master1992g Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Πρίν από λίγο, Message from 3rd party seller: Dear Sir or Madam, through a system error our product upload got corrupted. As a result all uploaded products had a price of 70€. In a few minutes we got nearly 1600 order. We cannot ship them to this price, so we would need to cancel them all. This would mean that our cancelation rate would rise so high that our account would be suspended. Because of this we would like you to have a look at this and either don’t include these cancelations in our cancelation rate or to cancel them directly. Please cancel the order yourseld or ask Amazon customer service to do this, just for this time. We don’t want to lose this account so we ask you to please help us out here. Thank you! Kind regards Bora Computer Team
skar1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Too good to be true. Και σε μένα το ίδιο μήνυμα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από skar1983
wotofoko Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Bora ήταν και πέρασε. Πάντως εμένα δε μου έχει έρθει ακόμα το άκυρο, αλλά αχνοφαίνεται.. 1
aelaos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Απο το "Bora-Computer GbR"; Αν οχι, δεν εχει καμια σχεση αυτο που γραφεις με το θεμα... Από το Amazon το πήρα , αλλά το είπα με το σκεπτικό ότι είναι δυνατές αυτές οι τιμές , μπορεί να είναι προωθητικές ενέργειες για να ανεβάσουν τα ratings κάποιου μαγαζιού ή προίοντος .
Damachi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Προωθητική ενέργεια είναι να σου στείλουν 2 κάψουλες nespresso όχι 2 gtx1080 .Eίπαμε διακρίνουμε τα false "ότι πάρεις 70 λιρόνια ! " 1
Billator Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είναι 1600 παραγγελίες πάει βλέπω ότι το έκλεισαν το μαγαζί. Νομίζω δεν χαρίζεται καθόλου το amazon για τέτοια γεγονότα, μιας και έχουν το ελεύθερο να τα κάνουν μόνοι αυτοί Πάντως από το 2016 Blackfriday (που είχα πάρει τον Crucial mx300 750Gb στα 108 ευρώ από Amazon.com) ακόμα περιμένω να βγεί κάτι καλό σε SSD, κάθε χρόνο λένε ότι πέφτει η τιμή τους αλλά τίποτα ακόμα Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Billator 1
ChrisN.S. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν θα το λυπόμουν το Γερμανικό το μαγαζάκι. https://de.trustpilot.com/review/www.bora-computer.de Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από ChrisN.S. 2
ioann1s Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 E-mail από Amazon: Hello, We're writing to let you know that your order XXXXXX from Bora-Computer GbR has been cancelled because the price of the item(s) wasn't set correctly by the Seller. In most cases, you pay for items when they're dispatched to you, so you won't be charged for items that are cancelled.*
takjar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ioann1s είπε E-mail από Amazon: Hello, We're writing to let you know that your order XXXXXX from Bora-Computer GbR has been cancelled because the price of the item(s) wasn't set correctly by the Seller. In most cases, you pay for items when they're dispatched to you, so you won't be charged for items that are cancelled.* Και μένα μου ήρθε το ίδιο μήνυμα, αλλά ξέρανε να με χρεώσουν και τα μεταφορικά και όλα πριν ξεκινήσουν καν την αποστολή. Και όχι τίποτα θα έχουν λάβει τόσα email όπου μέχρι να βγάλουν άκρη, άντε γεια EDIT: Με βάση το amazon δεν είναι χρέωση, αλλά δέσμευση και θα επαναφερθούν τα λεφτά σε 5-7 εργάσιμες ανάλογα την τράπεζα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από takjar Customer support info
zafitolis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια οσοι χρεωθηκαμε κανονικα τωρα τι κανουμε? μιλαω με το chat και μου ειπαν αυτο επειδη τα αγγλικα μου δεν με βοηθανε τι πρεπει να κανω? I can confirm your order that was cancelled on 17 January 2018, won’t be dispatched and you haven’t been charged. The authorisation is released automatically within your bank's individual time frame for unused authorisations. It depends on the policies of your bank, but the authorisation code below may be able to help your bank locate and remove the authorisation in question: Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από zafitolis
nek4d Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και πως ειστε σιγουροι οτι χρεωθηκατε και οχι οτι απλα πηραν προεγκριση που αποδεσμευεται αυτοματα? (τα sms δειχνουν λανθασμενα και τις προεγκρισεις σαν χρεωσεις) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από nek4d
master1992g Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, zafitolis είπε παιδια οσοι χρεωθηκαμε κανονικα τωρα τι κανουμε? μιλαω με το chat και μου ειπαν αυτο επειδη τα αγγλικα μου δεν με βοηθανε τι πρεπει να κανω? I can confirm your order that was cancelled on 17 January 2018, won’t be dispatched and you haven’t been charged. The authorisation is released automatically within your bank's individual time frame for unused authorisations. It depends on the policies of your bank, but the authorisation code below may be able to help your bank locate and remove the authorisation in question: Ξαναμίλα με το chat και ζήτα τους να σου δώσουν το transaction id για το refund. Στην ουσία δεν έχουν χρεώσει το ποσό, αλλά είναι δεσμευμένο από την τράπεζα σου για την αγορά. Αυτό που κάνουν είναι να στείλουν αίτημα ώστε να αποδεσμεύσει η τράπεζα τα χρήματα από τον λογαριασμό σου. Εγώ που μίλησα με το chat πήρα τα transaction id γιατι έκανα 2 παραγγελίες, ο χρόνος που θα πάρει μου είπε ότι θα είναι από 5-7 εργάσιμες, αλλά σε παρόμοιες περιπτώσεις συνήθως παίρνει 2-3 εργάσιμες. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από master1992g
zafitolis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, master1992g είπε Ξαναμίλα με το chat και ζήτα τους να σου δώσουν το transaction id για το refund. Στην ουσία δεν έχουν χρεώσει το ποσό, αλλά είναι δεσμευμένο από την τράπεζα για την αγορά. Αυτό που κάνουν είναι να στείλουν αίτημα ώστε να αποδεσμεύσει η τράπεζα τα χρήματα από τον λογαριασμό σου. Εγώ που μίλησα με το chat πήρα τα transaction id γιατι έκανα 2 παραγγελίες, ο χρόνος που θα πάρει μου είπε ότι θα είναι από 5-7 εργάσιμες, αλλά σε παρόμοιες περιπτώσεις συνήθως παίρνει 2-3 εργάσιμες. ναι μου εδωσαν authorization code. μου ειπαν αν θελω ποιο γρηγορη αποδεσμευση να μιλησω με την τραπεζα αλλιως γινεται και απο μονο του σε 5 μερες. εσυ εποικηνωνησες με την τραπεζα? η θα το αφησεις να γινει απο μονο του
master1992g Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zafitolis είπε ναι μου εδωσαν authorization code. μου ειπαν αν θελω ποιο γρηγορη αποδεσμευση να μιλησω με την τραπεζα αλλιως γινεται και απο μονο του σε 5 μερες. εσυ εποικηνωνησες με την τραπεζα? η θα το αφησεις να γινει απο μονο του Δεν πρόλαβα, θα τους καλέσω το απόγευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα