chesmasta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Παρηγγειλα ένα προιόν μέσω του amazon.de (Γερμανίας) και πέρασε τουλαχιστον από άλλες 3 Ευρωπαικές χώρες γιατί έρχετε οδικώς απότι συμπέρανα. 'Ερχετε μέσω UPS. Γνωρίζετε 1ον εαν μου ζητηθεί εκτελωνισμός? 2ον γιατί θα μου ζητηθεί και 3ον αν κάνω μόνος μου τον εκτελωνισμό θα γλιτώσω καποια χρήματα? Ευχαριστώ πολλύ εκ των προτέρον.
chesmasta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Η Αγγλία θεωρείτε Ε.Ε. ? γιατί απο εκεί ξεκίνησε το πακέτο. η δεν παίζει ρόλο?
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, chesmasta είπε Η Αγγλία θεωρείτε Ε.Ε. ? γιατί απο εκεί ξεκίνησε το πακέτο. η δεν παίζει ρόλο? Η Αγγλία ως γνωστόν είναι χωρα της λατινικης αμερικής και συνορευει βόρεια με την Κίνα, ανατολικά με τη Δανία και νότια βρεχεται απο τη νεκρά θαλασσα Αν θες να συνεχίσεις τις αγορες απο το εξωτερικό σου προτεινω να διαβασεις τον παρακατω οδηγο http://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ και αν εχεις αποριες (αφου τον εχεις διαβασει) να διαβασεις τις τελευταίες 10-15 σελιδες της παρακατω συζητησης και να ρωτήσεις εκει http://www.insomnia.gr/forums/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσεις-τελωνείο 1
chesmasta Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Γεωγραφικα γνωρίζω που είναι φίλτατε, Λόγο "Brexit" ρωτάω μήπως έχει αλλάξει καποιος κανονισμός που δεν γνωρίζω, και πάλι ευχαριστώ
paylidis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, isay είπε Δεν εχει αλλαξει τιποτα λόγω του brexit ακομα.... εαν αλλαξει κατι θα ειναι απο το μαρτιο του 2019 και έπειτα...
dkmaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει ακόμη Brexit. Έχουμε ακόμη πολύ μέλλον μέχρι τότε, οπότε το δέμα σου θα έρθει μια χαρά, δε χρειάζεται να ανησυχείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα