook A Series, αγορασμενο το 2010, τοσα χρονια καθημερινης χρησης μου εχει βγει σκυλι, πριν λιγες μερες που εχει βγαλει στην ακρη της οθονης μια λεπτη οριζοντια πρασινη γραμμη, η οποια δεν φευγει με τπτ. Οποτε ανοιγω το λαπτοπ απο την αρχη ειναι εκει. Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι? Αρχικα νομιζα οτι ειναι η καρτα γραφικων, συνδεσα το λαπτοπ μου με αλλη οθονη και δεν την ειχε την γραμμη.Το κοιταξε ενας φιλος μου που ασχολειτε με Η/Υ και μου ειπε οτι θελει αλλαγμα ενα τσιπακι που ειναι στην οθονη και κοστιζει 30-40ευρω Ενας αλλος γνωστος μου μου ειπε οτι ειναι καμενο πιξελ Τι λετε να παιζει?
coolerman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Αλλαγή μόνιτορ 99.9%,αν επιθυμείς να μην ξαναδείς την πράσινη γραμμή σχετικά φθηνή οθόνη
Nive89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, coolerman είπε Αλλαγή μόνιτορ 99.9%,αν επιθυμείς να μην ξαναδείς την πράσινη γραμμή σχετικά φθηνή οθόνη το πηγα σε εναν ειδικο, μου ειπε οτι θελει αλλαγμα η οθονη, και θα κοστισει στο νερο 120 ευρω, οποτε δεν αξιζει να το φτιαξω, μιας και το λαπτοπ ειναι 8ετιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα